Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו xv לעומת אימפרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במקרה הזה, זה יותר מפוזה. לXV יש יכולות שטח מסויימות, בגירסא ידנית 1.6 יש הילוך כוח. מעבר לזה, מדובר על אימפרזה הצבק עם הגבהה והנעה כפולה. הנעה כפולה זה גם דבר טוב, במיוחד בגשם או שלג (פחות רלוונטי לארצינו) זה משפר אחיזה.

רק לגירסא 1.6 יש הילוך כוח עם גיר ידני, לצערי 2.0 בא ללא הילוך כוח. שקלתי לקנות את ה2.0, אבל ללא הילוך כוח זה לא אטרקטיבי עבורי. גם מבחינת חיסכון בדלק, היא לא מדהימה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במהלך המבחן ל 1.6 דיסקסנו בסוגייה של 1.6 עם הילוך כוח לעומת גרסת 2 ליטר ללא. ההילוך כוח של ה 1.6 הוא לא הילוך כוח במלוא מובן המילה, הוא יותר סוג של ראשון-ראשון. אם אני הייתי לפני קנייה של XV הייתי רוכש את גרסת ה 2 ליטר, אם הרכב מיועד לרדת לשטח לעיתים קרובות אז גם הייתי מעדיף את הרציפה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי XV 2000 פרימיום כבר כמעט שנתיים ואני מרוצה ממנה עד הגג. יש לה יכולות שטח די מרשימות, נוחות טובה מאוד בכביש והיא חסכונית לטעמי. עושה לי כ10-11 בעיר וכ17-18 בינעירוני. מבחינת אמינות פשוט מדהימה.

תודה,

גילעד.

פורסם (נערך)

1-18 בבין עירוני? כיצד אתה מודד צריכת דלק? זה יותר טוב מהיברידי ממוצע בגודל כזה (עם מנוע אטקינסון).

מכר שלי בבין עירוני לא מצליח לעבור 1-14~1-13 והוא נוהג רגוע (עם מזגן בתנאים אמיתיים רוב הדרך מישורית, כביש החוף).

על רכב 4X4 קבוע, במשקל כזה, עם מנוע מסוג קונבנציאונלי צריכה של 1-18 - אני מצטער, ידידי, קשה לי להאמין. ממליץ לבדוק צריכה לפי השיטה הנהוגה בפורום. זאת צריכת דלק של מיצובישי ספייס סטאר עם גיר רציף (רכב קל יותר ולא 4X4).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוקל לקנות גרסת 1.6 אוטומטית כתחליף למשפחתית. כיום נוהג על פוקוס הצ'בק שממנה אני מאוד מרוצה. לפי נתוני יצרן רכב מאוד חסכוני. מביקורות שקראתי גרסת 1.6 סבירה מאוד, זולה ונותנת תמורה מלאה לכסף. בנוסף, רכב אמין. עלי לציין שאני לא מתכוון לרדת לשטח בסך הכל רוצה ג'יפון משודרג. משהו קצת מעבר למשפחתית. מה דעתכם? ועוד שאלה מה ההבדל בין גיר רציף, לאוטומטי רגיל ?

:?:

פורסם

קניתי דגם 1.6 והוא אצלי כ 3 שבועות.

הופתעתי לטובה מצריכת הדלק. בין עירוני + כחמישית מהדרך עירונית הגעתי ל 1 ל 16.

בעירוני הוא אוכל בערך 1 ל 10 עד 11.

לא מדובר על זמנים עמוסים וכד

פורסם

תודה. איך המרווח מאחור לילדים (כמובן אם יש לך :) ?, הפוקוס מאוד מרווחת לילדים מאחור, ולפחות עפי נתוני יצרן , רוחב הסובארו 178 סמ לעומת 182 בפוקוס.

יש לי 3 ילדים ואחת עדיין עם כסא ולפחות עוד כמה שנים (בת 3.5 כיום).

:?:

פורסם
תודה. איך המרווח מאחור לילדים (כמובן אם יש לך :) ?, הפוקוס מאוד מרווחת לילדים מאחור, ולפחות עפי נתוני יצרן , רוחב הסובארו 178 סמ לעומת 182 בפוקוס.

יש לי 3 ילדים ואחת עדיין עם כסא ולפחות עוד כמה שנים (בת 3.5 כיום).

היי,

תן לי להצטרף להמלצות של כולם ולהוסיף שאתה יותר ממוזמן להגיע לנסיעת מבחן אצלינו בסוכנויות המובחרות.

אתה אפילו יכול לישלוח לי את פרטיך בהודעה בפרטי ואני אקשר אותך עם נציגינו...

תודה :)

• תוכן חדש...