Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני זמן קצר אופל פרסמה בפייסבוק תמונה רשמית לקורסה החדשה שתוצג מחר בבוקר. אז הנה היא:

10369976_845701548774427_4447092137850457710_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי C14SE
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד כמה תמונות;

corsa1.jpg corsa2.jpg corsa3.jpg

מה זה הפרונט הזה? נראית כמו CLA

אתה מאמין שאפשר להציג היום רכב חדש או מתיחת פנים כלשהי שלא יהיה דומה למשהו שיצרן אחר כבר עשה קודם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה כמו מתיחת פנים יחסית רצינית ולא דגם חדש באמת.

הקווים הכללים, צורת הדלתות והחלונות, צללית של דגם 3 דלתות ועוד - לא השתנו מהדגם הנוכחי, שהוצג ב 2006 ועבר מתיחת פנים ב 2011.

פורסם

כפי שנאמר לפני - חיצונית נראית כמתיחת פנים. תא הנוסעים נראה שונה לחלוטין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באתרי הריגול השונים (לפחות אלו שקראתי) דובר על זה שאופל בעצם יציגו מתיחת פנים מאסיבית ולא דגם חדש לחלוטין. בתור בעלים של קורסה D (הנוכחית), אני מזהה קווים ברורים מהדגם הנוכחי.

מילא, זה יותר טוב מכלום. הגיע הזמן לעשות משהו, אחרי שהקורסה הנוכחית הוצגה עוד ב-2006 ועברה שתי מתיחות פנים.

פורסם
נראה כמו מתיחת פנים יחסית רצינית ולא דגם חדש באמת.

הקווים הכללים, צורת הדלתות והחלונות, צללית של דגם 3 דלתות ועוד - לא השתנו מהדגם הנוכחי, שהוצג ב 2006 ועבר מתיחת פנים ב 2011.

נכון, זה היה צפוי, כנראה בגלל ההשקעה על האופל אדם, ובכל זאת עכשיו קוראים לה corsa E ולא D.

עוד תמונות:

http://www.netcarshow.com/vauxhall/2015-corsa/

פורסם

לא אהבתי בכלל את העיצוב החיצוני, משהו שם פשוט לא מסתדר לי ואני לא יכול לשים את האצבע בדיוק על הדבר.

אבל אולי התמונות לא עושות לה חסד, נחכה לראות אותה בלייב.

לגבי הפנים, אכן יש שיפור גדול מהדגם הנוכחי והכל נראה בוגר יותר ומכובד יותר.

עוד דבר שקשה לי להסביר אותו, כשאני מסתכל על העיצוב החיצוני והפנימי אחרי ששהיתי במחיצת קורסה 3 דלתות הרבה מאוד זמן, אני שם לב שהרבה דברים לא השתנו אלא רק עוצבו מחדש. הצללית היא אותה הצללית, הדלתות אותן הדלתות אפילו לרמה שמכסה תא הדלק נמצא באותו המקום ונראה אותו דבר.

מבפנים מיקומים של דברים לא השתנו, בלם היד שמבצבץ נראה כאילו הוא בלי שינוי בגודל או במיקום, מאחורי ידית ההילוכים יש את אותה הגומחה שעוצבה מחדש אך נשארה זהה בגודל, הדלתות מבפנים עוצבו מחדש אך עדיין נשארו אותו הדבר מבחינת המבנה, הפאנל של כפתורי הפתיחה והסגירה של החלונות והזזת המראות נראה זהה לדגם הנוכחי.

אלו דברים קטנים מאוד שגורמים לרכב להראות יותר כמו מתיחת פנים מאשר דגם חדש לגמרי, כאילו לקחו כל חלק ברכב ועצבו מחדש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

לרוב האנשים בעולם, כל מה שציינת לא באמת משנה. מספיק שהפנסים שונים - מבחינתם זה רכב חדש. הכל שיווק.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
...

עוד דבר שקשה לי להסביר אותו, כשאני מסתכל על העיצוב החיצוני והפנימי אחרי ששהיתי במחיצת קורסה 3 דלתות הרבה מאוד זמן, אני שם לב שהרבה דברים לא השתנו אלא רק עוצבו מחדש. הצללית היא אותה הצללית, הדלתות אותן הדלתות אפילו לרמה שמכסה תא הדלק נמצא באותו המקום ונראה אותו דבר.

...

אלו דברים קטנים מאוד שגורמים לרכב להראות יותר כמו מתיחת פנים מאשר דגם חדש לגמרי, כאילו לקחו כל חלק ברכב ועצבו מחדש.

אבל זה בדיוק מה שכתבנו למעלה, זה לא באמת רכב חדש אלא מתיחת פנים מאסיבית. בגלל זה הדלתות, הצללית וכו' נראים לך אותו דבר- כי הם באמת אותו הדבר...

תחשוב על הפאסאט היוצאת וזו שלפניה, זה מה שעשו כאן.

• תוכן חדש...