Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל.

אני מחפש אוטו אוטומטי, ליחיד לנסיעות קצרות יחסית. החיסכון בדלק חשוב לי באזור ה 50%.

את האלטו האוטומטית אני יכול לקנות דרך חבר בעלות של 60 אלף.

המחיר שאני מעוניין להשקיע הינו 60 אלף.

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אם חיסכון כול כך חשוב לדעתי תבדוק את ה107, החיסרון שיש לה גיר רובוטי פחות חלק מאשר רגיל,אבל מאוד חיסכונית,הפיקנטו פחות חיסכונית בין רכבי הימיני,היתרון שלה הוא באיבזור,בטיחות והיא זריזה יותר מאשר האלטו/107.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אוהד, לא קונים אלטו משומשת בסכומים כאלו מחבר. הוא התכוון למבצע של מועדון חבר.

הפונטו והסוויפט יותר מכוניות, אך בתקציב הזה משומשות.

הפיקנטו והיונדאי הקטנה טובות מן האלטו אך יקרות יותר. אני מניח שהיונדאי מציעה תמורה טובה יותר למחיר אך אולי המחירים השתנו. ה107 חמודה עם יחסי העברה ארוכים מאוד וכמדומני מוחלפת כעת.

פות"ש לא ציין עיצוב, נוחות, בטיחות, מרווח גדול. הוא ציין חיסכון בדלק, תקציב של 60 ואת העובדה שהוא יכול לרכוש אלטו חדשה ב60. לפי הנקודות שהוא עצמו ציין[ורק לפיהן] מהו הרכב המתאים לו?

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם (נערך)
אוהד, לא קונים אלטו משומשת בסכומים כאלו מחבר. הוא התכוון למבצע של מועדון חבר.

הפונטו והסוויפט יותר מכוניות, אך בתקציב הזה משומשות.

הפיקנטו והיונדאי הקטנה טובות מן האלטו אך יקרות יותר. אני מניח שהיונדאי מציעה תמורה טובה יותר למחיר אך אולי המחירים השתנו. ה107 חמודה עם יחסי העברה ארוכים מאוד וכמדומני מוחלפת כעת.

פות"ש לא ציין עיצוב, נוחות, בטיחות, מרווח גדול. הוא ציין חיסכון בדלק, תקציב של 60 ואת העובדה שהוא יכול לרכוש אלטו חדשה ב60. לפי הנקודות שהוא עצמו ציין[ורק לפיהן] מהו הרכב המתאים לו?

יצאתי נעל :)

הייתי בטוח שזה חבר שקנה רכב לפני כמה שבועות ורוצה למכור.

בכל מקרה, הייתי הולך על הפיקנטו.

אולי היא פחות חסכונית בדלק וזה כבר תלוי כמה פות"ש נוסע בממוצע. אבל היא מאובזרת, זריזה ובטיחותית ביחס לגודל שלה.

אם פות"ש יכול למתוח את התקציב אז סוויפט הייתה הבחירה שלי.

יותר מרווחת, תא מטען גדול, רכב אמין וחסכוני.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לא יצאת נעל ולא נעליים. ניתן לטעות כאן בקלות.

היתרון באלטו הוא המחיר ובזכות חבר הדגש על כך מתחזק.

הפיקנטו כנראה מוצר טוב יותר אך ככל שזכור לי מחירה גבוה ומגרד מלמטה מכוניות אחרות. לאור מחירי האיביזה והסוניק האוטומטיות ואולי אחרות שיבואו בעקבותיהן לא אתפלא אם מחיר או מכירות הפיקנטו ירדו.

פורסם

היום לקנות פיקנטו חדשה אוטומטית,לא משתלם בכלל,

אגב שווה לבדוק גם את הסיאט מיי,היא גם מאוד חיסכונית אך עם גיר רובוטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה כמה זמן הוא יצטרך לחכות עד שמחיר הפיקנטו ירד...

אם זה עניין של חודש אולי שווה להמתין, זה כבר עניין של פות"ש.

אם יש מחיר טוב של אלטו, אז למה לא? אישית לא הכי אהבתי אותה, לא הכי נוחה בנסיעות ארוכות והצורה של הרכב יכולה קצת לשגע.

אם זה לא משנה לפות"ש אז שיעשה נסיעת מבחן ויבדוק.

פורסם

מתוך ניסיון אישי עם מספר רכבים קטנים בשנים האחרונות, אני יכול לומר בוודאות שפיקנטו ממש לא חסכונית (ביחס למתחרות), ובמחיר הזה אם הוא מוכן לקחת יד שנייה הוא בקלות גם יכול לשקול את הפיאט פנדה שהיא יותר מרווחות מכולם והרבה יותר חסכונית גם עם הגיר הרובוטי

פורסם

הפנדה נמכרה עם גיר רובוטי עד 2011,הדגם החדש נמכר רק עם גיר ידני.

פורסם

השיפור הוא במרווח ובגודל תא המטען ובכלל בתא נוסעים מודרני יותר,

הנסיגה היא בביצועים, הפנדה החדשה נמכרת בארץ רק עם מנוע ה 1.2 והיא שוקלת כ200 ק"ג יותר מהקודמת.

בנוסף אני מניח שהיא פחות "שובבה" בגלל הרוחב והצמיגים הרחבים יותר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
השיפור הוא במרווח ובגודל תא המטען ובכלל בתא נוסעים מודרני יותר,

הנסיגה היא בביצועים, הפנדה החדשה נמכרת בארץ רק עם מנוע ה 1.2 והיא שוקלת כ200 ק"ג יותר מהקודמת.

בנוסף אני מניח שהיא פחות "שובבה" בגלל הרוחב והצמיגים הרחבים יותר.

200 קילו יותר? זה המון.

מה הסיבה לתוספת הזאת?

• תוכן חדש...