Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע מה היתה הגישה שלך כלפי המוסך אך אולי היית צריך להוציא את הישראלי שבך ולעשות שם קצת רעש במקומות הנכונים כדי לקבל שירות.

אומנם האיבחון תקלה לא היה נראה לי סביר אבל בסה"כ קיבלתי שירות.

היו שלבים שהייתי יותר תקיף אבל הצבתי לעצמי גבול שמבחינתי הכל צריך להעשות ולהאמר בצורה מכובדת ומכמה סיבות:

1.בראש ובראשונה כי זו היתה החלטה שגויה שלי לקחת את הרכב לטיפול מורכב במוסך שאין לי איתו נסיון גם אם הוא מתיימר להיות מקצועי ומבחינתי ההוצאה הכספית היתה שכר לימוד לעתיד- אף אחד לא הצמיד לי אקדח ללכת למוסך הספציפי הזה.

2.גם אם לא היה צורך, בסופו של דבר הוחלפו רכיבים רבים ויקרים בתיבת ההילוכים.

3.כפי שציינתי בעבר בעל המוסך הינו חבר בקבוצה איתם אני נוסע כך שלא רציתי ליצור אי נעימות כי הפאן שאני מקבל בימי ראשון שווה שווה לי יותר מאותם 5000-6000$ דולר שהוצאתי.

בנוסף, מעצם עיסוקי עם הזמן נוצרו ועדיין נוצרים קשרים עסקיים עם החברים ואני לא הולך להרוס את זה בגלל סכום כסף זניח.

אני יודע שאני "צודק" והמוסך "טועה", אני פשוט מעדיף להיות חכם ולזכור את הצריבה של הסיפור הזה לפעם הבאה שאהיה בסיטואציה זהה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רפואה שלמה לרכב, מקווה שהסאגה תסתיים בקרוב לשביעות רצונך המלאה.

בעל מקצוע אמיתי ואמין הוא יקר ערך. אני אומנם מחזיק רק לנצ'יה אבל אני מטפל אצל אותו בעל מקצוע כבר 11 שנים ולא זוכר שאי פעם יצאתי לא מרוצה גם אם המחיר היה נראה לי יקר, מקצועיות שווה הכול.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

סיוויק, זה פוקס. Punkt.

לקריאה נוספת בנושא

:http://www.rechtschreib-werkstatt.de/GrafOrtho/woerter/w-x/html/x-regeln.html

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

להמשיך לרתק אתכם במסע המופלא של הגיר שלי?

עדכון,

מאחר והחלטתי שאני הולך עם הגיר הזה עד הסוף, הסוף שלו או הסוף שלי (עוד לא ברור) ישבתי עם המכונאי שכרגע מטפל בו כדי לראות איך תוקפים את הבעיה כדי להביא לפתרון כשמבחינתי אמרתי למוסך "כל האמצעים כשרים".

החלטנו על כמה מהלכים לא שגרתיים בעליל.....

אלקטרוניקה- כל האלקטרוניקה של הגיר, קרי יחידת בקרה עם סלנואידים שיושבת בתוך הגיר, חיווט שמתחבר לגיר וכו', הכל פורק ונשלח לסדנא של PORSCHE.

למה פורשה?

ה-911 טורבו מאותם שנתונים חולקת את אותו גיר עם הרכב שלי ועל פי המכונאי שמתעסק עם הגיר כרגע אין טובים מהם בדיאגנוזה של האלקטרוניקה של הגיר.

מכאניקה- אחרי שהבנו שהגיר עצמו תקין וללא סימני שחיקה מיוחדים הגענו למסקנה שאם אין עליו סימני שחיקה ועדיין השמן שרוף ורווי במתכת משמע יש שחיקה מאוד גבוהה ברכיב נע אחר.

הרכיב הנע היחיד שיכול לייצר שחיקה ברמה כזאת הינו ממיר המומנט שכאמור אמור להיות חדש, אבל כאן יש בעיה- איך בודקים ממיר מומנט שהוא בעצם סגור ומרותך?

בדיוק כמו שאתם חושבים- חותכים אותו...

הממיר מומנט נחתך ונפתח וגילינו את מקור הלכלוך והמתכת בשמן- הוא היה שחוק לחלוטין, ברמה שממש היה אפשר לראות איפה הוא עבר "גילוחי מתכת".

המכונאי ששיפץ את הרכב קיבל טלפון ממני בו שמתי לו "סולם" והעלתי סברה שהממיר לא הוחלף בטעות.

אז הוסבר לי שהוא לא הוחלף אלא שופץ.

ניחא שופץ, אבל קרס שוב כל כך מהר? המוסך המשפץ הבין שאני עצבני וביקש לקבל לידיו את הממיר כדי לשפץ מחדש אך, הסברתי לו שאין בעיה, הוא יקבל את הממיר כדי לבחון אותו אבל מראש הזהרתי אותו שהמכונאי שכרגע מטפל ברכב טוען שאין סיכוי שהממיר הזה עבר שיפוץ קודם כי חלקיו הפנימיים פשוט ישנים מדי ויתרה מכך- אין עליו סימנים שעבר חיתוך\ריתוך קודם והוא במצב כרגע שאין טעם לשפצו כי הוא יקרוס שוב.

המוסך לקח אחריות וביקש לקבל את הממיר לבחינה ובכל מקרה אני אקבל ממיר משופץ מחדש ותקין, אם אפשר לשפץ את שלי אז אקבל את שלי משופץ או ממיר אחר מדגם זהה משופץ.

זהו, הממיר כרגע עושה דרכו למוסך השני, היום פורשה יתנו חוות דעת על האלקטרוניקה ובקרוב הנבלה (השם ייקום דמה) תחזור לתת קיפולי 8 לאספלט.

זה זמן טוב לציין שהעמדתי למכירה כליה (מצב טוב, לא מתאפק יותר מדי בפיפי, בלי אבנים) ומוכן לשקול לתת ריאה בליסינג תפעולי, פרטים בה"פ.

פורסם
איזה סוג דם אתה ?

(נמצא לך כבר רוכש לכליה :wink:).

וביתר רצינות - יש לך אולי תמונות של ממיר המומנט ?

סוג דם- קר.

תמונות? בוודאי....

10858508_10152826307259962_8639429126523126132_n.jpg?oh=0f5a5513776495b76cf420b80ece784a&oe=5505E39E

10806351_10152826307244962_2286331347461775435_n.jpg?oh=6eef6720364c6fe8c193160eb854e007&oe=5546B24E

10846492_10152826307264962_4274129889448246356_n.jpg?oh=9544741f53902405617a9eabec591079&oe=550BCC9B

לבחור מעל,

ברשותך אשאיר את ההסבר הטכני למישהו שיודע טוב ממני.

פורסם

במחיר הזה לא יכולת כבר לקנות גיר חדש מגרמניה או לחילופין להטיס ל HK איזה מומחה בעל שם מצוות הפורמולה 1 של מרצדס (או משהו כזה) שיעשה לך שיפוץ גרמני אמיתי? לא מנסה לזרות מלח על הפצעים, מנסה להבין את ההתעקשות להמשיך לשפוך כסף על משהו שכנראה ב HK לא ממש יודעים להתמודד איתו.

פורסם

אל תגזים, הכלייה שלי לא עד כדי כך יקרה ולא בטוח שהליסינג תפעולי של הריאה ייצא לפועל.... :wink:

כל הסיפור הפעם לא הולך לצאת יקר בהגזמה ולהערכתי לא הולך לעבור את ה-5000 שקלים (בתרגום מדולר הונג קונגי).

על ממיר המומנט אני לא הולך לשלם כלום.

כל היתר זה כסף קטן (יחסית).

גיר חדש לרכב שלי ניתן להזמין רק דרך מרצדס, רוצה לדעת את המחיר?

שב ותחזיק חזק- מעל 65K שקלים, לפני עלות ממיר מומנט (15K שקלים), הכל מבדיקה שביצעתי ישירות מול מרצדס.

רוצה לקנות לא דרך מרצדס?

אפשר לארגן, המחיר יעלה קצת יותר זול אבל אז נכנס אלמנט של משלוח וגיר+קונברטר זה דבר כבד. מאוד.

אין התעקשות להמשיך לשפוך כסף, להיפך, הייתי שמח אם מישהו היה עושה את זה בחינם אין כסף, כן יש התעקשות להביא את הגיר למצב של 100%, זה אפשרי ובהחלט יודעים להתמודד איתו גם פה אבל לרוע מזלי נפלתי בסיבוב הראשון על מוסך שלא יודע לאבחן את הבעיה כראוי ומכאן הדברים קצת הסתבכו והתארכו.

בסופו של דבר אין ברכב שלי איזה גיר סופר מורכב, בדיוק ההיפך, בעוד כל יתר המערכות ברכב מאוד מורכבות ומסובכות דווקא בנושא הגיר מרצדס התקינו גיר שכל תפקידו להיות פשוט יחסית וחזק מספיק כדי לתמוך במומנט הרב.

כמו הרבה מצבים בחיים, זה מעצבן ומתסכל אבל עם מספיק סבלנות- זה ייפתר.

פורסם
לא מנסה לזרות מלח על הפצעים

כמו הרבה מצבים בחיים, זה מעצבן ומתסכל אבל עם מספיק סבלנות- זה ייפתר.

אז אפשר להמשיך לשפוך לך מלח על הפצעים?

:-)

פורסם

אני מתמוגג מלאות אותך מתמודד עם התסכול. אתה פועל יפה ומקווה שהכל יפתר בקרוב.

כמו שאומרים מרבה נכסים, מרבה דאגות.

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...