Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חבר קנה אייפון 5, כשאני נכנס להגדרות בicloud רשום לי החשבון לא אומת בדוק את ההודעות הנכנסות ב (אימייל) להוראות כיצד ניתן לאמת חשבון זה.

הבעלים של הטלפון לא זוכר מה הססמא

מה אפשר לעשות ?

לא ניתן לעשות ריסטור כי חייב לכבות את הfind my iphone לפני.

מישהו יודע מכיר ?

תודה רבה

פורסם

עלק לא זוכר...

נגיד שזה המצב - https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid - בבקשה - אתר שחזור הסיסמא של אפל (למען הסר הספק - עשיתי את זה בעבר - עובד בלי בעיה , בתנאי שזה באמת החשבון שלך). בקש ממנו לשחזר סיסמא.

תזכיר לו שהוא גם יכול לבטל את זה מרחוק.

ושיעור לכל מי שקורא - לא קונים מכשיר iOS יד שניה עם findMyiPhone מופעל.

תעשו ביחד עם המוכר - Restore to factory defaults מול העיניים שלכם (לוקח דקה שתיים) , תכניסו סים ותראו שהמכשיר עובר אקטיבציה בצורה חלקה. מהמר שרוב אלו ש״לא זוכרים״ את הסיסמא - לא זוכרים אותה - כי המכשיר פשוט גנוב... וזה יכול להיות עניין של זמן עד שנועלים מכשיר כזה מרחוק - ואז קדחת , למעשה קדחת עם GPS שמובילה ישר למי שמחזיק את המכשיר הגנוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קשה לי להאמין שהוא יצליח לשחזר את הסיסמא בעזרת הקישור שצירפת. רוב האנשים שאני מכיר ממלאים פרטים סתמיים שגם אותם הם לא זוכרים בזמן

ניסיון השיחזור.

איזה כייף לי :)

פורסם

להכניס פרטים מזויפים עבור שאלות זיהוי במקום שכולל כרטיס אשראי... הםםם...

אם אם זה חשבון בשימוש אני קצת מפקפק.

Then dying is forgetting

פורסם
להכניס פרטים מזויפים עבור שאלות זיהוי במקום שכולל כרטיס אשראי... הםםם...

אם אם זה חשבון בשימוש אני קצת מפקפק.

לא חייבים לפתוח חשבון עם כרטיס אשראי.

בחלק של השאלה האקראית אני אישית לא זוכר מה כתבתי.

פורסם

מרק, אבל התשובות שענית כנראה לא רנדומליות.

בא לא נלך סחור סחור.

רוב המכשירים שהבעלים ״לא זוכר״ הם כנראה ממקור מפוקפק

Then dying is forgetting

פורסם

מאוד יכול להיות שהמכשיר ממקור מפוקפק. אני ניתקלתי לא אחת באנשים שלא זוכרים את הסיסמא ואת פרטי ההתחברות ואפילו את המייל שהם השתמשו איתו.

ישנם אנשים שיש להם כמה כתובות מייל ולפעמים אנשים מבוגרים משתמשים במייל של הילד או הנכד שביצע להם התחברות ראשונית לאייטונס ולאחר מספר

שנים לא זוכרים כלום.

• תוכן חדש...