Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,

שמתי לב לאורך השנים שהסמלים של סקודה דוהים בשמש, אבל לא ציפיתי שזה יקרה לי בהתחשב בעניין הכיסוי. ....

והציפוי הכסוף על פקקי כיסוי /חיפוי ברגי הגלגלים לא מתקלפים אצלך?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר מאוד מה שאתה מתאר, בעשור האחרון החלפנו 3 סקודות למיניהן, אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה.

זה נראה כאילו זה נזק שנגרם מחומר מסוים או משטיפה עם כלים\חומריים אגרסיביים, בייחוד שאתה אומר שהרכב מכוסה כל הזמן.

פורסם (נערך)

ראיתי היום 5 מכוניות עם התופעה כולל אוקטביה שהצלחתי לצלם כי היתה בחניה. אין לי בעיה להמשיך לצלם.

662a3c0577d56ef93e75b731d606ba80.jpg

דני - גם שם אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

stio, אחרי כמה זמן הסמל הגיע למצב הזה?

בפאביה שהייתה ברשותי שלוש שנים הסמל נראה כמו חדש גם ביום שבו מכרתי אותה. הרכב היה כל יום כ 6 שעות בשמש.

פורסם
שאלה יהיו הצרות שלך עם האוטו.

מה עושים? מחליפים.

תתנחם שזו לא הפריוס שנסעתי אחריה השבוע, שם המדבקה הירוקה נזלה (!) על דלת התא מטען.

איתמר

ראיתי גם אחת כזאת,לא האמנתי שזה יכול להיות ככה באופן טבעי.

כאילו מה טויוטה לא חשבו שהרכב יגיע למדינה קצת חמימה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לי סופרב בת 22 חודשים והסמלים במצב חדש. בקודמת 2010 הם התקלפו. הבעיה שעת שטיפה עם קיטור אף לא כל כך מקרוב, מייד התקלף הצבע מחיפוי הברגים בגלגלים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גיא, קנה מ-איביי (או Briskoda) ותחליף כבר הכל (למעט ההגה, זה אולי בעייתי יותר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
המדבקה הירוקה זה לא משהו מקומי?

אכן מקומית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
stio, אחרי כמה זמן הסמל הגיע למצב הזה?

בפאביה שהייתה ברשותי שלוש שנים הסמל נראה כמו חדש גם ביום שבו מכרתי אותה. הרכב היה כל יום כ 6 שעות בשמש.

6 שנים על הכביש ותמיד מתחת לכיסוי בקיץ. אם לא היה כיסוי המצב היה גרוע בהרבה.

המדבקה הירוקה זה לא משהו מקומי?

לא, ככה היצרן בנה את הסמל שלו. חוץ מזה אני לא מתקין דברים לא מקוריים וקשקושים ברכב.

גיא, קנה מ-איביי (או Briskoda) ותחליף כבר הכל (למעט ההגה, זה אולי בעייתי יותר).

באיביי רשום 90 מ"מ, אצלי זה 80 מ"מ אלא אם כן טעיתי במדידה.

שאר הסמלים הם ישנים או חדשים עם מוכר בלי פידבקים.

בבריסקודה זאת מערכת פורמים, איך אני קונה משם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי באלפא הסמלים דהו והתקלפו מהשמש. אחרי שביררתי כמה עולים סמלים מקוריים- וויתרתי לבנתיים על העניין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רק הבהרה קטנה: אני מניח שאצל כל היצרנים שמייצרים סמלים בצבע הלקוחות יסבלו מהתופעה בשלב כזה או אחר, וזאת בניגוד לסמלי הכרום. אין אצל סקודה שום דבר מיוחד בנושא. מדובר בנזקי חום ושמש ואין מה לעשות בנושא, מסתבר שגם כיסוי לא ממש עוזר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין אצל סקודה שום דבר מיוחד בנושא. מדובר בנזקי חום ושמש ואין מה לעשות בנושא, מסתבר שגם כיסוי לא ממש עוזר.

עכשיו הכל ברור.

בגלל שהאמונה שלך בפאביה חלשה, הרכב מתחיל להעלם לך כי אינך ראוי להחזיק בו.:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב,

מקפיץ במקום לפתוח שרשור חדש.

הסמל הקדמי גמור לגמרי. אני מעוניין לפרק את הסמל הקדמי כדי לשפצו - כלומר לצבוע אותו חזרה בצבע ירוק.

רציתי לשאול איך אני מפרק אותו כדי לקחת אותו הביתה? האם מתוך המכסה מנוע או שהסמל הזה יוצא עם מברג? כי זה נראה שיש מעין קליפסים מאחור.

תודה רבה.

• תוכן חדש...