Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 3 spirit 2005 בקרת שיוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי הרכב הנ"ל!

מחיטוט פה בפורום הבנתי שניתן להזמין את החיישן ברקס והשלט של ההגה אך זה לא עובד בכל הדגמים והשנתונים!

מישהו יכול להגיד איזה כן איזה לא? או שלמישהו יש מאזדה 3 ספיריט 2005 שהתקין ועובד לו???

תודה מראש לעונים

פורסם

היה פה איזה שרשור שמישהו שם את זה על מאזדה 3 מנוע 2008 הדור הראשון, פריוייקט מצולם ומאוד מסודר ויפה. על פניו ממה שאני זוכר שהיה כתוב שם ניתן לשים את זה רק על מנועי 2000 ועל שנת 2008 2009.ואני חושב גם שהיה מישהו שניסה להתקין את זה על הרכב שלו וזה לא עבד לו. אולי לפי המספר שלדה תוכל לדעת בוודאות מול המסוכי יבואן אם ניתן להתקין את זה אצלך או לא. בהצלחה, ואשמח אם תעדכן אם זה כן עובד אצלך כי לי יש את אותו רכב שנת 2004 ואם היה לי את הקרוז קונטרול הייתי חוסך המון דלק.

פורסם

כבר ראיתי את הפוסט הזה מלפני וחפרתי והפכתי כל פורום באינטרנט! אין מישהו שניסה וזה עובד לו? או שיודע בוודאות??

• תוכן חדש...