Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא אצליח אז אצבע בכחול ואטביע בשירותים, אבל רוצה לנסות. לקנות תמיד אפשר.

מי יודע איך מפרקים את הסמל בלי לגרום לנזק?

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין שתצליח לפרק את הסמל ללא גרימת נזק. הסמל מודבק בדבק דו צדדי יחסית מאוד חזק ולפעמים יישנם גם פינים מפלסטיק שמחזיקים את הסמל מצידו השני כאשר הקצה שלהם קצת מעוך בכדי להקנות חוזק מכני נוסף לסמל.

בכול מקרה אתה יכול לנסות לפרק את הסמל יחד עם פס הקישוט שלו בכדי שיהייה לך נוח לצבוע אותו או נסה לחמם את הסמל בעזרת פן בכדי להמיס את הדבק ולאחר מכן בעזרת כלי חד מפלסטיק לנסות להרים את הסמל מהצדדים. בדוק האם קיימים גם פינים מפלסטיק בצידו השני של הסמל.

בדרך כלל אם מפרקים רק את הסמל קונים סמל מחדש ומדביקים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה :)

אז לא צבעתי בכחול, אלא בירוק. נראה טוב! נראה כמה יחזיק... לצערי אין לי תמונה של "לפני", פשוט לא היה שם ירוק יותר.

סמל חדש מאיביי עולה 55 ש"ח, אני שילמתי 6.90 ש"ח על הטוש לורד הירוק מקרביץ...

תמונה חדשה.jpg

• תוכן חדש...