Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 5 ימים אני נוסע לסידורים רגילים אחרי שהוצאתי את הרכב יומים לפני כן מטיפול גדול במוסך מורשה יבואן בחיפה שגם כך נכנס לפני הזמן אבל בשביל לפנק החלטתי להחליף רצועת תזמון לפני הזמן הנקוב 120 אלף,לפתע נדלקת לי נורה במרכז

לוח השעונים שמסמנת PRND עם משולש וכתוב "gaer fault " דיברתי עם הבוחן במוסך והוא קרא לי לבדיקה,אכן הגעתי ומיד הוא חיבר אותי למחשב שם עשו עדכון גרסא לתוכנת הגיר,שילמתי 150 ש"ח פלוס מע"מ ועמדתי לצאת את המוסך.לפתע מגיע אותו בוחן כשאני בקבלה ומודיע לי שלא משחררים את הרכב משום שיש דפיקה בגיר ונדלקה הנורה שוב וצריך להשאיר את הרכב לבירור עם החברה ולבדיקה מעמיקה,כיוון שהשעה היתה 16.00 לא היה ניתן להמשיך את הבירור ונתבקשתי להשאיר את הרכב במוסך.שאלתי איך כל זה קורה יומיים אחרי טיפול גדול השיבו לי שזה לא קשור ובאמת זה נראה לי הגיוני.

למחרת בבוקר אני מקבל טלפון ממנהל העבודה שהגיר הלך אין מה לעשות השמן שרוף וחייבים להחליף גיר,כך שהתהליך יהיה שהם יוציאו את הגיר לשיפוץ ויביאו גיר חלופי משופץ כל זה יקח 3 ימים הכל יעשה בחברה הגיר יהיה באחריות 50000 ק"מ או 18 חודש "הרבה מעבר למקובל" וכדאי לי מאוד לאשר את העבודה שתתן לי ראש שקט,שאלתי בכמה? אמרו לי מה כמה? :cry: כלומר כמה יעלה? 8000 ש"ח השיב לי מנהל העבודה אולי יעשו לך 10 אחוז הנחה,החלטתי לא להחליט באותו רגע והשארתי את הרכב במוסך עד למחרת. בלילה התחלתי לשחזר איך הדברים התגלגלו וזה לא נתן לי מנוח,אני עובד עם המוסך 14 שנה אני מאמין בצוות הבוחנים תמיד על עיוור .בבקר הגעתי למוסך הודעתי לבוחנים שאני רוצה חוו"ד נוספת ממכון גירים

הם לא כל כך אהבו את החלטתי אבל התעקשתי אמרו לי ראה יכול להיות שיעלה לך 5000 ולא 8000 אבל לא כדאי לך לחסוך כאן כי איכות השיפוץ של פיגו סיטרואן לא מוטלת בספק,אמרתי להם שאם ההבדל הוא אלף שח אחזור אליהם,אמרו לי גם שבדקו את השמן הוא שרוף וזו גם לא בעית שסתומים הכל טחון שם.אני הרגשתי שזה לא הגיוני נסעתי עד אליהם עם נורה דלוקה אך הגיר עבד ללא החלקות בעצם הנורה שדלקה הדאיגה אותי אבל לא היתה תופעה מכנית ברורה.

צילצלתי לגירומטיק באיזור התעשיה צק פוסט הגעתי לבחור בשם עמית שקיבל אותי ישר הביא את המחשב שאל מה קרה אמרתי לו PRND ,תקלה,

אמר למה עכשיו אין אזהרה בלוח אמרתי כי עשו עדכון תכנה, הדליק את החשמל בסיבוב מפתח חיבר את המחשב בדק ואמר בנחרצות הגיר תקין לחלוטין ומעבר לכך שמן שרוף אינו אינדיקציה למערכת תקולה הוא הוסיף מעטים אפילו במכוני גירים יכולים להחליט על סמך בדיקת שמן חיצונית השמן עובד ואמור לשנות את צבעו המקורי.. אני הייתי בשוק,אמרתי לו לא ייתכן הגיר גמור אולי תעשה נסיעת מבחן? אין בעיה אמר ויצאנו למרחבי איזור התעשיה הוא נהג את הרכב במודים שונים תוך כדי שהמחשב מחובר ופסק עוד פעם הגיר תקין אין מה לעשות אם תדלק הנורה בוא מיד.יש לציין כי עמית לא חייב אותי באגורה שחוקה .

נסעתי עם הרכב עליתי עליות וחיכיתי לראות עם הנורה נדלקת ולא נדלקה,החלטתי למרות זאת לרדת למוסך מורשה אחר באיזור הצק פוסט מוסך צמרת וסיפרתי להם את המקרה והם לבקשתי וביעוץ עם הבוחן יניב בכל זאת לרוקן את שמן הגיר לבדוק ולעשות נסיעת מבחן נוספת,אכן רוקנו בדקו החזירו את השמן הקיים הוסיפו חצי ליטר שחסר כנראה לדעתם מפירוק צירייה הבוחן ערך נסיעת מבחן ופסק שהגיר תקין,עלות הבדיקה 200 ש"ח, שמחתי לשלם אותם ,

המשכתי לערוך נסיעות בעיר מתוקף עיסוקי היום בבקר צילצתי למוסך ושאלתי למה? ביקשתי שמנהל המוסך יחזור אלי,פקיד הקבלה הפטיר אולי תיסע עוד 50 ק"מ ותראה מה יקרה.. אמרתי לו שזו שערוריה שאין כדוגמתה וחבל הם הפסידו לקוח ותיק וגרמו לי נזקים לא מבוטלים .

סוף עובדות המקרה - מצטער על אריכות הכתיבה.יש לציין שאני מאוד אוהב את הרכב שלי

עריכה אחרונה על ידי amirttnn
שגיאות כתיב ותוספת ניסוח
  • תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חכה חביבי ואל תמהר לשפוט את המוסך המורשה כי גם לדעתי הנורת תקלה של הגיר עוד תדלוק שוב

רק אתה בטח בגלל הבושה לא תספר לנו שזה קרה כי זאת תהיה שערוריה

פורסם

אין לי במה להתביש גם במכון גירומטיק וגם במוסך מורשה צמרת מכובד ביותר קבעו שהגיר תקין לחלוטין .

ואכן הרכב נוסע חלק לגמרי אם תהיה תקלה אתקן בלי בושה וכמובן שאגלה גילוי נאות ואספר.

העניין הוא שנכון לעכשיו ולרגע קבלת ההחלטה הגיר תקין.

פורסם

זה הבעיה עים הגירים האלו שדולקת פעם אחת הנורת תקלה היה סמוח ובטוח שהיא תדלוק שוב אלא אם כן יוחלף הרכיב הבעיתי

מה שאני אומר זה נכון ב 95 אחוז מהמקרים

פורסם

השאלה האם זה שהנורה נדלקה אומרת שהגיר הלך ואני חייב לשפץ ב 8000 ש"ח?

יכול להיות שתדלק הנורה שוב בינתיים זה לא קורה.שים לב שמעבר לבדיקה של מכון הגירים הלכתי למוסך מורשה יבואן אחר

ואת טענות איכות השמן הם שללו ובחנו עוד פעם את הרכב בנהיגה והגיר תקין.

פורסם

לא המוסכים האחרים ולא אני יודעים מה היה קוד התקלה כדי לקבוע מה לא תקין ומה מצב הגיר

זה הבעיה עם תקלות שמפיעות מידי פעם שאתה בודק בזמן שהכל תקין אז אתה חושב שהכול תקין וזה שבודק בזמן התקלה יודע הכי טוב

פורסם
לא כדאי לך לחסוך כאן כי איכות השיפוץ של פיגו סיטרואן לא מוטלת בספק

אני לא מכיר אף מוסך מורשה שמשפץ גירים!!!

פורסם
הוא עובד עם מכון גירים במקרה של שיפוץ גיר.

ברור שהוא עובד עם מכון גירים, הגישה של "איכות השיפוץ של פגו סיטרואן לא מוטלת בספק" זה

מה שמפריע לי וככה המוסכים מהסוג הזה משכנעים לקוחות תמימים.

פורסם

הבעייה היא עם המוסכים המורשים, שגם אם יש להחליף למשל רק שסתום בגיר - יכריזו שאתה צריך שיפוץ כללי.

בגלל זה עדיף לטעמי לפנות למכון גירים (ולחסוך גם על הדרך את דמי התווך שיגבה ממך המורשה שבלאו הכי שולח את הגיר לשיפוץ, למכונים הללו).

פות"ש - סע לשלום. ייתכן שהתקלה תחזור וייתכן שלא.

אם היית משפץ את הגיר במורשה - ה-5000 ש"ח (במקרה הטוב) לא היו חוזרים אליך גם אם התקלה היתה חוזרת לאחר מכן.

יום טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

מתוך ניסיון של שנים עם השיפוצים שמבצעים במעבדה של לובינסקי ב"שרודר בני ברק" (המוסך המרכזי בבני ברק) - איכות השיפוץ שלהם אינה מוטלת בספק ! ולאוטו שלי הייתי הולך *רק* אליהם, גם במחיר גבוה ב 50% ממקום אחר !

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - ייתכן ששרודר בבני ברק יקרים אך עבודתם מעולה.

שאלה אחת, האם מקביליהם בחיפה באותה רמה מקצועית.

שאלה נוספת - האם מכון גירים טוב לא יוזיל עלויות.

ושאלת השאלות - אם בכלל הגיר טעון שיפוץ.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...