Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות:

1) התקשתי מאוד בפתיחת הבורג שמחבר את הצירייה למרכז הרוטור , האם יש דרך מיוחדת לפתוח את הבורג הזה?

2) פין הבטחון שתופס את הבורג התחתון - כיצד ניתן לפרקו? אני יכול לפרק אותו על ידי משיכה חזקה עם צבת בשיטת ׳זבנג וגמרנו׳ - האם זאת השיטה המקובלת?

תודה מראש לעונים

G-D will give me justice

פורסם

הבורג שהתקשתי לפתוח - ה32 מ״מ שמחבר את הציריה למתלה. עם מפתח רגיל לא הצלחתי, עם הארכה של מטר וחצי התעקם המפתח..

G-D will give me justice

פורסם

לא אוכל לעזור לך בפתיחת הבורג אבל...

לפני שלושה חודשים, במוסך החליפו לי גומייה לציריה ושכחו להחזיר את פין הביטחון.

התוצאה לאחר יומיים הציריה נפלה באמצע נסיעה, הרכב כמעט התהפך, פחד מוות!!!!!!!!!

חו"ח, שלא תעשה את הטעות הזאת.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

זהו, שלא מדובר בפירוק חלק מהדשבורד..מדובר בחלקים שאם אני אפגע בהם או לא ארכיב אותם נכון אז כמו שאמרת..יתפרק האוטו באמצע נסיעה..

בגלל זה אני שואל...

שמתי לב שהאום מכונס כלפי פנים בחלק משטחו, ובעצם הצירייה תופסת אותו ומונעת ממנו מלהתברג..

G-D will give me justice

פורסם

בהרבה רכבים שנתקלתי בהם הבורג הזה עם סגירה הפוכה, משמע סיבוב עם כיוון השעון פותח אותו.

בדוק מה קורה אצלך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אצלי זה לא הברגה הפוכה.

האום עצמו בקוטר 32 מילימטר מכונס בחלקו כלפי פנים באופן כזה שהסיומת של הצירייה והאום חבוקים אחד בשני , הסיומת של הצירייה היא כבורג עבה , אך תוכנן בצורה כזאת שהוא אינו מעוגל בשלימות אלא מחוסר בבשרו בקטע מסויים, ואת הקטע המחוסר הזה זיווגו עם האום המאסיבי. ולא נראה שישנה אפשרות לחלץ את האום בטרם נחלצה פיסת בשרו המזווגת ומשלימה לצירייה. כך זה נראה בעיניי. תקנו אותי אם אני טועה.

G-D will give me justice

• תוכן חדש...