Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל MTEC SUPER WHITE יש תקן אירופאי E וזה אמור לעבור, הבעיה שלדים באורות החניה משתלבים ויוצרים תאורה כחולה, יכול להיות שלא יעבירו.

תגש ככה לטסט ואם מכשילים תחליף ותגש שוב.

Miata ND2

פורסם

תקן שמקן...

אתם חושבים שה"מומחים" במכונים בכלל יודעים איך רושמים "תקן" בלי שגיאות כתיב?

אני עובר כבר 5 שנים עם דיימונד וויז'ן חסרי תקן, לדים, ופנסי אפטרמרקט (שהם אגב בעלי תקן, אבל אף אחד לא טרח לבדוק אפילו).

הם אוהבים להטפל לדברים הבאמת חשובים כמו לוחית רישוי למשל...

פורסם
נראה לי שלMTEC יש תקן אירופי.

ובאיזה צבע הלדים באורות חניה?

יש לי mtec super white ולדים בצבע לבן נראה כמו סגול.

נראה לי שפשוט כל מכון מתייחס לזה שונה.נראה לי שפשוט אקח איתי נורות חלופיות ובמידה ויכשילו אותי אחליף במקום.

לא משלמים לטסט חוזר בשביל נורות נכון?

פורסם

למה כאב ראש? תחליף בכניסה למכון.

בדיוק דקה ברוב הרכבים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תו תקן לא אומר כלום, ברקע שיש ציפוי כחול הנורה לא אמורה לעבור טסט. אם מכון כזה או אחר מעלים עין זה משהו אחר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...