Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

יש לי מגבר וסאב שפורקו מהרכב (הכבלים נותקו) עקב אי שימוש ברכב, כעת אני רוצה לחבר את המגבר בחזרה (אין אפשרות לחבר את הסאב בגלל הצורך בתא מטען). בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה חוט מחברים לאן:

*בתמונה לא מופיעים שני כבלים כחול ושחור שהלכו מהמגבר לסאב וכבר הוצאתי אותם בהרכב..

תודה רבה!

IMAG0749.jpg

IMAG0750.jpg

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

הכחול העבה לGND

הכחול הדק לREM

האפור העבה (או שזה חום בכלל, צולם מול שמש אז לא מבינים) לB+

הRCA למחברים העליונים (REAR)

את הסאב דרך קונקטור מיוחד (שלא קיים בצילום) לחיבור REAR BRIDGED

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

JEXY, תודה רבה על התשובה!

תום, למיטב הבנתי הרמקולים.. (?)

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
פורסם

אתה שואל או אומר?

אם כך, מה לגבי החיווט לרמקולים שחסר?

איזה רמקולים יחוברו? קדמיים, אחוריים, גם וגם?

מה עם הוספת RCA (במידה ונתמך ע"י ה-HU) במידה ויחוברו 2 זוגות רמקולים?

וכן הלאה.

פורסם

לפי מה שאני זוכר מהמתקין, הוא חיבר למגבר זוג רמקולים וסאב, ככה שהגיון בריא אומר שלפי החיבור הנוכחי שהמליץ עליו JEXY מוגברים זוג רמקולים ברכב, אני צודק? חיברתי את זה היום ויש הבדל מאוד מאוד משמעותי ממה שהיה בלי המגבר, בעיקר בצלילים נמוכים.

כבל RCA אחד מספיק רק עבור זוג רמקולים אחד? כי אני לא בטוח אם יש עוד יציאת RCA מהנגן...

אם תוכל להמליץ לי על צורה בה אמורים להיות מחוברים רמקולים למגבר, אשמח לשמוע ללמוד.

אני כרגע עם הרבה זמן פנוי כך שמעדיף להתעסק בזה לבד, ללמוד ולהינות ולא להוציא כסף לאיש מקצוע

תודה.

פורסם

באף אחת מההודעות שלך לא צויין או נראה באופן ברור שישנם גם כבלים לרמקולים או את צורת החיבור שלהם (גם בהודעות של JEXY).

אם חיברת את ה-RCA לכניסות REAR וגם את החוטים של הרמקולים (קדמיים? אחוריים? איזה דגמים?) ליציאות האחוריות, אז צריך לכוון מחדש את המגבר, כי לפי התמונה הערוצים האחוריים מותאמים בכיוון שלהם לסאבוופר, והקדמיים לרמקולים "רגילים" (בדגש על ההבדל בין LP ו-HP, אבל גם על חיתוך התדרים).

יעזור גם אם תציין מה דגם ה-HU שלך.

• תוכן חדש...