Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר על רכב מאזדה 6 2004 שנרכש לא מזמן ובו נראה היטב כי היו ילדים קטנים במשפחה :wink:

הכל מלא כתמים, חלקם אף מקשיחים את הריפודים, הפלסטיקים, במיוחד ההגה וידית ההילוכים, דביקים... לא כיף.

מקריאה בפורום וביקור במקום (בבלס - תחנת סונול בכניסה לתל אביב, טורבוקלין - באזור התעשיה סגולה בפ"ת) שני המקומות שבכותרת עושים רושם טוב והבדלי המחירים די זניחים.

אשמח להמלצות לבחירת המקום מניסיונכם.

תודה רבה לכל העונים!

אבי

פורסם

לא מכיר את צמד העסקים.

כן מכיר את סטים-מי ברמת אביב, בחניה התת קרקעית של שוסטר.

עושים עבודה פנימית מעולה, תוך כדי תשומת לב לפרטים קטנים.

מתייחסים לכל בקשה.

ממליץ לך לבדוק מה ההעלות.

(תבקש לדבר עם בחור בשם דניאל או איזט).

"יאללה בירי".

פורסם

סטים- מי נהפכו לswisswax כאשר הגעתי אליהם לטיפול אז איזט קיבל אותי, זה גם מאמת את דבריי, בכל מקרה אני חושב שהכי טוב לתת את העבודה לאחד מחברי הפורום שיעשו עבודה מצוינת מכל הלב ובטוח שבמחיר הוגן יותר, שיהיה בהצלחה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גם אופציה.

תפנה ליוזר בשם m.l. , עשה אחלה פרוייקטים פנימיים לרכבים, יש לו סטימר אם לא טועה שזה מקפיץ את יכולת הניקוי בכמה רמות.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

תודה רבה חברים, על ההמלצות והפרגון.

אבי פנה אליי בהמלצתכם, במקרה באותו יום (חמישי) הייתי זמין לבצע את העבודה, אז הוחלט לבצע עוד באותו היום.

הרכב היה מלוכלך מאוד מבפנים, אומנם מכנית הוא כמו חדש, אבל קוסמטית הוא הוזנח מאוד, וחבל שככה אנשים מתייחסים לרכוש שלהם.

בוצע ניקוי פנימי מקיף, פלסטיקה מוכתמת נוקתה היטב עם APC, לאחר מכן נמרח SILK SHINE להגנה ושחזור מראה.

ידית הילוכים והגה מעור היו דביקים ומטונפים, נוקו היטב ונמרח חומר הזנה לעור.

מושבים כמובן נוקו היטב, היו מקומות שהיה צריך לחזור אליהם 3 פעמים עד שהגעתי לתוצאה טובה, השתמשתי בהמון קיטור וAPC, בשילוב עם שואב רטוב.

חבל שלא צילמתי את מחזיק הכוסות ליד ידית ההילוכים, היה נראה כאילו הקיאו בפנים.

תמונות יש לי רק מהסלולרי, ורק מלפני העבודה, מכיוון שסיימתי כבר לקראת החושך ולא הצלחתי לצלם בצורה טובה עם הפלאש של הטלפון.

תמונות אעלה בהמשך.

אבי התברר כאיש שיחה מאוד נעים, אדם מאוד נחמד ושמח. היה כיף להכיר ולפגוש אותו :mm_yeah:

נ.ב

שטיח תא המטען הוצא החוצה ונלקח אליי הביתה, כמות הכתמים/כתמי צבע/נצנצים (של בנות) - "מרשימה" מאוד, שטיפה חזקה עם גרניק וAPC שיפרה קצת את מצבו אבל עדיין לא הצלחה מלאה. מחר אנסה קיטור ושוב גרניק.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם (נערך)

מעט תמונות, כולן צולמו עם הסלולרי, והתמונות של "אחרי" צולמו בתנאי תאורה גרועים, כמו כן העבודה התחילה קצת מאוחר אחה"צ ככה שלא התעכבתי הרבה על תצלומים.

כמו כן, לא ציינתי שנוקה שטיח רצפת הרכב, הדיפוני בד של הדלתות, משענות הראש שהיו גם כן עם כתמים.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

"אחרי", חלקן צולמו לפני סיום העבודה, כלומר נניח לאחר סיום כיסא אחד, ככה שלא לשים לב ל"צדדים" בכולן.

כמו כן, המושב האחורי בצידו הימני מאחורי הנוסע היה מרוח עם מסטיקים שהיו דבוקים היטב! למושב, את רוב מה שהיה שם היה אפשר להוציא וגם הוצאתי, בתמונה תראו 2 כתמים לבנים קטנים, מדובר במסטיקים או אפילו דבק מסוים, שכבר שמתי לב שהבד מתחיל להיפרם, לכן הוחלט להשאיר אותם ולא לפרום את המושבים. ריככתי המון עם קיטור וAPC, אבל מכיוון שלא מדובר ברכב חדש אלא ברכב עם וותק של 10 שנים, העדפתי לא לגרום לנזק לריפודים.

חדי העין שבניכם יבחינו ב"חור" בדיפון של הדלת אחורית שמאלית, מאוד כאב לי לראות את זה, מדובר בצורך להחליף את דיפון הדלת או לנקות לרפד מחדש. אבי אמר שהוא יחקור זאת :wink:

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

פורסם

חור? זה כמו בולען,איזה אנשים מגיעים לכזה מצב גרוע?

כאילו להם בעצמם נעים לנסוע ככה?

עבודה בהחלט יפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עבודה יפה, זה עוד יותר מחזק את מה שאמרתי שאחד מחברי הפורום יצליח להביא את הרכב למצב טוב יותר ויעשה עבודה מכל הלב, אני בטוח שהמקומות שפותח השרשור התלבט לגביהם לא היו מגיעים לתוצאה כזאת במיוחד אם איך שהרכב היה נראה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה על הפרגון חברים.

חייב לציין שאחרי הרבה עבודה, השרייה ארוכה בapc, וגם אבקת כביסה, וקיטור. הצלחתי להוציא את הכל מהשטיח תא מטען שציינתי.

עכשיו נזכרתי שאין לי תמונה מלפני הניקוי.

למי ששאל על פלסטיקה, אני משתמש בsilk shine למרות שגם דש פלאש חומר מצויין ואנימשתמש גם בו לעיתים אצל לקוחות שלא אוהבים את הריח של silk shine

• תוכן חדש...