Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר זמן רב מתלבט בין 2 רכבים:

סוופיט - בין השנים 2012 - 2013.

פולו 1.4 - בין השנים 2011-2012.

שניהם בגירסה הידנית...

הם פחות או יותר באותו טווח מחירים.

אני נוסע כ2000 ק"מ בחודש. רוב הנסיעות בין עירוניות. נתניה,אריאל וירושלים.

רציתי לדעת מה דעתכם? מה עלות האחזקה של הפולו ביחס לסוזוקי? עד כמה היא יותר יקרה? האם יש פה מישהו עם אחד מהרכבים הנ"ל ויכול לתת דיווח אמיתי לגבי צריכת הדלק?

תודה

אורי

פורסם
שתיהן אמינות אבל לפי מה שרשמו פה אנשים עם פולו, עלות האחזקה וטיפולים לא עסק זול בכלל.

האם יש פה מישהו עם אחד מהרכבים הנ"ל שיכול לתת חו"ד..?

פורסם

אני מחזיק סויפט אוטומטית בת קצת למעלה משנה, נסועה כ-10,000 ק"מ בשנה (חיפה - קריות - עכו). צריכת הדלק סביב 12-13 קמ"ל (תלוי במאפייני הנסיעה), טיפול שנתי עלה במורשה יבואן כ-500 ש"ח. רישוי כ-1200 ש"ח בשנה, ביטוח לא רלונטי לגביך כיון שהיא מבוטחת לשני נהגים נקובים בני למעלה מ-50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בין עירוני 12-13 או משולב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני מספר ימים רכשתי פולו 1.2 tsi . מודל 2011 . גם אני התלבטתי אבל בסוף האיכות הגרמנית ניצחה... הבדל של שמים וארץ באיכות החומרים ברכב וגם תחושת הנהיגה. עשיתי טיפול קטן בעלות של 550 שח. מבחינת אמינות אני לא יודע מה יהיה . צריכת הצלק בנתיים מחוץ לעיר 14 קמ לליטר ובתוך העיר נסיעה רגועה 11 קמ לליטר... אבל זה לא רלוונטי ל 1.4 שאתה מחפש למרות שלא היתי שולל גם להתעניין ב 1.2 שהוא מנוע מדהים. שיהיה בהצלחה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מה כלל בתוך הטיפול הקטן?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בין עירוני 12-13 או משולב?

שימוש משולב - כולל נהיגה בין עירונית (בעקר כביש 22) והרבה טיפוס בהר (נחל גבורים, רופין, פרויד) - עם מזגן ולא בעדינות. בנסיעה בין עירונית בכבישים שאינם מהירים (חיפה - בקעת הירדן וחזרה) הצריכה היתה 1:16, אבל אני ממעט להשתמש בה לנסיעות כאלה כיון שהתפקיד מוטל בדרך כלל על הרכב השני. שים לב שמדובר בדגם האוטומטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחפש לרכוש את אחד משני הרכבים האלו בדגם הידני בלבד ולא באוטומט.

אני מאמין כי צריכת הדלק היא הרבה יותר טובה בדגם הידני...

לאיזה מבין הרכבים יש שמירת ערך טובה יותר? במה אתם הייתם בוחרים?

פורסם

מבחינת שמירת ערך אתה יכול להיסתכל ביד 2 בכמה נמכרים רכבים מאותה שנה,וכמו כן לבדוק במחירון,הסוויפט דווקא שומרת לא רע.

פורסם
אם אתה יכול ב69000 אתה יכול לקנות סוזוקי ספלאש חדשה, ידני, חסכוני, די חזקה

אני לא אוהב את הספלאש.

אני לא מעוניין ברכישת רכש חדש. מעדיף רכב שהיה שנתיים על הכביש וירד לו טיפה הערך.

והתקציב שלי לא גמיש - 65 זה המקס'.

האם יש למישהו קצת מידע שהוא יכול לשפוך לי על שתי המכוניות שציינתי?

תודה

אורי

• תוכן חדש...