Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היו אתמול מדידות ?

יש תוצאות חדשות מעניינות ?

היו מדידות, אבל לא היו תוצאות מיוחדות.....
פורסם
כפי שהבטחנו, כל חבר פורום שיגיע לאוטופרט באחד מימי שלישי בין 15:30 - 18:00 ויצליח "להכות" את התוצאה של 140.8db, יזכה בסאבוופר "12 יחיד של חברת רוקפורד פוסגייט. מי "שיכה" את התוצאה, כאשר ברכבו מותקן אחד ממוצרי החברה, יקבל גם קיט בידוד של חברת DYNAMAT. חבר פורום "שיכה" את התוצאה של 145.6db עם סאבוופר יחיד, יזכה בנוסף, במגבר רוקפורד פוסגייט 4 ערוצים ובסט קומפוננט של רוקפורד פוסגייט. גם חברי פורום שאינם משתתפים ומעוניינים לחוות את "הטרוף" בעיצומו, מוזמנים להגיע.
עופר, מה עם האמר יש מצב שהוא יגיע השבוע ויזכה בכמה רכיבים של רוקפורד פוסגייט?

blackmazda היית קרוב, אתה מגיע ביום שלישי השבוע?

אנחנו מקווים לחלק 4-5 סאבים עד סוף החודש.

פורסם

אפשר לדעת בבקשה עם איזה תיבה הישתמשתם ל VEGA 124

שהיגעתם לכזה עוצמה של db ?

אני מיתכוון ל 12" ...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מוזר בוריס, יכולתי להישבע ששאלתי את השאלה הזו יותר מפעם אחת, ולא קיבלתי תשובה.

בכל אופן אני לא חושב שזה מספיק לבחור את תדר התיבה שלך, גם לתדר התהודה של הרכב שלך יש השלכות לא קטנות ..

(שילוב של השניים אני מאמין שיתן תוצאה אופטימלית)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נכון.. אבל התיבה שלי היא לא לSPL. אני לא כיוונתי אותה לתדר התהודה של הרכב. זה לא נחוץ לי.

אז לפחות שיהיה סיגנל שיתאים לתיבה שלי. מבין שי?

פורסם
לנציג אוטופרט..

האם אתם משתמשים בתדר יחיד בבדיקה?

האם אפשר לבחור את התדר שאליו מכוונת התיבה שלי?

תדר הבדיקה הוא 55Hz לכל המשתתפים.

אם אתה משתמש בתיבה פתוחה עם פורט, באפשרותך לשלוט בתדר הרזוננס ע"י בחירת קוטר ואורך התעלה. רצוי לכוון לתיבה טיונינג לפי המלצת יצרן הסאבוופר שלך.

פורסם

אוטופרט, הסאב שלכם, שהגיע לתוצאה המקסימלית , לאיזה תדר כוון ?

והאם המשתתפים במדידות אצלכם, אכן באו עם כיוון דומה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
תדר הבדיקה הוא 55Hz לכל המשתתפים.

אם אתה משתמש בתיבה פתוחה עם פורט, באפשרותך לשלוט בתדר הרזוננס ע"י בחירת קוטר ואורך התעלה. רצוי לכוון לתיבה טיונינג לפי המלצת יצרן הסאבוופר שלך.

זה הבעיה פה. רוב הסאבים לא יתנו בתדר כזה..כי רובם נותנים תדר עמוק.... והם שולטים יותר ב30-40HZ.

ובגלל זה הסאב ווגה מוציא הרבה יש לו מהלך דיי קצר. הוא בנוי כמו סאב של DJ סאב שנותן באס חזק בתדרים גבוהים ובתדרים נמוכים הוא לא מוציא חזק.

אבל....במקרה.....והתיבת הורן שלי נותנת באס חזק בין ה40-60HZ. אז זה יהיה מעניין כמה דציבל יהיה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
זה הבעיה פה. רוב הסאבים לא יתנו בתדר כזה..כי רובם נותנים תדר עמוק.... והם שולטים יותר ב30-40HZ.

ובגלל זה הסאב ווגה מוציא הרבה יש לו מהלך דיי קצר. הוא בנוי כמו סאב של DJ סאב שנותן באס חזק בתדרים גבוהים ובתדרים נמוכים הוא לא מוציא חזק.

אבל....במקרה.....והתיבת הורן שלי נותנת באס חזק בין ה40-60HZ. אז זה יהיה מעניין כמה דציבל יהיה.

תמיר

שלום תמיר,

הסאבוופר ווגה 124 הוא דרייבר לרכב, המהלך שלו מצויין והוא משחזר בס מאוד נמוך. אנו משתמשים בו ל-SPL בגלל הנצילות הגבוהה שלו.

פורסם
אוטופרט, הסאב שלכם, שהגיע לתוצאה המקסימלית , לאיזה תדר כוון ?

והאם המשתתפים במדידות אצלכם, אכן באו עם כיוון דומה?

התיבה של הווגה 124 כוונה לתדר רזוננס של 45 הרץ ושל ה- 154 ל-41 הרץ, לדעתינו יש להעלות קצת את תדר הרזוננס. כל משתתף רשאי לבוא עם איזה סאב ואיזה תיבה שהוא רוצה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...