Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

גיליתי היום בבוקר שריטה על הדלת הקדמית של הנוסע,

השפשוף בולט בצבע אפור/כסוף ויש שקע מאוד קטן בדלת שבקושי מרגישים עם היד.

אני מצרף תמונות - מה ניתן לעשות? (שימו לב שהשפשוף הוא בערך באמצע התמונה, מה שרואים בשאר התמונה הוא בעיקר לכלוך)

DSC_0031.JPGDSC_0032.JPG

האם חייב לצבוע מחשש שיחליד? האם ניתן לתקן אצל דיטיילר או אפילו באופן עצמאי?

ניסיתי להוריד בשלב ראשוני את הצבע עם מגבון לח, אך לא הועיל.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי אפשרות לעבוד עם מכונת פוליש, אני גר בבניין ואין לי אפשרות להעביר חשמל לאיזור של הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תנסה קודם לנקות עם מטלית וQD.

לאחר מכן תנסה את מה שלא ירד עם פלסטלינה.

בהתאם לתוצאה תמשיך הלאה לפוליש עדין\גס.

לי נראה שפלסטלינה תוריד את הכל.זה נראה כאילו שאריות צבע של הרכב הפוגע ללא נזק לצבע שלך.

פורסם
תנסה קודם לנקות עם מטלית וQD.

לאחר מכן תנסה את מה שלא ירד עם פלסטלינה.

בהתאם לתוצאה תמשיך הלאה לפוליש עדין\גס.

לי נראה שפלסטלינה תוריד את הכל.זה נראה כאילו שאריות צבע של הרכב הפוגע ללא נזק לצבע שלך.

צר לי על חוסר הידע, אבל מה זה QD?

פורסם

איך אני יגדיר לך? ממ... Quick Detailer זהו חומר בו פועלים בשיטת ה "רסס ונגב", מרססים מ ה QD, ממתינים כחצי דקה ולאחר מכן מעבירים ניגוב עם מיקרופייבר.

QD יכול להיות מורכב מ ONR, או מחברות דיטיילינג שונות אשר מוכרות תרסיס QD שלהם.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

איפה אני יכול להשיג חומר כזה ומה העלות שלו? האם צריך ליישם אותו אחרי שטיפה של הרכב?

פורסם

יש חומרים מומלצים?

אני מעדיף לקנות באוטודיפו כי יש סניף בבאר שבע, אם אין ברירה ארכוש מאוטוסטור.

פורסם

הייתי אומר לך לקנות את ה CITRUS אבל אתה גר רחוק ממקום שמוכר את המוצר, מדובר בשמפו מרוכז שהוריד לי המון שריטות צבע כאלה.

בכל מקרה, רכוש באוטודיפו הקרוב אליך פוליש גס NO7, אמור לעלות 20 ש"ח.

כעת אתה יכול להשקיע ולקנות גם פד ליישום באוטודיפו או לקחת גופיה וליישם.

אתה לוקח עם הפד או הגופיה חופן פוליש מהקופסא ומשפשף על השריטה,היא נעלמת, אתה מנגב עם מגבת את שאריות הפוליש (עדיף לשטוף את הרכב אחר כך) וזהו.

Miata ND2

פורסם

אור המחיר של ה No7 הוא 32 ש"ח, היום הייתי באוטודיפו ובמקרה הסתכלתי על המחיר של המוצר הזה ספציפית :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אור - בטוח שהצבע לא התקלף לי מהרכב כתוצאה מהדפיקה הזאת? ואיך הפוליש לא יפגע בצבע שלי?

יש חברה מומלצת לפוליש הזה?

פורסם

חברים לאן הגעתם, לרכוש מוצרים בשביל שריטה בגודל מטבע?

דור, קח פוליש או לווה מחבר, מטלית מיקרופייבר או צמר גפן , שים פוליש בגודל אפונה על הנקודה ושפשף כמה שניות.

מה שיעלם זכית, מה שלא נעלם כנראה מעבר לשכבת הצבע.

סע לשלום.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אור המחיר של ה No7 הוא 32 ש"ח, היום הייתי באוטודיפו ובמקרה הסתכלתי על המחיר של המוצר הזה ספציפית :)

אז זה היה 20, או שבחצי חינם זה 20, כל שקל מעל זה גניבה.

אור - בטוח שהצבע לא התקלף לי מהרכב כתוצאה מהדפיקה הזאת? ואיך הפוליש לא יפגע בצבע שלי?

יש חברה מומלצת לפוליש הזה?

אני חושב שלא, אבל קשה לדעת לפי תמונה אם הוא התקלף, פוליש נקודתי על שריטה קטנה לא יפגע בצבע במיוחד שהוא גם לבן, תרכוש פוליש גס ולא עדין, הוא יוריד הרבה יותר והוא לא פוגע בכלום.

Miata ND2

• תוכן חדש...