Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי רמקולים בדלת האחורית של האוטו . המתקין אמר לי שאחת מהיציאות המתח או החשמל ( לצערי אני לא מבין בזה ) של הרדיו דיסק מסוג פיונר לא תקינה אבל איך שהוא הוא הצליח להוציא חוטים לדלת האחורית ולהתקין לי את הרמקולים והכל עבד סבבה . שחזרתי הבית בדקתי את הרדיו ואני שם לב שאני לא קולט תחנות כמו 88 fm או 103 fm או 102 fm ואני גר באיזור המרכז האוטו אצלי רק 4 ימים אז אז לא הספקתי באמת לשמוע את כל התחנות אבל אני זוכר שעבד 88 fm יום לפני (באוטו הקודם לא היה לי בעית קליטת תחנות כאלה ) . חזרתי אליו ואמרתי לו שאין קליטה של תחנות . ושאלתי אותו עם הוא חיבר את החוט של המגבר של האנטנה והוא אמר לי שכן וזאת לא הבעיה . הוא אמר שהרדיו מאוד ישן ובאימפרזה יש אנטנה דיגטלית בחלון האחורי ורק רדיו דיסקים חדשים יותר שיש להם אנטנה פנימית טובה יותר תתן לי קליטה טובה . רציתי לשאול אותכם האם הוא השתמש בחוט של מגבר האנטנה לחיבור הרמקולים מהאחורה ולא נעים לו להגיד לי אז הוא תירץ על הרדיו דיסק שהוא ישן . והאם בכלל החוט שמתחבר למגבר האנטנה לא קשור לחוט של הרמקולים והוא אולי שכח לחבר את החוט למגבר . מצטער על החפירה . אני פשוט לא רוצה לחזור אליו ולהתווכח איתו על משהו שאני לא מבין . כי הוא עשה אחלה עבודה על הרמקולים מאחור . אז אני שואל כאן כדי להבין את הדברים וכמובן להחזיר את הקליטת תחנות .

פורסם

יש לי אימפרזה 2006 והרדיו הקודם שהיה ברכב מסוג קנווד לא הורגשו בעיות קליטה אני עם קומפוננט קדמי מגבר 6X9 וסאב והרעשי רקע של הרדיו נשמעים ברור יותר בגלל שהרמקולים איכותיים אני פחות אהבתי את הקטע של האנטנה בחלון האחורי בשנתון 2001 של הניו אייג' של הרכב הזה הייתה אנטנה בצד שמאל מעל דלת הנהג שנשלפת החוצה ובמתיחת פנים ב2003 העבירו את האנטנה לחלון האחורי יש לי רדיו דיסק Pioneer DEH4450BT הרדיו אצלי קולט אבל מעצבן לשמוע את הרעשים בולטים יותר בגלל הרמקולים האיכותיים שיש לי הרבה רעשים בגלגל"צ קצת פחות בגל"צ אבל שומעים מעט ב88FM מדי פעם קולט טוב וברשת ב' 95.5 קולט חלק ללא שום רעש 99FM לא קולט משהו באזור המרכז כי המשדר שלהם נמצא רחוק באזור השרון ורק באזור השרון נקלט טוב 100FM קולט סבבה אולי המגבר של הרמקולים משבש את הקליטה אצלי

יש אפשרות להוסיף אנטנה חיצונית כמובן יש באיבי אולי זה יסדר את הבעיה

לפני כן הייתה לי אימפרזה 2001 ניו אייג' עם האנטנה החיצונית והיא הלכה טוטאלוס בתאונה חבל כי היא הייתה רק עם 20,000 ק"מ ונרכשה ב2009 לא מנוע חדש הק"מ היה אמיתי בעלים קודמים נסעה כל יום ק"מ אחד עבודה וחזרה

• תוכן חדש...