Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש להם מעבדה (כבר המון שנים) בתוך המוסך המרכזי בבני-ברק. זה בית מרקחת לשיפוץ AL4 וזה בא לידי ביטוי בעובדה שאתה נכנס להחליף גיר, ולא חוזר יותר. זמן שווה כסף ! (ימי עבודה, מוניות, עוגמת נפש וכד').

את המקום מנהל כבר שנים רבות בחור בשם סלבה, איש מקצוע מעולה בתחום.

גיר יוצא מהמעבדה אחרי שיפוץ כמו גיר חדש. האחריות שמקבל הגיר המשופץ היא "מפגוש לפגוש" (כל חלק מכאני או אלקטרוני על הגיר).

איציק

לי זכור פיג׳ו 307 שהייתה לי שעברה שיפוץ במוסך המרכזי בבני ברק ואחרי חצי שנה היה צריך שיפוץ חוזר. :wink:

פורסם

לאיציק: קראתי בעיון רב את הפוסט המצולם שלך על החלפת שמן בתיבת הילוכים AL4 בסיטרואן קסארה ואת השירשור נלווה אליו,בעצם היה כדאי להחליף את כל השמן בתיבה ולא לבדוק ולהוסיף לפי הצורך. יש לציין שבמוסך היבואן הם לא ממליצים להחליף בכלל וטוענים שזה לכל החיים,בטיפול הבא אדאג לבקש להחליף לגמרי את השמן.עוד נקודה לשאלה בטיפול הגדול שערכו לרכב לפניי האירוע של נורת הPRND כפי שצולם ,הוחלף לי מצבר בעצם זו היתה הסיבה לבואי למוסך ואז כיוון שהרכב היה במוסך החלטתי להשאירו לטיפול גדול לפני הזמן המתוכנן.האם ניתוק המצבר הישן וחיבור החדש יכל לגרום למערכת להדליק את אזהרת הגיר ובעצם עדכון התוכנה פתרה אותו? או שזה לא קשור בכלל.יש לציין כי נתונים נוספים כגון תאריך ושעה "נעלמו בשל ההחלפה"

פורסם

ל דנידין הטענה במוסך המטפל שהייתי בקבלה ושילמתי על עדכון התוכנה היא שהנורה נדלקה והגיר חייב החלפה,בנסיעה עד לגירומטיק- מכון הגירים כשלקחתי את הרכב לחוו"ד שניה כולל נסיעת מבחן ואצל המוסך השני ובמהלך נסיעת המבחן אחרי ריקון ומילוי השמן שם ועד עכשיו הנורה לא דולקת .

,אני כמובן אעדכן במהלך השבוע,כאמור מחר הוזמנתי על ידי מנהל המוסך המטפל לבירור העניין.

פורסם

אני גם מעלה את השאלה שוב בהנחה שהנורה דולקת ואין סימנים ברורים של החלקה או דפיקה כפי שטענו במוסך המטפל האם זה אטומטית מוביל לשיפוץ כללי?

מצד שני ברגע שמפרקים גיר זוהי פעולה יקרה כשלעצמה כמובן שעדיף לשפץ,במקרה ראיתי עכשיו בערוץ 44בהוט בתכנית הבריטית מכונית אאודיTT שהביאו למכונאי אד (הבלונדיני הגבוה) שחסרו 2 הילוכים שלא נכנסו בגיר ידני שהתקלה היתה ניט שבור שהוחלף בבורג ששוויו 50 פני ,אז ברגע שאתה לא בעל מקצוע אתה רק יכול להפעיל את האינטואיציה שלך ולא מעבר לזה.

פורסם
ל דנידין הטענה במוסך המטפל שהייתי בקבלה ושילמתי על עדכון התוכנה היא שהנורה נדלקה והגיר חייב החלפה,בנסיעה עד לגירומטיק- מכון הגירים כשלקחתי את הרכב לחוו"ד שניה כולל נסיעת מבחן ואצל המוסך השני ובמהלך נסיעת המבחן אחרי ריקון ומילוי השמן שם ועד עכשיו הנורה לא דולקת .

,אני כמובן אעדכן במהלך השבוע,כאמור מחר הוזמנתי על ידי מנהל המוסך המטפל לבירור העניין.

אז כן נדלקה הנורת תקלה לאחר עדכון הגיר

לא לשכוח לברר מה היה הקוד תקלה

פורסם

הבוחן במוסך לא אמר לי על סוג תקלה במחשב לאחר התשלום הרכב הושאר לבירור עם החברה למחרת הוא אמר שהשמן נראה לו שרוף ושיש דפיקה בגיר,

שתי הסיבות הללו נשללו פעמיים.

פורסם
ואם אני יראה לך פג'ו שהגיר שלה לא התפגר ב70 אלף מה תעשה?

בבקשה, להצמד לנושא המקורי.

היו פה בפורום מספר שירשורים ארוכים שדיברו על אמינות תיבות AL4, אתם מוזמנים להמשיך שם.

כאן מדברים כל סוגיה ספציפית שהעלה פותח השירשור.

אחרת, מניסיון עבר השירשורים האלו מתנפחים לכמה עמודים, אחד רושם שאצלו הגיר החזיק ככה וככה, אצל השני ככה וככה, בסופו של דבר פותח השירשור לא מקבל עזרה, תגובה שלו נעלמת בין עשרות תגובות מיותרות.

• תוכן חדש...