Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רום אתה צריך לקבל כרטיסיה כבר מאוטופרט .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

שלום

אני זה שהיה עם הקיקר

אז דבר ראשון, בתור פורום מקצועי, אני לא מבין למה אנשים זורקים משפטים באויר בלי הבנה...

אז מי שלא יודע שלא יכתוב סתם

הקיקר S10L7 שלי הוא 4 DVC ומחובר בטור מה שאומר שההתנגדות שלו היא 8 אוהם המגבר פשוט לא תומך ב 2 אוהם, ברגע שההתנגדות היא 8 אוהם המגבר מוציא לו רק 200W. לכן הוא הגיעה לתוצאה "נמוכה" של 127-128, הסאב שחיברו לי של PLANET AUDIO (ולא פלטינום מה שמישהו רשם, שזה הבדל עצום...)הוא עובד על 4 אוהם, לכן המגבר נתן לו 400W שזה פי 2 והוא יכל להגיע לעוצמה המירבית שלו, אם אני לא טועה הוא הגיע ל 136, אבל אני לא בטוח.

סך-הכל היה באמת יפה ואירוח ברמה, שבוע הבא אני מקווה להביא איזה סאב 4 אוהם טוב שיכה את ה 141

ד.א. אמורים לשים פה את התמונות מהיום?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני גם הייתי היום ....

וממש נהנתי ואני חייב לציין שכמו תמיד האירוח של אוטופרט היה יוצא מן הכלל....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אכן, טעות שלי, פלאנט! ולא פלטינום!

בכל מקרה, ממה שהבנתי זה לא כל כך משנה אם זה 8 אום 200 או 2 אום 800. אבל יכול להיות שאני טועה.

בכל מקרה, אם יש הבדל, למה נמכרים סאבים של 8? למה לא כולם קונים 2 או 4?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אכן, טעות שלי, פלאנט! ולא פלטינום!

בכל מקרה, ממה שהבנתי זה לא כל כך משנה אם זה 8 אום 200 או 2 אום 800. אבל יכול להיות שאני טועה.

בכל מקרה, אם יש הבדל, למה נמכרים סאבים של 8? למה לא כולם קונים 2 או 4?

יש הבדל ולסאב יש 2 סלילים של 4 אום וניתן לחבר אותו או ב 2 אום או ב 8 אום.

אבל אני לא מבין למה alonku84 לא חיבר את הסאב למגבר שלי,

שהיה מוציא לו 800RMS ל4 אום, וזה בטוח היה מזיז אותו :wink:

פורסם

יפה, שאלה יפה למה מוכרים כאלה סאבים

אז תראה הוא בא בשני גרסאות 2 אוהם או 4 אוהם

שה 2 עובד או על 4 או על 1

וה 4 עובד על 8 או על 2

עכשיו, יש כאלה מטורפים שמחברים 2 סאבים ויותר ואז על ידי חישוב הוא יכולים לכוון את הסאבים ככה שיתנו להם את האוהם הדרוש להם, מבין?

עכשיו, זה לא משנה באמת כמה אוהם הסאב, אלא הוואט שהוא מקבל, אז בוא אני יסביר, אם יש לך מגבר 400 וואט ב 4 אוהם אז ב 8 הוא יוציא 200 וב 2 הוא יוציא 800 (אם תומך)

מבין?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
יפה, שאלה יפה למה מוכרים כאלה סאבים

אז תראה הוא בא בשני גרסאות 2 אוהם או 4 אוהם

שה 2 עובד או על 4 או על 1

וה 4 עובד על 8 או על 2

עכשיו, יש כאלה מטורפים שמחברים 2 סאבים ויותר ואז על ידי חישוב הוא יכולים לכוון את הסאבים ככה שיתנו להם את האוהם הדרוש להם, מבין?

עכשיו, זה לא משנה באמת כמה אוהם הסאב, אלא הוואט שהוא מקבל, אז בוא אני יסביר, אם יש לך מגבר 400 וואט ב 4 אוהם אז ב 8 הוא יוציא 200 וב 2 הוא יוציא 800 (אם תומך)

מבין?

חבל שקנית 4 אוהם לסליל.. אני קניתי זוג COMPVR השבוע במחשבה בדיוק על עניין ההתנגדויות.

שהרי עדיף מגבר מונו בלוק שיפעל על 2 אוהם כאשר יש זוג שפועל עליו. (כל אחד 4 אוהם)

מה שמתאים לסאב שלך זהו מגבר מונו בלוק. שיעבוד כמו שצריך על הסאב הזה... אני מעריך ש 500BD יפעל יפה מאוד איתו.

פורסם

הוא אמר שהסאב נקנה "בטעות" הוא הזמין 4 אום וקיבל 8 (לא מכיר את כל הסיפור)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
הוא אמר שהסאב נקנה "בטעות" הוא הזמין 4 אום וקיבל 8 (לא מכיר את כל הסיפור)

הוא הזמין אם כבר 2 אוהם ובמקום זה קיבל 4... אין סאב 8 אוהם של קייקר מסדרת SOLBARIC

פורסם

הכי הגיוני שפשוט הוא הזמין סאב עם שני סלילים של 2 אוהם (או אחד של 4), וקיבל שני סלילים של 4.

אצלי הסאב הוא 2 סלילים 2 אוהם ומחובר בטור (המגבר לא יורד ל-1 אוהם...) ל-4 אוהם.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
PLANET AUDIO הגיע ל-137 ?

סאב אחד? תמיד אמרתי שהם מאוד טובים.

דרך אגב, מדובר בסאב של פלאנט-אאודיו 12 אינץ מהסדרה החדשה (דגם:p-112 )

350W

180RMS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...