Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מכשיר ומתלבט לגבי כל עניין האחריות.

בביקורות הכל טוב ויפה עד שצריך לממש אחריות בחנות, היחס תמיד זוועה, תמיד זה לוקח חודש ותמיד הלקוח אשם בגלל קורוזיה גם אם המכשיר נקנה לפני שעה.

האם למישהו יש ניסיון במימוש אחריות יצרן (רונלייט בפרט) או לחילופין מימוש אחריות מוצלחת בחנות שממנה נקנה המכשיר?

תודה לעוזרים

פורסם

בוודאי שאחריות יבואן שווה הרבה יותר מיבואן לא רשמי בדיוק מהסיבות האלה,הם לא משחקים במשחקי קורוזיה למינהם (במידה ואכן מתגלה זה נטו בעיה שלך לא שלהם) הם מתקנים את המכשיר על הצד הטוב ביותר ולא מחפפים בשום דבר. היה לי מקרה עם htc העדפתי לחסוך כמה שקלית וקניתי יבואן לא רשמי, ביום של תקלה כ -3 חודשים לפני תום האחריות התקלקל איזה חלק בטלפון ניגשתי כדי לממש את האחריות, נאמר לי לאחר התיקון שהאחריות לחלק היא 3 חודשים -קיבלתי,הבנתי המשכתי לדרכי.

לאחר כ-3 וחצי חודשים התקלה חזרה על עצמה, ניגשתי למקום אשר הטלפון נקנה ממנו והוסבר על התקלה שחזרה על עצמה אך קיבלתי מענה של עלות תיקון של 400 ש״ח.

ניגשתי למעבדה פרטית והטכנאי פתח לידי את הטלפון והסביר לי במפורש שהם עשו את זה בחיפוף החליפו את החלק מבלי לפתור את הבעיה ומן הצפוי שהתקלה תחזור-נטו כדי להתחמק מאחריות.

לכן,עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולהשתמש באחריות יצרן ויבואן רשמי.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

יש לי נסיון מוצלח בסהכ עם רונלייט.

יש לי g2 שסבל מבעיה בגיפיאס הטלפון נשלח לרונלייט תוקן תוך שבוע וחזר ללא מגירת הסים.. מכיוון שרק באתי לאסוף את הטלפון בערב למחר בבוקר יצא שליח אלי עם מגירת סים חדשה שהגיע אלי עוד באותו היום. הטלפון עובד מצוין מיותר לציין

פורסם

לרוב המכשירים אצל יבואן מקביל מיועדים לשווקים אחרים וייתכן בעלי מפרט מעט שונה ממה שמוכר היבואן הרשמי.

לדוגמא לפני שנה KSP מכרו מכשירי סמסונג כאשר בארץ החליפו את המטען האמריקאי שהגיע עם המכשיר למטען אירופאי לא מקורי.

פורסם

מטען זה עדיין לא מכשיר.

מכשירים שנמכרים בייבוא מקביל הם לעתים מדגם אחר (מקביל יותר או פחות), אבל זה תמיד כתוב במפורש, אם זה I9505 למשל יהיה כתוב I9505 שזה גלקסי S4 עם רשת LTE.

מכשירים בייבוא רשמי גם מגיעים עם העברית (הדיי גרועה ואיטית), בייבוא מקביל בד"כ מאפשרים את העברית דרך MoreLocale2, לטעמי הממשק עדיף בהרבה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...