Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אז כאמור המפגש באוטופרט היה מצויין והיה אחלה של אירוח...

אני בעל הטויוטה שנמדדה על סאב יחיד של אינפיניטי (של ARM1)

אני מקווה מאוד שבמפגש אהבא אני יגיע עם ההפתעה שלי וינסה להגיעה לתוצאה המדהימה של 140.8 DB

אז מקווה שיהיה טוב ביום שלישי הבא ורק עם יותר קהל...

ודרך אגב... מישהו קיבל חולצה של רוקפורד????

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'וקר... ממש שאני זוכר, הרכב שלך חופר בראש וחזק! :-D

אם אתה הצלחת להשיג 138, אני לא רוצה לדעת איך נשמעים 145 דציבלים. בטח מרסק לך את הגולגולת.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

תיבהאטומה ל VEGA !?!?

לי היה את ה 124 ואפילו בחוברת של היצרן אין המלצה לתיבה אטומה אבל מצד שני יש המלצה ל 3 עם פורט 1

אפילו לפי ה T\S שלו הוא לא מתאים לאטומה !

ואני כמו חמור ניסיתי לשים אותו ב תיבה אטומה ששניתי אותה 3 פעמים..החל מ 50 ומשו ליטר וכל פעם הורדתי איזה 10 ולא שמעו ביכלל את הסאב !!!!??11!

ודווקא בתיבה פתוחה שבניתי לפי היצרן הוא היה מפציץ חבל על הזמן

וכרגע אני ממש מיצטער שמכרתי אותו כי עדיין לא היה לי כזה סאב SPL ונישמע טוב (והיו לי הרבה..)

מפה לשם...אשמך לדעת את המידות של התיבה האטומה שהיתמשו בה כי אולי יום יבא...וזה גם מעניין...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ג'וקר... ממש שאני זוכר, הרכב שלך חופר בראש וחזק! :-D

אם אתה הצלחת להשיג 138, אני לא רוצה לדעת איך נשמעים 145 דציבלים. בטח מרסק לך את הגולגולת.

כן מאוד חזק. לדעתי שניים של קייקר COMPVR שישבו אצל חבר שלי ברכב מגיעים לעוצמה מאוד קרובה או זהה.

פשוט ממה שיצא לי לשמוע ברכב הנ"ל עם הסאב. מאוד זהה לעוצמה שהיה אצל חבר שלי.

גם לו היתה תיבה אטומה אבל שמעו ממש חזק הרבה יותר מאצלי זה בטוח.

אני מנסה לארגן עכשי שניים כאלו.

פורסם
כן מאוד חזק. לדעתי שניים של קייקר COMPVR שישבו אצל חבר שלי ברכב מגיעים לעוצמה מאוד קרובה או זהה.

פשוט ממה שיצא לי לשמוע ברכב הנ"ל עם הסאב. מאוד זהה לעוצמה שהיה אצל חבר שלי.

גם לו היתה תיבה אטומה אבל שמעו ממש חזק הרבה יותר מאצלי זה בטוח.

אני מנסה לארגן עכשי שניים כאלו.

כמה ליטר התיבה שלו?

פורסם

אני יברר מחר תיהיה תשובה...

התיבה כבר לא קיימת אצלו כמו כן גם לגבי הסאבים שלא ברשותו אבל יש אפשרות שנארגן אותם חזרה לעניין הזה.

פורסם
:-P אני קורא לכל בעלי הסאבים מהסדרה סטרוקר של סרווין וגה שמוגברים ע"י מגבר רציני ללכת ולשבור את האמא של התוצאה הזאת!:-P

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
:razz: אני קורא למי שיודע את נפח התיבה האטומה ל 154 שיגיד ליאותה ויפה יותר אם זה יבא מזה שמחזיק אותה אצלו בבאגז :razz:

פורסם
:razz: אני קורא למי שיודע את נפח התיבה האטומה ל 154 שיגיד ליאותה ויפה יותר אם זה יבא מזה שמחזיק אותה אצלו בבאגז :razz:

מידות התיבה עם הפתח: גובה 50 ס"מ, עומק בסיס עליון 31 ס"מ, עומק בסיס תחתון 40.5 ס"מ, אורך 99 ס"מ, ה-Tunning 41Hz.

פורסם
מידות התיבה עם הפתח: גובה 50 ס"מ, עומק בסיס עליון 31 ס"מ, עומק בסיס תחתון 40.5 ס"מ, אורך 99 ס"מ, ה-Tunning 41Hz.

WTF ?!?!?

176 ליטר / 6.2 רגל מעוקבת !?!?!?

זה המידות הפנימיות ?

הישתמשתם ב MDF...

3/4" או 1" ?

יווו עכשיו נפל לי האסימון למה הווגה שלי נישמע זוועה באטומה...

כי היא היתה קטנה מידי ובימקום להגדיל אותה...היקטנטי אותה !?!?

טוב אם מישו מוכר ווגה...לפרטי...

פורסם

יש סיכוי לשבור את השיא אם סאב של KICKER SOLO-BARIC L7 - 750 RMS - "12

שעובד על מונובלוק של קיקר 600.1 בנתוני יצרן הוא נותן 745 RMS

איזה תיבה מומלצת?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

נראה אולי שבוע הבא אני יגיע...מקווה שהתיבה שלי היא נכונה מספיק לסאב :] למרות שאני שומע מפציץ אני לא יודע בדיוק כמה זה 140 דציבל אבל אני יודע שהסאב הזה מפציץ :]

אני יבוא עם ה RFR3112 ומגבר מונובלוק 1000.1BD :wink:

http://www.tgfab.com/titgirl.gif

B D BEST NOT LIKE THE REST

פורסם

יש הרבה שישברו את התוצאה הזאת...

אני אישית מכיר מישהו עם 2 קיקרים 15 אינץ' כל אחד לא זוכר את הדגם שנראה לי על חצי ווליום עובר את התוצאה חבל מאוד שאנשים כאלה ששמים מערכות כאלה לא מתעניינים בתחום ובאים לתחרויות..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא מאמין ששום סאב 12 אינטצ יתקרב בכלל ל 140 בגלל העדר שטח ממברנה .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...