Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השוק של אופל לא כל כך רלוונטי לגבי הרכב הזה. זה רכב נדיר בארצנו שפונה מקהל מסוים או לאדם שמעוניין בו ספציפית. זה לא משפחתית או יוקרה או לא יודע מה. רכבים כאלה נמכרים מעל המחירון.

המידע שלך מחזיק מים או שאתה פשוט מנסה לבנות שוק לאוטו שלך לקראת מכירה?

בכל מקרה, רוב רכבי הספורט שאני עקבתי אחריהם נמכרים מתחת למחירון בשנים הראשונות, בנוסף למחירון שצונח צניחה חופשית. לאחר כ-3-4 שנים המחירון מתאזן, מגיע לרמה שגם ילדודס עם ממון יכולים לרכוש, ואז הן נמכרות בהתאם למצבן (וכן, לעתים גם מעל המחירון).

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו תיאוריה לפי קריאה. נראה בהמשך אם העניין יחזיק או יתבדה. בכל אופן אני לא מתכוון למכור בזמן הקרוב כך שלי אין מה לבנות שוק לאוטו שלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זו תיאוריה לפי קריאה. נראה בהמשך אם העניין יחזיק או יתבדה. בכל אופן אני לא מתכוון למכור בזמן הקרוב כך שלי אין מה לבנות שוק לאוטו שלי.

אני רק ציטוט.

לא מתכוון למכור בזמן הקרוב. לא בונה שוק.

כן, אה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?540661-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%94-OPC

פורסם

יש גם הפתעות בחיים. לפעמים הן מעבר לפינה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא קניתי ב130. זה היה מבצע שהתחיל כחודשיים לאחר רכישת הרכב. לצורך העניין, רכשתי ב150.

אציין ואדגיש כי בזמן שרשמתי את מה שרשמתי לא עלה לי בתכנון בכלל למכור את הרכב. אבל לאור שינויים מסוימים, אני נאלץ לעשות כן. אגב, אולי לא אצליח למכור ואולי גם יסתדר לי להשאיר את הרכב. לא לחוץ למכור אותו, להיפך.

פורסם

מי שרוצה להתדיין עם Smiro על הרכב שלו, שיעשה את זה בפרטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מסכים שהמחיר עדיין יקר. יחד עם זאת, היא לא מאוד חלשה ולטעמי ניראית מצויין.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

העניין עם האסטרה GTC הוא שיש בכל זאת כמה הבדלים בינה לבין ההאצ'באק חוץ מהצורה החיצונית- בסיס גלגלים ארוך יותר, מתלים קדמיים של אינסיגניה OPC ועוד. לכן לא קראו לה "אסטרה 3 דלתות" אלא GTC (גם שיווקית זה לא יכול להזיק, כמובן).

כל זה לא משנה את העובדה שכל עוד היא מגיעה לארץ עם אותו running gear של ההאצ'באק, כלומר אותו מנוע טורבו עם אותה תיבת הילוכים אוט', אין שום סיבה שבעולם לשלם כל כך הרבה יותר מעל האסטרה 5 דלתות הרגילה, כמה יפה שה-GTC תהיה.

כמובן שבחו"ל ניתן להזמין אותה עם בחירה מתוך שלל מנועים שונים שגם מוסיפים קצת פלפל לצורה החיצונית (וכאמור, בסוף הסולם יש GTC OPC, שזו כבר חיה אחרת לגמרי, באותו אופן שהקורסה OPC שבשרשור הזה היא חיה אחרת מהקורסה הרגילה).

• תוכן חדש...