Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2013. מחיר קצת מוזר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אחרי קצת חיפושים מצאתי בחור שמוכר סיאט איביזה ספורט 3 דל׳ 1.4 ידני. הרכב עבר 28 אלף ק״מ יד 1 (00 ברישיון) מפרטי שנת 2013 עדיין באחריות יצרן. לפי מחירון יד 2 הרכב שווה 80 אלף ש״ח, הבחור דורש 65. בהתחשב במצב המתואר של הרכב(ציין שעשה לרכב טיפול 30 בימים האחרונים) ובהתחשב בכך שלרכב יש תוספות של המוכר (מולטימדיה רמקולים סאב וכו), המחיר לא נשמע קצת מוזר? או שזה טווח המחירים פחות או יותר? לפני הפגישה המיועדת למה הייתם ממליצים לי לשים לב? על מה לתת דגש מה לבדוק ואיפה לחפור? או שאני סתם הוזה וזה מחיר הגיוני...

פורסם

זה לא מחיר מוזר, המחירון (לוי יצחק) 71K, ועם מצב שוק הרכב ולאחר שסיאט חתכו את המחיר של האיביזה האוטומטית הבסיסית חדשה ל 80K, אז המחיר של 65K ממש לא מוזר.

פורסם

הרי אם הוא היה מבקש 80 כמו שהמחירון, היית אומר לו שלא קונים במחירון וזה יקר והיית מנסה להוריד אותו ל 65 נגיד, ואם אז היה אומר לך אוקיי שניכם הייתם סוגרים והיית מרוצה.

אז למה שאתה מוריד אותו למחיר כזה זה בסדר,ושהוא מבקש מראש את המחיר הזה זה מוזר?

פורסם

א. אם הוא היה מבקש 80 סביר להניח שפחות מ72-70 מקסימום הוא לא היה יורד.

ב. השוק שראיתי עד כה מוכר ב70-72 ולכן בנאדם שמוכר ב65 ומוכן לרדת נראה לי קצת מוזר.

ג. ראיתי שנתונים 11-12 בטווח מחירים האלה. החשיד אותי, באתי להתייעץ, זה הכל. תודה על העצות!

פורסם

זה בן אדם שלא חיי בסרט.

עזרתי לחברים לקנות רכבים,להוריד עשירייה על משפחתית ממוצעת במצב טוב זה ריאלי.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
65 זה מחיר ראלי (כולל התוספות) ואולי אף קצת יקר.

ברכב הזה ההתקנה של המערכת (אני מניח שיש רמקולים אפטרמרקט) עלתה לו לא מעט, לכן זה מחיר מצויין

פורסם

המחיר ממש לא מוזר. רכב שירד לשניה אחת לכביש מהסוכנות כבר מאבד אחוזים נכבדים מהמחיר, לפי מה שהבנתי הרכב בן שנה ו-28K ק"מ זה קצת יותר מהממוצע, ואני סתם ככה מניח שאם הבחור צעיר והרכב 3 דלתות אז מלכתחילה הוא רצה רכב ספורטיבי בתקווה שהוא לא נהג עליו כמו משוגע...65 זה סביר בהחלט

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
המחיר ממש לא מוזר. רכב שירד לשניה אחת לכביש מהסוכנות כבר מאבד אחוזים נכבדים מהמחיר, לפי מה שהבנתי הרכב בן שנה ו-28K ק"מ זה קצת יותר מהממוצע, ואני סתם ככה מניח שאם הבחור צעיר והרכב 3 דלתות אז מלכתחילה הוא רצה רכב ספורטיבי בתקווה שהוא לא נהג עליו כמו משוגע...65 זה סביר בהחלט

הרכב בן שנה ו 8 חודשים. המחירון 71, 65 זה מחיר יפה מאוד בשוק של היום.

פורסם

הרכב עלה במרץ 13.

המחירון לפי יצחק לוי 71500.

למה לדעתכם רוב המודעות שראיתי ביד 2 של אותם רכבים דורשים 70 אלף לפחות?

ואיך אפשר לגרום להם בעדינות להבין שהם חיים קצת בסרט..

פורסם

לתת להם להיתקע עם הרכב קצת, אם מכרו במחיר שרצו הם לא חיו בסרט כי קיבלו מה שרצו, אם לא מכרו הם יתיישרו בסוף לפי המחיר שרוכשים מוכנים לשלם, או יישארו עם הרכב כי המחיר נמוך מידי.

• תוכן חדש...