Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קרוב משפחה שלי, סטודנט בן 25 שגר בתל אביב, מתכוון לרכוש לעצמו רכב בקרוב.

הדרישות הן רכב משנת 2010 ומעלה, אמין, חסכוני יחסית, ממוצא גרמני, סופרמיני

התקציב עד 60,000.

היה מעוניין לקנות פולו, אך כיוון שחורגת מהתקציב בשנתונים הנ"ל ירדה מהפרק.

נשארנו עם הפאביה.

המלצתי לו להתמקד במנוע ה1.4 האטמוספרי בעל 85 כ"ס ותיבה ידנית או אוט' (לא סגור אם יש) ולהימנע ממנוע ה1.2 TSI ומתיבת הDSG בשל ההרפתקאות האפשריות.

ראינו פאביה 2011 דגם ספורט מנוע 1.4 85 כ"ס ידנית. תילקח לבדיקה ובאם תימצא נקייה - תירכש.

רציתי להיוועץ בחברי הפורום: האם יש למנוע הנ"ל בעיות אמינות ידועות? מחלות מוכרות של הרכב? ריקולים שהיו שכדאי לבדוק שהרכב עבר?

הערות נוספות על הפאביה עם המנוע הנ"ל?

בעיקרון דיי נעולים על הרכב, ואני פונה אליכם במטרה לבדוק שלא פיספסתי פרטים בהמלצותיי.

תודה

פורסם

בעקרון מנוע נחשב אמין, וכך גם הרכב.

תבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת לרכב, תבדוק שאכן כמות הידיים נכונה וכו'.

אני לא מכיר מחלות לרכב הזה.

ב60 אלף ש"ח אפשר לקבל מתחרות באותה קטגורייה משנתונים מתקדמים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובה

למיטב ידיעתי המתחרות האחרות אינן גרמניות בשורשיהן. כלומר קוריאניות או יפניות.

יש לך דוגמא?

תודה

פורסם

לא שמתי לב לדרישה של הגרמניות, אבל יש לך גם יפניות בתקציב הזה שמיוצרות באירופה כמו הסוזוקי סוויפט, יש לך גם יצרנים אירופאים אחרים.

פורד פיאסטה מיוצרת בגרמניה ככה"נ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי את הרכב המדובר 2012, מנוע אמין בלי מחלות עושה בערך 16 17 ק"מ לליטר מחוץ לעיר נמצא הרבה שנים בשוק היה לי פולו 2008 עם אותו מנוע , אמין מאוד.

• תוכן חדש...