Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלי מפריע גובה הסכום. לו הייתה נדלקת נורה ואח"כ מאופסת ולמרות זאת המוסך טוען שיש חיישן/נשם/צינור/זונדה ( (: ) שצריך להחליף - ניתן לייחס לזה זהירות ייתר והוצאה של כמה מאות שקלים לפעמים לא משמעותית ביחס לשקט הנפשי. אבל, ראבק, זה 8,000 ש"ח! בסכומים כאלה לא מיד רצים להחליף אם לא בטוחים במליון אחוז.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם ,להלן עידכון כפי שהבטחתי מראש .למרות שדנידין שאני מעריך מאוד את הידע שלו היה ספקן שאעדכן את חברי הפורום הנכבדים באשר למצב הגיר.

כאמור עברתי כמעט 4000 ק"מ מאז המקרה שבו המוסך הורה על החלפת הגיר ,ללא שום תקלה ,בנוסף חזרנו מסופ"ש באילת -נסיעה של כמעט 1000 ק"מ הלוך וחזור עם טיול באילת והסביבה והרכב התנהג מעולה הגיר היה פנטסתי ,אני באמת חושב שהרכב הזה שווה כל שקל שהוצאתי עליו.

כאמור אין לי שום צל של ספק שהמוסך לא נהג בי בהגינות וזה נותן לכולנו התראה חשובה לבדוק ולדרוש חוות דעת נוספת ולקחת אחריות ושיקול דעת לפני תיקונים שעולים ממון רב. סוף מעשה במחשבה תחילה אמרו חכמים ולא טעו.

פורסם

תודה על העדכון, אמיר.

היות ומדובר, עד כמה שאני זוכר, במוסך "מכובד", אני חושב שמין הראוי לגשת למנהל המוסך ולבקש את התייחסותו.

אפילו אם הוא "קצת" בסדר, אני מאמין שהוא היה רוצה לדעת על התרחשות כזו, וכיצד היא מתפתחת.

(סתם בשביל הקוריוז - במגאן 2001 שלי, עם 215,000 ק"מ, הגיר, פעם בשנה בערך, נכנס למצב חירום, נותן דפיקה (או להיפך, מבחינת הסדר, לא יודע)... ובזה זה נגמר. אנחנו נוסעים איתה ככה כבר שלוש שנים. ואני מכיר עוד אחת שמתנהגת דומה. מי שלא מכיר את הרכב, יכול להכנס ללחץ ולשיפוץ, אבל, כמו שאתם רואים, יש בגיר ה"חכם" הזה תופעות לגמרי לא מוסברות - אלא אם מישהו מחכמי ה AL4 יוכלו להוסיף משהו על מה שקורה אצלנו).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בזמנו נדלקה לאחותי נורת הגה בפיאט פונטו ספייס.

בד"כ מדובר בתקלה של מנוע ההגה החשמלי, אך הפעם הודיעו כי מדובר בחיישנים שנמצאים בתוך מסרק ההגה ויש להחליפו בעלות של 4000 ש"ח בערך.

ביקשתי שיאפסו את התקלה, ונראה הלאה - כדי שאוכל ללכת לחפש הגה מפירוק בניחותא, עד כמה שאפשר.

למרבה הפלא, הרכב המשיך לנסוע שנה לאחר האיפוס עם הגה תקין והרכב נמכר וממשיך לנסוע אי שם בעכו.

פורסם

4 חודשים, 4000 ק״מ וגיר אחד תקין - העובדות מדברות בעד עצמן, וכל מילה מיותרת.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

את אותה הדוגמא לתקלת גיר אני יכול לתת לך על אותו מכון גירים גירומטיק, הייתה לי אופטרה 2004 שיום אחד בהיר ב185K החליטה לא לנסוע אתה ממש סוחט דוושה והרכב לא זוחל עד אשר מגיע למהירות של מעל 20 קמ''ש ואז הוא מתחיל לנסוע בסדר, בלי מכות ובלי רעשים רק המצב הנ''ל. הייתי ממש קרוב לבית הגעתי והחניתי הרחתי את המנוע והיה ריח של שרוף וראיתי טיפות שמן אשר מתאדות על הממיר הקטליטי, נבהלתי גררתי את הרכב למוסך שלי (לא מורשה) והוא ישר קבע גיר, צריך להחליף, חזרתי עם הרכב הביתה בדקתי לבד במחשב גיר ולא הופיע כלום, נסעתי כמה ימים אחרי לגירומטיק אשר עשה סיבוב, בדק במחשב וקבע ככה:''אין תקלות במחשב, שמן שרוף, ורעש בדיפרנציאל דרוש שיפוץ גיר ודפרינציאל'', אני חייב לציין שלאחר התקלה הראשונית לא הרגשתי כלום יותר במשך שבוע ושום נורת מנוע לא נדלקה.,

קפצתי לנוגה מוסך מורשה UMI והחלטתי לשלם בדיקה על מנת לראות האם זה גיר, כי בתכלס מה זה כבר 200 שקל בדיקה שאתה מתכנן הוצאה של 5000, לאחר בדיקה מאוד מקיפה של שעתיים הבשורה המרה הייתה שזהו הפקום שסתומים שנפרץ והשמן החם הרס את כבלי ההצתה ולכן לפעמים הרכב היה מפספס הצתות ולא נוסע והשמן שרוף שהרחתי זה השמן שנזל מהפקום. הוא אמר הגיר תקין וישמש עוד שנים. המשכתי לנסוע ברכב שנה עד שמכרתי ולא קרה יותר כלום.

אני חס וחלילה לא תומך במוסך שאמר לך דבר כזה אך כיום קשה לי מאוד להאמין לכולם, אותו מכון גירים רצה לשפץ לי גיר ב5000 שקל כאשר הוא היה תקין.

פורסם

דב, לאחר תקלה כדאי מאוד להתחבר למחשב ולראות מה הייתה התקלה כדי לקבל כיוון. אם תוסיף לגבי הנסיבות: עלייה חדה וממושכת (שמן מתחמם) ירידה עם בלימה (בעיית מגעים בחיישן ברקס) קריאת מהירות שגויה, או קריאת שיפוע שגויה.

• תוכן חדש...