Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במילא אומרים שיש בעיית נוחות בגלל החתך (צריך לעשות נסיעת מבחן ולא עשיתי)

מתרגלים,גם לי יש כרגע חתך 205/45/16 מה שנקרא "חצי-שוברי-סתימות",ומרגישים כל אבן\בור בכביש,וכמובן שצמיגים יקרים יותר - אבל לא קריטי.

וגם אין שעון חום מנוע נורמלי בלוח שעונים (הנתון מוצג רק בכניסה למחשב דרך באמצעות תפריט סודי)

גם אותי העניין עצבן תקופה (יצרן או יבואן,או שניהם) שחוסכים עלינו,אבל מהרגע שהנורה הכחולה (בסקודה) נעלמת אחרי כמה דקות נסיעה,אפשר לסוע כרגיל.

בקיצור,אם היה לי הממון הייתי שוקל טרייד אין (גם לא היה לי אף פעם רכב אדום,נראה יפה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
רק לי זה נראה כמו מקרה קלאסי של שכנוע עצמי קיצוני? לוותר על עסקה נדירה כזו בגלל צבע ש"מושך אש" מידי, או בגלל שאין לו שעון חום?! נו, באמת.. הבחור פשוט לא רציני.

זה מקרה קלאסי של חבר פורום שחושב שיודע הכל ממסך המחשב.

דווקא אתה מזכיר לי אז שנכנסתי לסוכנות של סקודה לפני 6 שנים, היתה לי אז את הפיאט אונו שהיתה שווה 4,700 ש"ח במחירון, הייתי אז בן 23 ונכנסתי לקנות רכב שעולה לפי המחירון אז 109,000 ש"ח (!).

הנציג הסתכל עליי כאילו שאני מטומטם, מה פתאום ילד קטן ותפרן יוצא מפיאט אונו ששווה 4700 ש"ח במחירון רוצה לקנות רכב שעולה 109 אלף?! ועוד הייתי עם נעליים שהסוליה השמאלית בדיוק נקרעה לי בדרך - מה שהיה נראה כאילו אני קבצן נדבות... זה גם היה בחופש ואני נראה קטן לגילי, בטח חשב שבאתי להעביר את הזמן. גם נתן לי רמקולים אחוריים חינם והנחה, כך ששילמתי בסוף רק 104,500 וגם זה רק בגלל הקודנית והעלוקה (אח"כ שמתי גם כספת ובטח עוד מעט גם איתוראן לפי הקצב הזה). ונחש אם קניתי בסוף?

לעומת זאת לפני חצי שנה כששילמתי 50% מערך הרכב כדי שיישמר לי, ואמרתי לנציג שיחכה כמה ימים שאוציא את הכסף מהחיסכון כי הבנק רצה להעלים לי את הריבית אם אוציא לפני הזמן, הוא אמר שימכור למישהו אחר את הרכב אם יבוא לקוח. אז ביטלתי. תמכור.

לפני כחודש הייתי עם קרובי משפחה בסוכנות של פיג'ו ממנה הזמינו 208. איזה שירות, לא ראיתי דבר כזה בחיים. היא הוזמנה ונמסרה וגם קיבלנו גלאקסי 5 מתנה!

וזה במיוחד בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?88172-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%94%D7%97%D7%92-%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

שעון חום יש, העניין הוא שהוא "נסתר" וצריך לבצע מעין "צ'יט" על מנת להגיע אליו.

אתה יכול לצלם את זה בבקשה? מה זאת אומרת לבצע צ'יט כדי להגיע אליו? הוא מוצג באופן תמידי בלוח השעונים מול עיני הנהג?

אשמח אם תוכל לשלוח לי תמונה למייל [email protected] אם יש לך כזאת. תודה!

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אתה אמור לתת 3 לחיצות ואחת רביעית ארוכה בכפתור שנמצא בלוח מכוונים ולחכות כ10 שניות. לאחר מכן לתת כמה לחיצות (אם אינני טועה -6) ואז אתה מגיע למד חום. יש עוד כל מיני נתונים שמופיעים בדרך. פעם היה לי את הרשימה של מה כל דבר אומר, אנסה למצוא.

וזה מחזיק עד התנעת הרכב מחדש.

פורסם

מי בכלל צריך שעון חום?

גברים אמיתיים נוהגים בפיג'ו 106/306/205 GTI וכשנדלקת הנורית חם מנוע מחליפים אטם ראש מנוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
באונו כרכב לא היה מה לקנא, העניין הוא שאני תמיד תחזקתי אותה בצורה כזאת שהצבע האדום היה מבריק (פוליש, ווקס), אנשים היו עוברים ליד הרכב והיו רואים את עצמם. תמיד הרכב היה נקי, ובגלל הצבע שלו גם היה בולט למרחק. אז לאנשים קשה לראות שיש רכב נקי בצבע בולט לעין, וחייבים להרוס.

היתה תקופה שהייתי מתצפת ליד החלון שעות, וכך תפסתי פעם אחת ילד שברח לי עד שיצאתי החוצה כדי לרדוף אחריו. בערב ראש השנה יום אחד באתי לנסוע לארוחת החג (ניקיתי קודם את הרכב לחג), ואני קולט שבעטו ושברו את המראת צד נהג.

אני לא מצליח להבין את סדר העדיפויות של אנשים.

ללקק רכב ולנקות אותו כל הזמן ואז לבלות שעות במארבים...

פורסם

כך או אחרת קבעתי להיפגש אתמול עם סוכן מכירות של אופל.

התקשרו אליי בבוקר לומר שלא אטרח להגיע - האדומה (ה-OPC האחרונה) נמכרה.

כרגע לא צפוי יבוא נוסף של הדגם הנוכחי.

פורסם

עדכון לעניין.

אפשר לשאול למה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ביטלתי את ההזמנה מכמה סיבות. אחת רכשתי רכב חדש שנה שעברה (סיאט איביזה רפרנס) ואם הייתי מוכר אותו עכשיו הייתי מפסיד עליו מלא כסף (הציעו לי בטרייד אין 47K). זה נכון שלא משנה מתי אמכור אותו אפסיד עליו הרבה כסף, אבל לדעתי למכור אחרי שנה זה ממש ביזבוז.

התכנון היה לרכוש את הרכב במימון, זה היה משאיר אותי עם סכום סופי גבוה יחסית (בין 65K-70K תלוי בתשלום החודשי שהייתי בוחר) , ולפי דעתי אין שום דרך לדעת בכמה יהיה ניתן למכור את הרכב הזה, לאור העובדה שהשוק של אופל בארץ לא מי יודע מה, אגב אין לי מושג למה.

לאחר כל הדברים האלה החלטתי להישאר עם האיביזה לבינתיים, למרות המחיר המאוד אטרקטיבי של הקורסה OPC.

פורסם

השוק של אופל לא כל כך רלוונטי לגבי הרכב הזה. זה רכב נדיר בארצנו שפונה מקהל מסוים או לאדם שמעוניין בו ספציפית. זה לא משפחתית או יוקרה או לא יודע מה. רכבים כאלה נמכרים מעל המחירון.

• תוכן חדש...