Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כרגע קיה פורטה 2010-2011 מליסינג.

אחד היתרונות בעיני ברכישת קיה היא קבלת 7 שנות אחריות על מנוע וגיר.

קראתי שכאשר הרכב נקנה יד 2 מליסינג האחריות הזו אינה קיימת בשל הצורה שבה טופל הרכב.

האם קיימת חברת ליסינג שמטפלת ברכבים שלה כך שלא יאבדו את תוספת האחריות?

אשמח לקבל הרחבה בנושא.

פורסם (נערך)

אני כמעט סגור על זה שהאחריות היא רק ללקוח פרטי ורק לכמה דגמים ספציפים.

אין קשר לאיך שהחברות מטפלות ברכבים.

הכי טוב שתתקשר לקיה ותשאל.

עריכה: שאלתי קולגה שקנה קיה פורטה יוצאת ליסינג , והוא אומר שהובהר לו שהאחריות המורחבת חלה רק ללקחות פרטיים שקונים מהיבואן.

עריכה אחרונה על ידי Nightstalker

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

דמי קיה הנמכרים לחברות הליסינג מקבלים שלוש שנים אחריות בלבד. אחריות לשבע שנים היא רק לדגמים מסויימים ולשוק הפרטי בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

היום הייתי בליס פור יו והציעו לי כמה רכבים ביניהם גם הקיה פורטה שאת תוצאות הבדיקה שלה צירפתי כאן.

אשמח להסבר אודות הבעלות (האם השכרה/ החכר נחשב לליסינג) ולגבי כיפוף הפח האחורי (האם בהכרח שאסי?).

האם הבידקות האלו שמבוצעות ע"י חברות הליסינג נחשבות אמינות? (כמובן שאבצע שוב בדיקה במכון שאני סומך עליו).

New Doc 26.pdf

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

1. אין לסמוך על בדיקה מטעם החברה ויש לבצע בדיקה מטעמך.

2. קשה לדעת מהבדיקה מה מהות הפגיעה, העובדה שהוחלפו חלקי מרכב מראה שמדובר בפגיעה משמעותית (אך לא בהכרח בשלדה)

הרכב בוודאות לא נכלל באחריות מורחבת לשבע שנים.

אני הייתי מחפש רכב אחר ללא פגיעות - השוק מלא בכאלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...