Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וטרינר לא שוחט , יש דבר כזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחותי הודיעה לי שהכלבה בקושי אוכלת וכשהיא פתחה לה את הפה היא אומרת (אחותי) שהשיניים שלה רקובות ושבורות. למען האמת לא הייתי המון זמן בבית , אבל שמתי לב שהכלבה רזתה והנחתי שאולי בגלל שהיא מתבגרת . הכלבה מסוג פינצ׳ר , בת 12. יש המלצה לווטרינר הגון שיבדוק ויטפל ולא יבנה עוד מפלס בבית על הגב שלי ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

איזור מרכז , שכחתי לציין

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה בינתיים אני יכול לתת לה לאכול ? טונה מותר ?

פורסם (נערך)

הווטרינר של כל החיות שלי זה בפ"ת ברחוב איינשטיין 2.

היתה תקופה לפני כמה שנים שגם עבדתי שם בתור אסיסטנט (כשחשבתי ללמוד ווטרינריה) ואני סומך עליהם לחלוטין.

הם גם יחסית לא יקרים כי מדובר בבי"ח שכולל כמעט את כל המכשור הרלוונטי "IN HOUSE".

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

שלנו זה ד"ר יצחק סמינה, ממליץ בחום רב! היא איש מקסים ונדיר עם לב רחב ולוקח תשלום נמוך.

http://www.d.co.il/27094750/14670

נ"ב הוא בין היתר גם

יו"ר הסתדרות הרופאים הווטרינריים, ומנהל את המעבדה לתרכיבים במכון הווטרינרי

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש בראשון וטרינר שמאוד מאוד ממליצים עליו ואוהבים. למעשה, זוג וטרינרים: גיא וטינה אוהב-שלום, שנמצאים ברח' הרצל 83.

הם מאוד טובים עם חיות, המחירים שלהם סופר הוגנים, ואני סומך עליהם ב100 אחוז.

החסרון: אי אפשר להזמין תור, ואי אפשר לשלם באשראי. ויש המון, המון המון תור (מה שמעיד על אהדת המטופלים כלפיהם, הן אלה על זוג רגליים והן אלה על ארבע).

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
וטרינר שוחט זה לא וטרינר.

וטרינר לחיה, שוחט לבעלים.

חוץ מזה, כלבי רמבו מנוחתו עדן היה מתנהג כאילו הוא מובל אלי שחיטה במרפאתו של הווטרינר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
וטרינר לחיה, שוחט לבעלים.

חוץ מזה, כלבי רמבו מנוחתו עדן היה מתנהג כאילו הוא מובל אלי שחיטה במרפאתו של הווטרינר.

ככה בדיוק הכלבה שלי ..

פורסם
שלנו זה ד"ר יצחק סמינה, ממליץ בחום רב! היא איש מקסים ונדיר עם לב רחב ולוקח תשלום נמוך.

http://www.d.co.il/27094750/14670

נ"ב הוא בין היתר גם

יו"ר הסתדרות הרופאים הווטרינריים, ומנהל את המעבדה לתרכיבים במכון הווטרינרי

מחזק!

הוטרינר שלנו כבר מעל 20 שנה.

פורסם

היה לי פינצ׳ר מעורב שחי עד גיל 19, כאשר בערך בגיל 12 כפי שאתה מציין החלה בעייה שכזו ואחרי שנה כבר לא היו לו שיניים. הפיתרון היה אוכל רטוב לכלבים מקופסאות שימורים.

זה כנראה בסדר, כי הוא חי עם זה כשש שנים.

מדי פעם היינו בנוסף מבשלים לו עוף מכובס ונותנים לו.

• תוכן חדש...