Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאדם הם אינם ראויים, מכילים וסיבים מיקרוניים (של ביגוד)

מה רע בבליעה (מדגיש - לא בנשימה) של סיבים של בגדים?

וכשמישהו אוכל אין סיבים מרחפים שנצמדים למזון ונבלעים?

יוסי

פורסם
אני מכיר כמה עצים שיחלקו על דעתך.

בבית הוריי יש גינה מלבנית עם שישה עצים בשורה. בקצה אחד של המלבן יש צינור ניקוז של מזגן.

ניתן להבחין בהתפתחות החריגה של העץ הראשון לעומת השני, ושל השני לעומת השלישי.

מחזק , אנחנו משקים עם מי מזגנים כמעט את כול הגינה והכול סבבה ביותר .

נוסף לכך מדשנים פעם בכמה זמן עם קומפוסט home made .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

למיטב ידיעתי אגירה פרטית של מי גשמים ומי קולחין אפילו אסורה על פי חוק(!) בישראל.

צודק.

מכיר מישהי, שרצתה מאוד להיות ירוקה, בהקמת בית חדש (פרטי, צמוד קרקע) הכינה תשתיות אך לא חיברה אותם, רק לאחר קבלת טופס 4 וכל האישורים חיברה את כל התשתיות שהכינה מראש.

כעת כל המים מהכיורים והמקלחת עוברים לאחר סינון למאגר שמשמש אותה לשטיפת רצפות, הדחת ניאגרה וכיו"ב.

פורסם (נערך)

לגבי המחסור במלחים במים - אתם שוכחים שניטש לא יתבסס על זה כהידרציה היחידה שלו. בסה"כ מדובר על קפה וקוביות קרח. הוא ישתה גם מים רגילים אני מניח.

קומנדר - אתה צודק, אבל הסיבה היא שמי הגשמים הם רכוש המדינה. אם יתאפשר למדינה לגבות תשלום על אגירת מי גשם, אז לא תהיה בעיה חוקית...

טרונצ'ו - אתה מדבר על מערכת מים אפורים, לא מי גשמים. גם זה לא חוקי בגלל עינייני בריאות.

לגבי אלומיניום - האם מים שמתעבים על אלומיניום- סופחים אותו ? למה כשמכינים קפה במקינטה אז המים לא סופחים את האלומיניום ? או שכן, ואז מליוני איטלקים במאה השנים האחרונות סובלים מנזקי אלומיניום.

לגבי אבק וסיבים - אפשר לסנן.

לגבי עובש - לא יודע אם הרתחה תסיר את הסכנות הטמונות בו, אבל אני יודע שנשימה שלו מזיקה לבריאות ! ואנו נושמים אותו בחדר סגור כשהמזגן פועל.

גילוי נאות : אין לי שום הסמכה בעניין, דברי נכתבים מ- common knowledge / sense . אולי אני מדבר שטויות.

מעולם לא שתיתי מי התעבות, אבל הצמחים שלי מאוד אוהבים אותם, וגם הכלבה, כשגרנו בתל אביב, מאוד נהנתה לשתות מכל הקערות שאוספות את מי המזגנים ברחובות.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

נכון, ה COMMANDER

הזכיר בדבריו גם את המי קולחין ולזאת כיוונתי.

והזכרת לי, עוד מישהו שאני מכיר (בכוונה אני לא מזכיר שמות), שגם גר בבית פרטי, הניח מתחת למרזבים חביות גדולות והמים שנאגרים שם משמשים אותו להשקייה.

פורסם

כי יש אלומיניום לתעשיה ויש אלומיניום למזון, גם בזה של המזון יש דיפוזיה של אלומיניום בכמויות קטנות, לכן חשוב להשתמש בכלים עם חותמת nsf

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את המקינטה שלי אני רק שוטף במים , ללא סבון או חומר ניקוי אחר.

מחקרים הראו כי אין כל סכנה בשימוש בכלי בישול עשויים אלומיניום ולא נמצא קשר בין חשיפה לאלומיניום למחלת אלצהיימר (בניגוד לאזהרות מלפני כמה עשורים).

ובכל מקרה מי שרוצה להימנע מחשיפה לאלומיניום יימנע משימוש בדאודורנטים מסוימים, כדורים נגד צרבת, ירקות , פירות ובשר גם אם הם אורגנים.

פורסם

סחלבים וצמחים טורפים מתים ממי ברז והנחיות הגידול מחייבות מיים מזוקקים/מזגנים.

בנוגע להמנעות משימוש בכלי אלומניום, האלומניום הוא חומר רך מאוד והחשש הוא שסיגים קטנטנים של האלומניום יתנתקו מהמסיר בשל בחישה בכלי ברזל. זה היה נכון לכלי האלומניום שסבתא שלי בישלה בהם, לא בכלים המודרנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא דיברתי דווקא על אלומיניום. וייתכן מאוד שאין שום סכנה וריכוז המתכות ממים שבאים מהמייבשים נמוך מאוד/לא קיים , אבל כל עד לא עשינו אנליזה למים האלה אנחנו לא יודעים וזה לא שאין ברירה אחרת . לכן עדיף להמנע משתיה (לא השקיה). של מים כאלה ונכון שזה לא המקור היחיד אבל אני הבעתי חשש לא מהממנרלים שאין ,כי ברור שזה לא מקור הנוזלים היחיד של פותש אלה דווקה מהמינריל שיכולים להיות (מתכות).

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...