Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה ממוקם המיקרופון ?

אתם כול הזמן מזכירים את זה ומדברים שטויות

זה ברור שהמיקום של המיקרופון חשוב מאוד (!)

אבל יש מיקום קבוע ואן בשיא מסויים המיקרופון עמד במקום מסויים גם במדידות הוא חייב לעמוד שם !

נכון מאד, המיקום של המיקרופון זהה בכל המדידות, לא משנה באיזה באיזה רכב מדובר, כנ"ל הרגישות של המיקרופון,(דרך אגב הרכב הוא בבעלותי ולא בבעלות אוטופרט, כך שבאמת אין לי שום אינטרס לשקר)
  • תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה גבר.. ששון הודיע לך שקניתי זוג KICKER COMPVR ? ...

כל יחידה 400 וואט RMS . שני סלילים, אני כנראה יקנה את ה 1001BD. אין ברירה :).

ואל תשכח הגאווה היא של אוטופרט בפרט :). שהרי הם אלו שכל הזמן רוצים עוד ועוד ויושבים לך על הרכב.

פורסם

ואל תשכח הגאווה היא של אוטופרט בפרט :). שהרי הם אלו שכל הזמן רוצים עוד ועוד ויושבים לך על הרכב.

תיקון "קטן"- את ההתקנה ברכב אני עשיתי, כמו כן את המוצרים המורכבים לא קיבלתי חינם.

אבל חשוב לציין שאת היידע וההכוונה כן קיבלתי מהם, מומלץ בחום, ואני חושב שאתה יודע את זה... מברוק על הקיקרים,תתחדש

פורסם

ואללה ?

שכחתי להגיד לך "תתחדש גבר" !

:wink: :wink:

מש"ק זרזור

פורסם
לא אמרתי חינם חלילה... צריך לחיות ממשהו :).

ותודה :) נראה מה הם שווים אחרי תוספת של מגבר.

הייתי ממליץ לך להרכיב אותם בתיבה VENTED ,אתה אולי תאבד קצת מהדיוק של הבאס אבל אתה תרויח יותר עוצמה, כמו כן המגבר פחות יתאמץ והסאבים פחות יתחממו.

DONT MESS WITH THE DANGER, BE THE DANGER

פורסם

ה-SET UP שלי:

רדיו דיסק: ROCKFORD 9420 MP

קומפוננטים: ROCKFORD FNQ 6.5

סנטר: ROCKFORD FNQ

קדם-מגבר: AUDIO CONTROL TREE-1 (אקולייזר+פרוססור+X-OVER)

AUDIO CONTROL EPI-CENTER (פרוססור)

מגברים: ROCKFORD POWER 400A4 (הסדרה הישנה)

ROCKFORD POWER 500.2 (ניקל-הסדרה המאד ישנה) 1000WRMS

שומרי-זרם / קבלים: ROCKFORD 1MF דיגיטלי

LIGHTNING AUDIO STRIKE 1MF דיגיטלי

חיווט: ROCKFORD POWER

(ROCKFORD MATRIX (RCA

סאב: CERWIN-VEGA VEGA124/VEGA154

איטום: DYNAMAT EXTREEM

פורסם

איזה סנטר יש לרוקפורד FNQ? מה התפקיד שלו ואם אפשר תמונה או קישור לאתר שיש כזה סנטר

ומה זה מיצבי זרם??..

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
איזה סנטר יש לרוקפורד FNQ? מה התפקיד שלו ואם אפשר תמונה או קישור לאתר שיש כזה סנטר

ומה זה מיצבי זרם??..

ראיתי סנטר כזה ברכב של המנהל התכני של אוטופרט (בסיאט לאון שלו)

לדעתי אין הבדל גדול עם או בלי CENTER והוא משמש בעיקר בחיבור לDVD שהיה ברכב שלו

מיצבי זרם - או יותר נכון מיצבי מתח הם קבלים הנמדדים בפאראד (כמות הכוח שהוא יכול לעגור) וברגע שיש פיק גבוה במוזיקה הקבל שומר על המתח יחסית קבוע ומתרוקן כדי לפצות על נפילת המתח במערכת.

מה שאני היתי רוצה לדעת זה מה עושים בידיוק האקוליזר 3.1 וה EPI-CENTER :?:

פורסם

אהלן עידן!

מה ז"א זה טוויטר?

אם כך בסט שלי (P162S) יש 4 טווטרים - האם יש מצב להפוך 2 מהם לסנטר? או לפחות לשים אותם במרכז הדש-בורד כך שיתנו אפקט של סנטר??

אני אנסה את זה...

פורסם

ומה זה מיצבי זרם??..

זה אותו הסנטר כמו שמורכב ברכב תצוגה ( הסיאט הכסופה )

אם כן הוא ממש מדהים !

עולה 1500 לא ?

פורסם
ראיתי סנטר כזה ברכב של המנהל התכני של אוטופרט (בסיאט לאון שלו)

לדעתי אין הבדל גדול עם או בלי CENTER והוא משמש בעיקר בחיבור לDVD שהיה ברכב שלו

מיצבי זרם - או יותר נכון מיצבי מתח הם קבלים הנמדדים בפאראד (כמות הכוח שהוא יכול לעגור) וברגע שיש פיק גבוה במוזיקה הקבל שומר על המתח יחסית קבוע ומתרוקן כדי לפצות על נפילת המתח במערכת.

מה שאני היתי רוצה לדעת זה מה עושים בידיוק האקוליזר 3.1 וה EPI-CENTER :?:

שני המכשירים עוזרים לקבל את הסאונד מלפנים ובגובה האזניים, ה-TREE-1 הוא קדם-מגבר+אקולייזר+X-OVER ,הוא מתחבר בין ה-HU למגבר, יש לו כניסת RCA אחת ושלוש יציאות: קדימה, אחורה+ סאב ווליום, סאב בנפרד ופדר. יש לו אפשרות חיבור למכשיר מקורי ללא יציאת אר.סי.איי , אום 13.5V PRE-OUT , 150 וקרוס אובר שלושה ערוצים 24DB ,אקולייזר שלושה ערוצים ואפשרות ביטול רעשי השראה.

ה-EPI-CENTER מתחבר בין המכשיר למגבר,הוא מגביר את מתח היציאה RCA למעלה מ-10V RMS ,הוא מגדיל מבחינת השמע את גודל הבאס (נפח), סתם לדוגמא סאב 8" עם ה-EPI-CENTER יתן תחושה של סאב 12" בלי ה-EPI .

לסיכום, הם נותנים סאונד ועוצמה ברמה גבוהה

פורסם
למיטב זכרוני מדובר על טוויטר לא ?....
מדובר בטוויטר של FNQ שמחובר על קרוס של FNQ ,כאשר שניהם מחוברים בברידג על היציאות הקדמיות של המגבר (כן, בנוסף לקומפוננטים מקדימה), לפני החיבור העברתי את הכרטיס שבתוך הקרוס שמפעיל את הטוויטר למצב של מינוס 6 DB , זה מוציא מהטוויטר גם צלילים של מיד וזה מאריך לו את החיים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...