Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עלמות,

אני גר באזור עם מים קשים מאוד, והרבה לחות באויר. יש לי בבית מיבשי אויר שמייצרים לא מעט ליטרים של מים כל יום. אני כבר משתמש במים האלו עבור המגהץ ומכשיר הקיטור, אבל תהיתי אם אפשר להשתמש בהם במכונת האספרסו ולהכנת קוביות קרח שקופות במיוחד.

עבור הקרח ארתיח אותם קודם מן הסתם, לוודא שלא יהיו זיהומים.

רעיון טוב או לא כל כך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא רעיון טוב . המים עלולים להכיל בנוסף ל מיקרואורגניזמים שמהם כנראה תפתר על ידיי הרתחה גם מתכות שונות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בדיוק מה שחששתי ממנו. אמנע, תודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי מה שאני זוכר דינם של מי מזגן כדינם של מים מזוקקים - ולא זכור לי שאנשים קונים מים מזוקקים ומכניסים אותם למקרר - אולי למצבר.

במילים אחרות אם המצבר שלך יבש ואין לך מים מזוקקים - המים מהמזגן כנראה יצילו אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מים כאלו לא טובים לצמחים בדיוק כמו שאינם טובים לבני אדם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מכיר כמה עצים שיחלקו על דעתך.

בבית הוריי יש גינה מלבנית עם שישה עצים בשורה. בקצה אחד של המלבן יש צינור ניקוז של מזגן.

ניתן להבחין בהתפתחות החריגה של העץ הראשון לעומת השני, ושל השני לעומת השלישי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מים קשים ?

תתחיל בריכוך. בהתחלה תשתמש בזה:פטיש.jpg

לא יעזור - תאיים בעריפה (זה מה שהולך היום :twisted: )

וברצינות - מי מזגנים אינם ראויים לשתיה. הם "דומים" למים מזוקקים.

ריכוז מלחים נמוך מאוד הוא הסיבה (ואחרי שהסתכלתי גם בוויקיפדיה, אם זה מקור אמון עליך - שם נאמר שיש עם זה מחלוקת מדעית, אם מותר לשתות או לא. אני מדבר על מים מזוקקים. מי מזגנים - נראה ש"סובלים" גם אולי מעובשים ושאר חיות מחמד שחיות בצנרת המיזוג).

alfa 156 2.5.

פורסם

מים מזוקקים/מזגנים/ממייבש הרבה יותר טובים לצמחים ממי ברז בזכות העובדה שהם לא ממליחים את הקרקע וזה שהם רכים יותר זה תורם לצמח לספיגת המינרלים מהמצע.

לאדם הם אינם ראויים, מיים מזוקקים מסוכנים שכן הם נקיים ממינרלים ובכך גורמים לסכנת דיפוזיה של מינרלים מתאי הגוף, מי מזגנים/מייבש בנוסף לזה שהם מזוקקים חלקית מכילים אלומיניום (מהמעבה) וסיבים מיקרוניים (של ביגוד)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שכתבת, המכשיר מכיל פילטרים שמטהרים את האויר לפני שהוא נכנס למכשיר, וגם את המים , וגם מייצב את אחוז המלחים אחרי הטיהור.

גם במעבורת החלל הם שותים שתן, שעבר דרך מספיק פילטרים שהפך אותו לראוי לשתיה. זה לא אומר שמומלץ לשתות את השתן כמו שהוא..

פורסם (נערך)

לא ממש "שותים שתן" אבל גם זה נכון שגם השתן, מי השטיפה, אדי מים מעובים מן האוויר בחללית, ואפילו מים שנוצרים בתאי הדלק (fuel cell) של חלליות אחרות ממוחזרים במערכת טיהור המים בחללית (ECLSS). אני מניח שהיא עלתה מעט יותר מתמי 4 אבל עקרונות הסינון והעיקור הם די דומים.

הבעיה עם אגירת מי גשמים ומי מזגן לצורכי שתייה היא החשש מזיהום של המאגר.

למיטב ידיעתי אגירה פרטית של מי גשמים ומי קולחין אפילו אסורה על פי חוק(!) בישראל.

הדיון הזכיר לי את ההנחיות האלה מתקופת המצור על ירושלים ב-1948

Watersupply3.jpg

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תוכן חדש...