Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה כבר נראה כמו מציאה

קורסה OPC ב130K:

על הרכב :

צבע - שחור מטאלי

מנוע 1.6 טורבו , 192 כוחות סוס

גיר ידני, 6 הילוכים

מושבי ספורט ריקארו

חישוקי סגסוגת קלה "18 בעיצוב OPC

גג שמש נפתח

פנסי ערפל

אגזוז ספורטיבי

עיצוב ספורטיבי יחודי

הגה ספורט 3 צלעות בציפוי עור עם שליטה על מערכת השמע

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
  • תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
יש פה איזה טריק?

כן, אתה עדיין מקבל אופל

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כנראה ששתי היחידות הנ"ל עוד מעט שנה בארץ, ולכן לא רוצים שיירשמו כיד ראשונה ומוכרים אותם במחיר נורמלי.

שימו לב שהמחירון היה כמעט 160 אלף, עשו עלינו קופה של 30 אלף ש"ח לרכב עד עכשיו... למרות שבד"כ מכרו קצת יותר בזול.

אכן מציאה.

פורסם
כן, אתה עדיין מקבל אופל

והבעיה בזה היא?

גם בלי המבצע הזה מדובר בחבילה מאוד תחרותית. במחיר הזה זו תמורה מעולה.

emotion of motion

פורסם
כנראה ששתי היחידות הנ"ל עוד מעט שנה בארץ, ולכן לא רוצים שיירשמו כיד ראשונה ומוכרים אותם במחיר נורמלי.

שימו לב שהמחירון היה כמעט 160 אלף, עשו עלינו קופה של 30 אלף ש"ח לרכב עד עכשיו... למרות שבד"כ מכרו קצת יותר בזול.

ההסתכלות של היבואן היא אחרת - צמצום הפסדים ככל הניתן, זה לא אומר שהם עד עכשיו הרוויחו 30K לרכב, זה אומר שהם חושבים שב-130K הם ימכרו את הרכבים האלה ולא יצטרכו למכור אותם עם בעלים קודמים 01 ואולי יפסידו יותר מ-30K.

זה גם לא אומר שהם יוצאים ברווח על שתי היחידות האלה, זה פשוט צמצום הפסדים, וניתן לראות אז זה בעובדה שהם מוכרים רק שתי יחידות כאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן מציאה למי שמתאים לו בזמן זה של החיים רכב כזה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אני יודע בוודאות על עיסקה "רגילה" שנסגרה על 139K ש"ח.

עדיין 130 זה מחיר מעולה לחבילה מעולה, אם רק לא הגב הדפוק שלי כבר מזמן הייתה לי אחת. :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני יודע בוודאות על עיסקה "רגילה" שנסגרה על 139K ש"ח.

כנ"ל, רק בלי הגג הנפתח...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...