Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיסלם? בנזין? כוורת? אולי היהודים?

כולן מצויינות, כולן הפציצו בהופעות, לכולן יש עדות מעריצים שמשננים את הרפרטואר שלהן מילה במילה.

אז מה הוא לדעתכם הרכב הרוק הישראלי הטוב ביותר שהיה פה אי פעם? איזו להקה מצליחה בכל פעם מחדש להעיף לכם ת'סכך?

פרטו ונמקו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היהודים, בגלל שאני יותר מתחבר לסגנון (כבד מספיק לטעמי), בגלל איכויות הבמה, וכנראה (אם להיות אובייקטיבי) גם בגלל שאני צעיר מדי ליתר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, אני צעיר ממך ודווקא מתחבר יותר לשלוש הראשונות על אף היותן ותיקות מהיהודים, כך שמהניסיון שלי לא הייתי אומר שגיל זה מה שבהכרח משפיע.

על כל פנים, השאלה לא כוונה רק לארבע הלהקות שהזכרתי - זוהי שאלה פתוחה ואתם מוזמנים להעלות גם שמות משלכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

יש משהו ביהודים שלא ראיתי באף הרכב רוק כאן בעבר. אם נוציא משם את אורית שחף

מקבלים איזה סאונד אמריקאי wanna be שכזה.

אני חושב שאורית שחף גרמה להרכב הזה להשמע ייחודי ונותן בראש.

עריכה:

הכותרת היא קצת "טריקית". המונח "טוב ביותר" די מכשיל.

סתם לדוגמה, 'מוניקה סקס' לא הכי טובים בעיניי אבל הם מתארים

את 'הישראליות' כנראה הכי טוב.

'נוער שוליים' היו הצליל המקומי בשנות ה80 המאוחרות, גם הם לא הכי טובים

אבל לא היה אחד שלא זמזם את הלהיטים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

אני חושב שהיהודים.

לטעמי בלבד, קשה לי למצוא זמר/הרכב ישראלי שמצליח לשיר טוב בעברית, זה איכשהו תמיד מרגיש תקוע ולא זורם. אצל היהודים זה בדיוק ההפך.

פורסם

היהודים הם כנראה באמת להקת ההופעות הגדולה ביותר שקמה פה, ובכלל אחת מקומץ להקות גדולות באמת שמונה לדעתי גם את תמוז, נקמת הטרקטור, איפה הילד, רוקפור ואולי גם בנזין (שאולי לא היו כל כך גדולים אבל היה להם צליל מאוד נכון).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כמובן שהשאלה היא סובייקטיבית, כי על טעם וריח וגו', אבל..

עד לפני כמה שנים הייתי אומר כנסיית השכל, אבל הם הידרדרו לאחרונה, מה שמותיר אותי עם אלג'יר:

הוציאו רק 2 אלבומים, התפרקו יחסית מהר, אבל כל שיר ב-2 האלבומים שהם הוציאו הוא יהלום טהור.

בשבילי אביב גדג' וגבריאל בלחסן (ז"ל) הם המוריסי ומאר של המוזיקה הישראלית - איכות נדירה של מילים, לחן ומין קסם שהופך את הקרביים וחודר לך ללב..

אני לא חובב גדול של מוזיקה ישראלית, אבל הם הלהקה הישראלית שהכי עושה לי את זה ובמיוחד השיר הזה שבכל פעם שאני שומע אותו אני מרגיש שהלב נקרע מחדש:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פסטיבל התמר2006 משינה מופעים יחד עם אהוד בנאי בפאקינג וואדי ליד ים המלח.

הם יודעים לתת שואו מעולה ומקפיץ, רוק לא כבד מדי על גבול הפופי שכולם מתחברים עליו.

היהודים משתדלים מדי, אלגיר אנונימיים מדי, הארנבות פנסיונרים מדי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

משינה. נכון שהרוק שלהם על גבול הפופ ,אבל לדעתי להקת טובה היא כזאת ששורדת לאורך שנים ומוציאה חומר טוב בעקביות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם אפשר לפזול למטאל אז ללא ספק Orphaned Land. השילוב של מוזיקת מטאל עם גראולים לשירה ערבית וציטוטים מהתנ"ך פשוט מושלמת.

בחזרה לרוק, אז לפי דעתי היהודים. הם יותר כבדים, המילים מאוד דיכאוניות והם מעולים בהופעות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אין כזה דבר "הלהקה הכי טובה". זה כמו האוטו הכי טוב. (לא דוגמא טובה כי בכל זאת "פאביה")

ואם תשאל אותי לפני 20 שנים, 10 שנים ועכשיו - התשובה תשתנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
משינה. נכון שהרוק שלהם על גבול הפופ ,אבל לדעתי להקת טובה היא כזאת ששורדת לאורך שנים ומוציאה חומר טוב בעקביות.

אין להקת רוק טובה בישראל. אלה שמגרדות את הסביר מלמטה, זה משינה ו-ORPHANED LAND (שנשמעים כמו חיקוי של OPETH).

מעבר הזה, הכל נשמע חובבני, כנראה שאם אי אפשר להשמיע את זה בחתונות עם קולולו, זה לא מעניין.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואם תשאל אותי לפני 20 שנים, 10 שנים ועכשיו - התשובה תשתנה.

אבל זה כי אתה השתנית, לא כי הלהקה השתנתה.

וחוץ מזה, יש איכויות שהן אבסולוטיות (כמו, כאמור, הפאביה), אני לא חושב שמישהו יוכל למשל להגיד שלד זפלין היא לא אחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה רק בגלל ש"זה לא בדיוק הטעם שלו".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

אלג'יר מעולים, גם היהודים אחלה.

בנוסף אני מאוד אוהב את איפה הילד? מופע הארנבות של ד"ר קספר ומוניקה סקס.

אפורפו אורפנד, מוזר לשמוע אותם בגלגלצ כל כך הרבה, אבל יפה להם שאחרי כל כך הרבה שנים הם הצליחו לצאת מ"סצינת המטאל" בלבד לקהל רחב יותר.

נ.ב

אם כבר אלג'יר:

j39mRjhj2&index=2 עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...