Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו, 2006, טופס בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן עשיתי רישיון, ואני מעוניין לקנות רכב זול בתור התחלה.

עצרתי על שברולט אבאו (LS ידני 5 דל' 1.4, יד שניה, 2006). הציעו לי אותה ב-12,000, ואחרי התייעצות הבנתי שזה מחיר סבבה אם הרכב במצב טוב יחסית.

לקחתי אותו לבדיקה, והבודק אמר לי שהמצב של הרכב לא משהו. טופס בדיקה מצורף. מה דעתכם, כמה באמת שווה הרכב?

IMG_20140911_092540.jpg

פורסם

רכב מזעזע ברמת הבטיחות שלו עוד לפני הבדיקה ,שהיא לא להיט +++. מה יש להגיד עוד ? בקיצור,שומר נפשו ירחק !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני אעשה לך סדר ומבקש ממך להקשיב לי.

הטופס בדיקה פשוט על הפנים! נזילות שמן, רעש מהטיימינג, תושבות מנוע, תושבות גיר, מצמד לקוי.

רק על מה שרשמתי צריך לברוח.

בנוסף הרכב נשמע חבוט מכל הכיוונים, עם מנעול תקול, מצבר, רטיבויות. בקיצור לברוח.

בנוסף- רד לחלוטין משברולט אוואו- בתקציב של 12 אלף ש''ח חפש לך איזו הונדה סיוויק 99-00 או סיריון, שרייד, קורולה, לאנטיס,

לא חסרות מכוניות טובות במחירים האלה.

שלומי.

פורסם

מצטרף לדעתו של שלומי, אני לא בעד לקנות סיביק ישנה, אבל כן, אפשר לחפש בתקציב הזה פונטו ספייס או גטס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה הכי מהותית פה זה שזאת אבאו.

חוץ מזה היא גם עברה תאונת "קצה שלדה" וחוץ מזה היא גם לא במצב מכני מדהים.

מומלץ לרדת מהאבאו באופן כללי ובמיוחד מזאת ספציפית. פונטו וגטס שהציעו לך הן אופציות טובות יותר.

V5

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

הבנתי שעדיף לוותר על הרכב, אבל עדיין מעניין אותי לדעת את התשובה לשאלה ששאלתי: כמה שווה רכב כזה?

לגבי פונטו וגטס: אני מבין שזאת תשובה בררת מחדל פה בפורום כשמדובר ברכב זול.

יש עדיפות לאחד מהם?

אני סטודנט, והצרכים שלי בכללי הם: רכב זול, חסכוני ואמין. נסיעות קצרות, לא יותר מ-10 ק"מ ביום, ונסיעה של חיפה-חולון פעמיים בשבוע (110 ק"מ).

פורסם

כשאר מדובר ברכב קטן וזול (ובעצם כל רכב) מה שהכי חשוב הוא מצבו המכני.

גטס ופונטו הם אומנם רכבים קטנים וזולים, אבל לאמינות יש קשר ישיר לאופן שבו טופל הרכב בחייו. הפונטו לטעמי הרבה יותר מוצלחת מהגטס, אבל הייתי רוכש את הרכב שנמצא במצב המכני הטוב יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה לכולם על התשובות.

הבנתי שעדיף לוותר על הרכב, אבל עדיין מעניין אותי לדעת את התשובה לשאלה ששאלתי: כמה שווה רכב כזה?

הרכב הזה ספציפית שווה פחות מ10 אלף שקל. אני לא יודע כמה פחות אבל פחות.

מקווה מאוד שאתה לא צוחק ובאמת וויתרת עליו...שברולט אוואו עם 200 אלף קילומטר והמון ליקויים נשמע כמו אחלה הרפתקה,אבל אתה לא מחפש הרפתקה,אתה מחפש רכב חסכוני,זול לאחזקה,אמין שיביא אותך מA לB.

טוב שהגעת להתייעץ לפני שרכשת.

חפש פונטו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...