Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא פותחים שירשור בנעוץ ,לגביי מחירי מחירון המפורסמים על ידי היובאנים ,לעומת המחיר האמיתי שאפשר לקבל.

שמתי לב שההבדלים מאוד גדולים !

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שהייתי בסוכנות להתרשם מהרכב קיבלתי הצעה של 138, הצעה ראשונית, בלי מקדמה ובלי נסיעת מבחן. אז מאמין שאם הייתי רציני הייתה מגיעה עוד הנחה קטנה או אבזור בחינם, ככה שהרכבים האלה בכל מקרה נמכרו סביב המחיר הזה

פורסם

אני האמת רכשתי יותר יקר אבל הייתי לחוץ על הרכב וקיבלתי כל מיני צ'יפורים.

בכל אופן, המחיר שנמסר לי הוא 135K ולא 130, אולי הם הורידו עוד. הסיבה היא אכן בגלל הצורך להימנע מרישום הרכב כיד 1.

בכל אופן, הרכב בהחלט ייתן מענה טוב גם במחיר הזה (ולא רק). מה שכן, זה אומר שהרכב עומד אצלם כבר שנה וזה משהו שעלול להוות פקטור עבור חלק מהרוכשים.

הרכב באמת כולל סנרוף, מושבי באקט עור משולב בד של ריקרו, 6 רמקולים, 6 כריות אוויר, הגה ספורט ושלל הדברים שציין פותח השרשור.

בנוגע לנוחות הנסיעה וכו' - יחסית לחתך הצמיג ולגודל הג'אנט הרכב לא רע. גם בנסיעות ארוכות הגב לא כואב והכל מרגיש מעולה.

בנוגע ליכולות של הרכב - אני מרגיש שקיבלתי את התמורה עבור מה ששילמתי. הרכב מתנהג בצורה מעולה, גם על הקצה, גם בעת ניתוק של בקרת היציבות. מי שלומד להכיר את הרכב בהחלט יכול ליהנות ממנו מאוד.

פורסם

סמירו אפשר לדעת מה היה הרכב הקודם שלך ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הרכב שעליו הייתי נוהג בעבר הוא סקודה ייטי של הוריי. נכון, לא בר השוואה. אבל יצא לי לנהוג על לאון FR, מיאטה, מגאן טורבו (דור קודם), SLK ועוד שלל רכבים ספורטיביים. כך שאני לא משווה את הקורסה לייטי. ממש לא.

פורסם
כן, אתה עדיין מקבל אופל

הסבר נא מדוע זה לצנינים בעיניך.

אם רק לא הגב הדפוק שלי כבר מזמן הייתה לי אחת. :cry:

"הגב הדפוק שלי"... כן אה :-P, אני לפחות מודה שאני לא נכנס לבאקט...

נשמע לי עסקה מעולה ביחס למה שרלוונטי לארצנו המאובקת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

"הגב הדפוק שלי"... כן אה :-P, אני לפחות מודה שאני לא נכנס לבאקט...

נשמע לי עסקה מעולה ביחס למה שרלוונטי לארצנו המאובקת.

תרגיעי!

אם לא הגב, עם לום חש"ן הייתי נכנס ויוצא מהבאקט הזה כל יום! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו נמתין לתשובה על זה:

מי שמתבכיין שהספורטיביות יקרות לו, יש פה הזדמנות...

נראה אם מישהו מהפורום יקפוץ על זה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בנוגע לנוחות הנסיעה וכו' - יחסית לחתך הצמיג ולגודל הג'אנט הרכב לא רע.

מחזק בעניין נוחות הנסיעה. לא כזו נוראית, ניתן לחיות איתה.

מעבר לכך - במחיר הזה, עסקה מעולה.

אגב, להבנתי הן עדיין לא נמכרו...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מבין שהמחיר כנראה ידוע ופורסם, אני לא בטוח אם גם בשלמה יודעים את זה.

הייתי ביום רביעי השבוע בסוכנות בהרצליה ואתמול בת״א בעניין אחר לחלוטין. כששאלתי את אנשי המכירות על הקורסה אמרו לי שאין כזה דבר קורסה ב 130 ובכלל אין מצב להוציא אותה מהסוכנות בפחות מ 150.

כשהסברתי שמדובר בפרסום שלהם ושאני מכיר לפחות שתי יחידות שכבר נמכרו בפחות מ 140 הסבירו לי בחזרה שכנראה עבדו עליי והוצע לי להשאיר פרטים ע״מ שאיש המכירות של הקורסה ייצור עמי קשר בטלפון.

כמובן שלעדכן אנשי מכירות זה עניין שבשגרה, אבל אם כבר טרחת, הודעת לשני גורמים חיצוניים לפחות - לא כדאי לעדכן גם את העובדים שלך?

פורסם

פשוט מאוד היית אומר להם שייכנסו לוואלה ויראו לבד או לחילופין כמו ישראלי מצוי , אומר להם אם אני מוכיח שכן יש מחיר כזה אתה נותנים לי את הרכב במחיר הזה + רישוי ודלק .

• תוכן חדש...