Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 6 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אודה להמלצה לקניית רכב עם 6 מקומות פחות - מדובר על כיסאות תינוק ובוסטרים ככה שצריך להיות מרווח - כראה כזה שתאים ל 7.

התקציב די מוגבל ועומד על כ 70K (עם אפשרות לחריגה קטנה)

הדרישות ודי בסיסיות- אמינות וצריכת דלק סבירה - מעבר לזה נחמד יהי "מפנק"- עם חווית נהיגה וכו' -אבל זה לא העיקר.

מחוסר ההבנה שלי הנטייה הטעית היא ללכת על המוכר שזה מבחינתי מאזדה 5 . - האם אכן האופציה הטובה.

ושאלה לגבי "יד2" - מריפרןף מהיר במחיר המאזדה 5 ראיתי טווח מחירים רחב מאוד על אותם רכבים פחות או יותר מבחינת שנה וקילומטרז' - כולם כמובן מציינים רכב שמור ללא תאונות וכו'.

מה שגורם לי לתהות האם ללכת על רכב שמתומחר זול- זה קצת מחשיד לחילופין לא רוצה לצאת "פראייר"

אודה לטיפ היכן עמק השווה? ומתוך המגוון הרחב איך ובמה עלי להתמקד?

תודה ואחלה יום

פורסם

ברור שרצוי גדול- אבל לא בצורה יוצאת דופן. כיום עם תא מטען של פוקוס אני מסתדר בסדר.

רק להבין- ברור שהמגוון רחב, לדעתך ההונדה עדיף על המאזדה ?

פורסם

אני לא יודע להגיד לך בוודאות מי יותר טובה, נחכה להצעות מבעלי ניסיון. כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? אם אתה נוסע הרבה, לדעתי שווה לשקול רכישה של דיזל (למשל בעבודה שלי יש קיה קרניבל שנת 2007 או 2008 שגמעה המון ק"מ ואחראי תחום הרכב אצלנו אמר לי שהיא מפגינה אמינות מאוד טובה) מכיוון שרכבים בגדלים הללו צורכים יותר דלק מאשר משפחתיות/מנהלים עקב המשקל הגבוהה של הרכב.

פורסם

1. במאזדה 5 כשכל הכסאות פתוחים כמעט אין מקום למטען בכלל.

2. ה-FR-V היא עם ששה מקומות בלבד ותא מטען מקביל בגודלו לפוקוס.

3. האחקה של הקיה קרניבל יקרה מאד, ולא הייתי ממליץ עליה בכלל. אם אתה נופל על פריט שמתחיל לעשות צרות, תמצא את עצמך משאיר סכומים של חמש ספרות במוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ידוע לי לגבי הרכב מבחינת טיפולים ואחזקה אבל לפי המרחב הפנימי והמחיר דודג' ג'רני נכנס לכם לתקציב תבדקו יותר לעומק.

8)
פורסם

לעניות נמכרו מעט מדי מכוניות מהדודג' ג'רני, ומבחינת השוק הישראלי מדובר במותג מת - מעבר לעובדה שמדובר ברכב לא חסכוני בעליל, שעלויות החלפים שלו מחוסר אלטרנטיבות לא יהיו זולות.

אופציה ראויה נוספת היא המיצובישי גרנדיס אם כי צריכת הדלק גבוהה במקצת מהמאזדה ווההונדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות.

הייתי הים המוסך מורשה של מאזדה-פורד והתייעצתיעם המנהל לגבי המאזדה 5, אמר שהיא טובה אך המליץ לי גם על הפורד קלאקבי=גלאקסי? והאקס מאקס (למרות שראיתי שיחסית אין היצע גדול שלהם)

אודה לדעות בנושא.

***שים לב להקלדה בבקשה***

פורסם

לאחי הגדול יש פורד SMAX שנת 2010 מנוע 2.3 טיפטרוניק. הרכב אצלו כבר שנה וחצי כמעט, נרכש מהשכרה של אלדן והיום עומד על 70000 ק"מ.

הוא מאוד מרוצה מהרכב, צריכת הדלק בעיר 1:8.

היתה בעיה במשאבת הגה כח שתוקנה על חשבון היצרן מרצון טוב (לאחר תום האחריות).

אופציה נוספת (אני יודע שאולי יסקלו אותי כאן, אבל אני מביא דוגמה מהמשפחה)- שברולט אפלנדר מוסבת לגז.

לאחותי ובעלה יש כזו. מאוד מרווחת, נוחה, מפנקת, הרכב עבר מעל 170000 ק"מ וחוץ מטיפולים שוטפים- אין בעיות מיוחדות. עקב המחיר הנמוך של הגז זה מאוד משתלם (צריכת הדלק בערך 6-7 ק"מ/ל' בעיר אבל עלות הגז היא כמו צריכת דלק של 12 ק"מ/ל' בעיר).

עלות ההסבה הייתה בסביבות 9K, בוצע במכון בבאר שבע כמובן עם כל האישורים של משרד התחבורה.

פורסם

SMAX

חווית נהיגה ספורטיבית בנוסף (לאחותי יש 2.3 ליטר לא הטורבו).

עדיין כל פעם שנוסע בו נהנה מאוד מאוד צרכן דלק לא קטן אמינות בסדר פלוס פלוס מחירון שנופל חזק ומרגיש איכותי

נוסע איכותי ברמות שצריך להעריך .

מרווח כבר אמרתי ? 3 בוסטרים במושב האחורי כאשר השורה ה 3 לא מנוצלת כלל (טיולון).

פורסם

לגבי צריכת הדלק של האס מקס, הוא לא כזה שתיין אם נוסעים רגוע ולא קורעים אותו. כל רכב מיניוואן יצרוך יותר דלק אי אפשר לקנות מיניוואן ולצפות לצריכת דלק של משפחתית, הרכב כבד יותר מה שאומר שהמנוע מתאמץ יותר.

הרכב הקודם של אחי היה פסאט 1.8 טורבו 2002 טיפטרוניק. כמות הק"מ, סגנון הנסיעה והנהיגה נשארו אותו הדבר וגם עלות הדלק החודשית, ככה שזה לא שהאס מקס כזה שתיין, 8 ק"מ/ל' זו צריכה ממוצעת של כל המיניוואנים,

חוץ מפיריוס פלוס שלא נכנסת לתקציב, אולי דיזל וכמובן רכבים מוסבים לגז כפי שכתבתי בהודעה הקודמת.

פורסם

למה חייב מיניוואן צריכה גבוהה של דלק ?

אפשר גם פולקסוואגן טוראן 7 מקומות מנוע 1.4 TSI

נכון מיניוואן שוקל ברוב המקרים גבוה יותר ממכונית מישפחתית אז ברור

אבל פותח שירשור לא רשם שדלק הוא בראש רשימותיו,עדיין ציינתי עובדה!

הרכב של אחותי נוסע נסיעה עירונית לכן הצריכה גבוהה.

פורסם (נערך)

אתה צודק לחלוטין ‎:)‎ אבל הבעיה עם הטוראן הזה בגרסת 1.4tsi שהוא סובל מקצת תקלות שיכולות להיות יקרות. כשבדקנו עליו, כמעט כל רכב עבר החלפה של טורבו/גיר מה שגרם לוותר על ה 1.4tsi.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בגלל מה שאני וכנראה גם אתה יודע לא רשמתי את הטוראן כהמלצה.

אלה ממליץ בחום גדול על הפורד חולק אגב את השלדה של המזדה 5 עדיין הפער גדול בענק לטובת

הפורד.

• תוכן חדש...