Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני (כרגיל) עם אנלוגי לגבי הדירוג והניים-דרופינג, רוצה רק להוסיף לרשימת השרשור את זקני צפת ומאור כהן בקריירת הסולו שלו וכמובן נושאי המגבעת, הם חלק חשוב מאוד מהרוק הישראלי.

לדעתי היהודים הם אובר-רייטד לגמרי, גם משינה. ממליץ למי שאוהב רוק ישראלי לחפש גם את הלהקות והפרוייקטים משנות ה90' שלא התפרסמו מאוד מסיבות כאלו ואחרות, לדוגמא אלגנט.

יש כרגע גם כמה להקות פעילות עם פוטנציאל להכנס לרשימה בעוד עשור או שניים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זרה

מתנצל על העיכוב, טיפה עמוס לי לאחרונה.

לצערי, אני לא חושב שאני נמצא בפוזיציה שבה אני יכול לענות על השאלה הזאת. זה לא בגלל שאינני מכיר להקות רוק זרות, אלא יותר מכיון שאינני סבור שיש בידיי מספיק ידע כדי לשפוט בינהן.

אני אוהב את קווין, GNR, סקורפיונס, REM, פינק פלויד ועוד רבות אחרות. לומר מי מבינהן הטובה ביותר? ומה אם יש להקה טובה יותר שאני פשוט לא מכיר את החומרים שלה? ואללה, גדול עלי.

תיאורטית ניתן לומר את אותו הדבר גם על להקות ישראליות, אבל בהינתן העובדה שהזירה שלנו קטנה יותר, אני מרשה לעצמי בזהירות מסויימת להיות נחרץ יותר בקביעותיי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נקמת הטרקטור, כרמלה גרוס וואגנר, וכמובן הג'ירפות-

3 הפייבוריטים שלי

ואם אפשר חצי מהארץ- אז מינימל קומפקט הענקיים

פורסם
נטשה מאד מגוונים. אני למשל מת על רדיו בלה בלה, יצירת מופת לדעתי, ופחות על היתר.

לגבי סחרוף (וגם פורטיס) - בהחלט תותחי על.

החברים של נטאשה לטעמי, רדיו בלה בלה,שינויים בהרגלי הצריחה,אלבום ענק שמלווה אותי בנהיגה בכל פעם שאני צריך ניקוי ראש,מיכה שיטרית הוא כותב מחונן, וארקדי פרפורמר מעולה לטעמי,עם קולו המחוספס.

רואה לנכון לציין שהייתי בהופעה שלהם בשוני לפני פחות משנה, והתאכזבתי.

אבל סלחתי כבר אני בדרך הביתה...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לדעתי יש גם מקום ללהקה הישראלית שהקליפ שלה ( אישתר ) היה הישראלי הראשון ב MTV.

אז הנה עוד משהו לא רע בכלל ( לדעתי )

[video=youtube;oY-HELERtwA]

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...