Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונו בלוק עבור FOCAL UTOPIA 33 WX2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך מונו בלוק עבור הסאב שלי ,אני צריך המלצות שלכם ?

אין לי בעיה גם מגבר יד שנייה .

מצורף לכם נתונים של הסאב:

תודה,

image.jpg

פורסם

אני מחפש מונו של לפחות 500-600WRMSב4 אום !!

אחד שזכור לי לטובה.

פינקס גולד קסנון 600.1

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רוקפורד 1001BD (הישן.- שנות ה2000) הוא כ 500W RMS ב 4 אום. מעשית הוא יתן כ 600W RMS.

יעלה כ800-1200

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני הייתי ממליץ על מינוטאור של ZED אודיו אבל לא בתקציב - אלא אם כן בא לך להתאמץ ולהביא משהו מחו"ל - מונו מפלצת.

HDP1 של הרץ אבל גם נראה לי שתצטרך להתאמץ קצת יותר בתקציב בכדי לרכוש אחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במחירי חו"ל אתה יכול ללכת על

JL AUDIO JX1000/1D

ALPINE MRX-M110

Rockford Fosgate T500-1bdCP

Alpine PDX-M6

ALPINE PDR-M65

משומש אתה יכול לחפש בפורום אודיו מכירה יש לא מעט אופציות.

פורסם

נכון אבל תמצא לי עוד מגבר שיתן לך הספק כזה ב4 אוהם ודמפינג פקטור שנמדד ב20 הרץ!?!

אין דברים כאלה בטווח מחיר הזה אצל מתחרים אחרים אם אני צודק.

שווה כל שקל ואת המאמץ, פותח השרשור התאמץ להביא סאב וופר חריג והוא דורש הגברה בהתאם, לדעתי הזד יהיה התרומה הכי גדולה בתקציב הכי נמוך, רק כן, אני מדבר על סכום גדול יותר מזה שפותח השרשור מחפש, אבל רוצה לתת אופציה קצת שונה שיהיה על מה להתלבט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי שלום ותודה על התגובה ,רציתי לדעת מה כוונתך ״סאב חריג״ ,יש יבואן של זד אודיו בארץ? אם אני מזמין מחו״ל, מה התהליך של מכס וכו׳?

• תוכן חדש...