Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני רוצה לקנות פיוזים לרכב שלי.

סביר להניח שאזמין ערכה מאיביי, איזה פיוזים ( מבחינת אמפר) יש ברכב ( כולל מה שיושב ליד המצבר)?

יש בעיה להזמין מאיביי? מבחינת איכות הפיוז וכל מה שמסביב? למה לשים לב?

תודה.

עריכה:

עכשיו ראיתי בתיבה שיש פיוזים גדולים ומצד ימין יש גם קטנים, איך נקראים הקטנים יותר?

יש עליהם גם מספרים שמקלים עליי למצוא מה שאני צריך:

2014-08-13 17.39.53.jpg

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

בהחלט רצוי לרכוש פיוזים של ייצרן אמין כמו Cooper Bussmann או Littelfuse. הייצרנים שציינתי הם ייצרני OEM עבור תעשיית הרכב לכן אתה יכול להיות בטוח שהפיוזים שלהם עומדים בדרישות ייצרן הרכב.

הפיוזים הנפוצים אצלך ברכב הם מהסוגים הבאים (השם לפעמים משתנה מייצרן לייצרן).

MINI BLADE FUSES

ATO Blade Fuse

MAXI Blade Fuse

על המצבר או בבית הפיוזים בתא המנוע יש גם פיוזים מסוג פס מתכתי המיועדים לזרמים גבוהים לכן עלייך לבדוק בדיוק את הצורה שלהם והערך הרשום עליהם.

Fuse Strips

HSB Fuse

איזה כייף לי :)

פורסם

ניסיתי לחפש ב eBay את החברות שציינת, לא ממש מצאתי איזושהי ערכה מסודרת, רוב הפיוזים שראיתי הם לא של רכבים.

מאיפה אני יכול לקנות ערכה טובה של אחת החברות שציינת?

פורסם (נערך)

בצע חיפוש באיביי Worldwide מכיוון שהפיוזים האלה נמכרים בדרך כלל על-ידי מוכרים מ-USA.

בשורת החיפוש תרשום Littelfuse Blade Fuse.

לחילופין חפש באמזון קיט של פיוזים מסוג

http://www.amazon.com/LITTEL-FUSES-Assortment-Fast-Acting-Automotive/dp/B001VJBNCI/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1408002543&sr=8-22&keywords=Littelfuse+BLADE+FUSES+KIT#productDetails

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...