Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על שנים 2003-2005 ידני , איך הרכב בשוואה ל206 1.4/1.6 ידני ? ברור שהביצועים של ה206 מנצחים אבל מה ההבדל בין הצריכת דלק ובכללי מה עדיף ? ה206 מדובר על 2001-2004.

Tuning:lol:

פורסם

ה206 1.4 תהיה מעט יותר חסכונית בדלק לעומת הגטס. אני לא יודעת מה הצריכה של 206 1.6 ידנית, אבל אם אתה מתכוון לדגם של ה-XS אז היא חסכונית מעט פחות אבל זו כבר ליגה אחרת של ביצועים, אחזקה, וגם מרכב (3 דלתות לעומת 5 באחרות).

עם זאת, ההפרשים בצריכת הדלק לא מהותיים מספיק בשביל להצדיק בפני עצמם העדפה של דגם אחד על פני השני.

ה-206 היא לטעמי נוחה יותר, נעימה יותר וכיפית הרבה יותר לנהיגה. מצד שני, לא נסעתי בגטס ידנית מעולם, רק באוטומטית, וגם זה לתקופה קצרה.

חסרון גדול מאוד של הגטס הידניות יהיה שרובן הגיעו בגרסה הנמוכה- GLF, עם כרית אויר אחת וללא ABS.

יתרון של הגטס יהיה בפשטות של הרכב ובאמינות הכללית שלו הידועה כטובה מאוד.

אם ביצועים לא מטרידים אותך, הייתי יורדת מ206 1.6 ומתמקדת בגטס מהדגמים הבכירים יותר (GLS/GLI) וב206 1.4 ידניות. משתיהן אין היצע גדול בלוחות, אז חבל לפסול מלכתחילה אחת על פני השניה. בחר בהכי מטופלת שתמצא.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
ה206 1.4 תהיה מעט יותר חסכונית בדלק לעומת הגטס. אני לא יודעת מה הצריכה של 206 1.6 ידנית, אבל אם אתה מתכוון לדגם של ה-XS אז היא חסכונית מעט פחות אבל זו כבר ליגה אחרת של ביצועים, אחזקה, וגם מרכב (3 דלתות לעומת 5 באחרות).

עם זאת, ההפרשים בצריכת הדלק לא מהותיים מספיק בשביל להצדיק בפני עצמם העדפה של דגם אחד על פני השני.

ה-206 היא לטעמי נוחה יותר, נעימה יותר וכיפית הרבה יותר לנהיגה. מצד שני, לא נסעתי בגטס ידנית מעולם, רק באוטומטית, וגם זה לתקופה קצרה.

חסרון גדול מאוד של הגטס הידניות יהיה שרובן הגיעו בגרסה הנמוכה- GLF, עם כרית אויר אחת וללא ABS.

יתרון של הגטס יהיה בפשטות של הרכב ובאמינות הכללית שלו הידועה כטובה מאוד.

אם ביצועים לא מטרידים אותך, הייתי יורדת מ206 1.6 ומתמקדת בגטס מהדגמים הבכירים יותר (GLS/GLI) וב206 1.4 ידניות. משתיהן אין היצע גדול בלוחות, אז חבל לפסול מלכתחילה אחת על פני השניה. בחר בהכי מטופלת שתמצא.

חשוב לי ביצועים ואחיזה כמו החסכון

פורסם

לפי מה שהבנתי , הביצועים בגרסה הבכירה של הגטס מאוד ״ תאורטים״ היחסי העברה הארוכים משאירים את המנוע חסר מומנט וגורמים למחוג להתקע ב150 בפול גז.

פורסם

ביצועים זה יותר 206 XS עם 110 כ"ס.

אחיזה זה 206 ככלל. הנאה מנהיגה- 206.

אמינות- גטס כנראה פחות רגישה להזנחה, אבל 206 מטופלת תפגין אמינות יפה לא פחות (לפחות גרסת ה1.4, זו גרסה פשוטה יחסית מיכנית עם מנוע ותיק ואמין).

פורסם
ביצועים זה יותר 206 XS עם 110 כ"ס.

אחיזה זה 206 ככלל. הנאה מנהיגה- 206.

אמינות- גטס כנראה פחות רגישה להזנחה, אבל 206 מטופלת תפגין אמינות יפה לא פחות (לפחות גרסת ה1.4, זו גרסה פשוטה יחסית מיכנית עם מנוע ותיק ואמין).

דווקא מכונאים אמרו אל תתקרב ל1.4 הוא רגיש ועדין ה1.6 מוצלח וחזק יותר ומורכב ב307

פורסם (נערך)

אה?!

פעם ראשונה שאני שומעת את השטות הזו.

המנוע של ה1.4 הוא גלגול של המנוע הותיק שהיה ב205, שהוכיח את אמינותו עוד בימי קדם.

ב307 הרכיבו מנוע 1.6 כי הרכב עצמו גדול וכבד יותר. דוקא ב307 השילוב עם מנוע 1.6 נחשב לפחות מוצלח בהרבה מהשילוב עם המנוע 2.0 של הדגם, גם באוטומט וגם בידני.

תחליף מוסך.

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

פורסם
לפי מה שהבנתי , הביצועים בגרסה הבכירה של הגטס מאוד ״ תאורטים״ היחסי העברה הארוכים משאירים את המנוע חסר מומנט וגורמים למחוג להתקע ב150 בפול גז.

אם פיאט פנדה מגיעה ל160 קשה מאוד להאמין שגטס עם כמעט 30 כס יותר לא תעשה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה1.4 זה מנוע מאוד אמין של פז'ו, עובדה שהוא מצא את עצמו בפרטנר, ב206+ ובעוד רכבים של הקונצרן, זה מנוע ישן שעבר שינויים קלים לאורך השנים ומציג אמינות גבוהה מאוד.

בכל מקרה, כמו שהמליצו לך - גטס רק ברמת גימור GLI/GLX/GLS. אל תתפשר על הGLF עם הבטיחות המחפירה והאבזור המצחיק שמתאים לרכב של שנות ה90.

לגבי הביצועים - אני לא מבין בכל מקרה מה הדאגה שהציגו כאן מ150 קמ"ש, אין מה לחפש עם 150 קמ"ש בארץ. אתה לא באוטובהאן בגרמניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...