Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול "הכנו" באוטופרט שיא של 145.6db לעיניהם של כ-25 חברים, עם סאבוופר סרווין ווגה "15 יחיד מדגם ווגה

154, מגבר רוקפורד פוסגייט פאוור 500.2 (1,000 WRMS), שני קבלים 1 פארד של רוקפורד פוסגייט ורדיו דיסק

רוקפורד פוסגייט 9420.

ארבע מכוניות נבדקו אתמול והכמות עולה ממפגש למפגש. ראשון עלה joker2k עם שני סאבים "12 של רוקפורד פוסגייט.

הג'וקר הצליח להשיג תוצאה מכובדת של 138.3db בקליאו היפיפיה שלו. אחריו עלה דביר עם טנדר מאזדה וסאבוופר

יחיד "10 של סרווין ווגה והשיג תוצאה טובה של 126.7db. שלישי עלה LiranAzuz עם הקורולה וסאבוופר "12 יחיד

והשיג תוצאה מכובדת של 127.7db. רביעי עלה סופר לנסר עם סאבוופר "12 של לייטנינג אודיו והשיג תוצאה של 124db.

כל בעל רכב שהשתתף קיבל חולצה אופנתית של חברת רוקפורד פוסגייט.

כפי שהבטחנו בשבוע שעבר, כל חבר פורום שיגיע לאוטופרט באחד מימי שלישי בין 15:30 - 18:00 ויצליח "להכות" את

התוצאה של 140.8db, יזכה בסאבוופר "12 יחיד של חברת רוקפורד פוסגייט.

מי "שיכה" את התוצאה, כאשר ברכבו מותקן אחד ממוצרי החברה, יזכה בנוסף, בקיט בידוד של חברת DYNAMAT.

חבר פורום "שיכה" את התוצאה החדשה עם סאבוופר יחיד, יזכה בנוסף, במגבר רוקפורד פוסגייט 4 ערוצים ובסט קומפוננט

של רוקפורד פוסגייט.

גם חברי פורום שאינם משתתפים ומעוניינים לחוות את "הטרוף" בעיצומו, מוזמנים להגיע.

אוטופרט בע"מ, רחוב היצירה 5 קרית-אריה, פתח- תקווה, טל': 03-9232390, 052-2952410 (אודי)

DSC01900.jpg

DSC01889.jpg

DSC01899.jpg

DSC01896.jpg

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן ח"ח על הארגון והאירוח הנפלא שהיה במקום.

הייתי מאוד שמח עם התוצאה הנ"ל. לדעתי מכובד מאוד לתיבה אטומה במידות מינימום לסאבים הנ"ל. ועוד ללא איטום בבגאז'.

יש עוד הרבה מה לשפר :) . אבל עדיין אני מאוד שמח עם התוצאה (ציפיתי לקבל 134,5 DB לא יותר). אבל הופעתי לטובה. :)

פורסם

אכן האירוח באוטופרט חמים מאד

השבוע לא הגעתי כי לא היה מה לשפר

שבוע הבא אני מקווה מאד להביא לכם לראות משהו שלא ראיתם

(סאב 24 אינטצ !! )

ומערכת עם אלפי וואטים משהו כמו 3000W RMS שעלתה סביב 200 אלף שח

שנמדדה בחול על 156 DB

כבר סיפרתי עליה , נמצאת בתוך האמר ממוגן .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אפשר לדעת כמה עולה אצלכם החלום 9420???

ודרך אגב לפי דעתי זה שיא שחבל על הזמן אבל אני מאמין שיש יותר מזה בארץ הרבה יותר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אפשר לדעת כמה עולה אצלכם החלום 9420???

ודרך אגב לפי דעתי זה שיא שחבל על הזמן אבל אני מאמין שיש יותר מזה בארץ הרבה יותר...

אל תיהיה בטוח שיש... הרבה יותר

בכול מקרה אני מרוד רוצה לראות את הסאב של ה 24 אינטש מיותר לבגיד שאין מצב שאתה לא תזכה...(אם תגביר אותו נורמאלי..)

פורסם
אל תיהיה בטוח שיש... הרבה יותר

בכול מקרה אני מרוד רוצה לראות את הסאב של ה 24 אינטש מיותר לבגיד שאין מצב שאתה לא תזכה...(אם תגביר אותו נורמאלי..)

כבר ראינו מקרים בהם הגודל לא קבע. אלא הכיוון. יעבור אני כמעט בטוח שהוא יעבור את הסאב במדידה, אבל יש לכוון טוב לפני. 24 אינץ' זה קצת מטורף לא ? .... מי שם כזה דבר, הדיוק שואף ל 0 מבחינת סאונד, או שזה רק לתחרויות ?

פורסם

אכן זוהי מערכת למסיבות כאשר אין אפשרות להביא DJ .

תנאי של חברת רד בול למערכת כזאת הוא 150 DB .

הבעיה שלי להביא אותו היא שאין רישיון ג ולכן אני נאלץ לתאם עם הנהג של רד בול

שהוא לרוב עסוק .

אני מקווה מאד ששבוע הבא הוא יוכל להגיע ואף ולמפגש של SOUND FX .

אם למשהו פה יש רשיון ג ורוצה לנהוג בזה ולהגיע איתי (במידה והנהג שוב לא יוכל )

שילחו לי ה"פ .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
כבר ראינו מקרים בהם הגודל לא קבע. אלא הכיוון. יעבור אני כמעט בטוח שהוא יעבור את הסאב במדידה, אבל יש לכוון טוב לפני. 24 אינץ' זה קצת מטורף לא ? .... מי שם כזה דבר, הדיוק שואף ל 0 מבחינת סאונד, או שזה רק לתחרויות ?
תראה זה נכון מה שאתה אומר אבל כמו רשמתי סאב 24 אינטש עם הגברה נורמאלית יגיע בשקט לשיא...

ואני עדיין בטוח בזה

כמובן שהכיוונים זה דבר מאוד חשוב

פורסם

אכן אני עם רישיון ג, (מוכן לשלם עבור התענוג ..)

כפי שנאמר, הגודל לא אומדן אמיתי לגבי עוצמה, וגם לא לגבי דיוק, תאמת אין הגודל אומר דבר לגבי הדיוק של הסאב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הגודל משפיע על הדיוק, ככל שהסאב גדול יותר כך יש יותר עיוותים על הממברנה שלו, ככה שצריך חומרים איכותיים מאד ותיבה איכותית ו"נכונה" בכדי למנוע עיוותים שסאב גדול יוצר, לדוגמה 24"...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

איל דיברנו על שני דברים שונים .. אתה מדבר על מה שניתן להפיק, אני מדבר על השוואה שאנו עורכים עם "העיניים".

העובדה שאנו רואים ממברנה גדולה, זה לא אומר שהסאב יפיק יותר עוצמה, מסאב עם ממברנה יותר קטנה..

shibby, לא הבנתי בכלל את הטענה שלך, אז אולי נשתמש בסאבים של 1" וזהו ?

מי קבע שבגלל שהסאב גדול יותר, הוא יוצר עיוותים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...