Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Continental conti premium contact. איך הצמיגים הללו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אלה צמיגים חדשים ולא משומשים. (כי המחיר נשמע לי נמוך מדי לחדשים) + תאריך ייצור עד שנה - תחטוף.

הצמיגים האלה בין הטובים שיש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגים מעולים. מניסיון. המחיר מוזר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם לדעתי לא יכול להיות שזה המחיר.

או שמדובר בצמיגים משומשים מעט או בחדשים ששכבו כמה שנים טובות במלאי ותאריך ייצור שלהם הוא מלפני 4-5 שנים.

פורסם (נערך)

רכשתי היום (רביעייה)את הצמיגים הללו ב1100 ש"ח במזומן כולל כמובן איזון ,וונטילים והרכבה ובנוסף לזה הגיע הפועל עד אליי למקום העבודה לקחת את הרכב , הצמיגים חדשים לגמריי ולא משומשים, מה שכן ,התאריך שרשום עליהם 4513 ,מה דעתכם,עשיתי עיסקה טובה?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עשית עיסקה מעולה!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני אשמח לדעת מי נותן השירות..

היה פה פעם פוסט שמשווה בין צמיגים? אולי מישהו במקרה זוכר? אם כן מה לרשום בחיפוש כדי למצוא?

פורסם
נשמח לשמוע מי הצדיק שמוכר צמיגים כאלו בכזה מחיר...

שם הצמיגייה לא רלוונטי מאחר והשירות והמחיר שקיבלתי אינו מחיר רגיל לצרכן אלא מחיר מיוחד עבורי (עובד מוסך).

אגב, אני עובד עם הצמיגייה הזאת כבר כמה שנים ושולח לה הרבה לקוחות שלי .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

גם עכשיו יש לך אפשרות לשלוח אליהם הרבה לקוחות....

• תוכן חדש...