Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיון שהעניין עלה בכמה תגובות, אגיב באופן כללי ולא ספציפית:

אני מסכים שהיהודים הרויחו ביושר את מקומם בדיון על להקת הרוק הישראלית הטובה בכל הזמנים. העניין הוא שלפחות לדעתי, למרות שמדובר בלהקה ראויה, החותם שהם השאירו בתחום אינו עמוק כמו זה של משינה, למשל.

אם נלך פרופר לפי מספרים, אז נכון להיום קשה לי לראות להקה שמצליחה לשחזר את ההישג ההיסטורי של כוורת מלפני שנה - חמישה מופעים שכולם נמכרו תוך שעות ספורות מרגע פתיחת הקופות.

ככל שמדובר בלהקות עבר שהתפרקו, אני חושב שיש גם לקחת בחשבון את קריירת ההמשך של חבריהן. על אף שמשינה נמצאת עמוק ברשימת הפייבוריטיות שלי, לפחות בתחום הזה היא מחווירה לעומת כוורת, תיסלם ואפילו בנזין.

אגב, הבטחה רוקיסטית למהדרין שלצערי נגדעה טרם זמנה בנסיבות טראגיות: המכשפות. היה מעניין לראות לאן הקו שלהן היה מתפתח. חבל.

גילוי נאות:

במוצ"ש האחרון הייתי בהופעה של תיסלם במיני ישראל. לא ההופעה הטובה ביותר שיצא לי לראות, אבל עדיין היה פ33ות. למרות שזה נדוש, זה עדיין מדהים איך בכל פעם מחדש המציאות מוכיחה לנו שהמלל של "פרצופה של המדינה" נכון לכל תקופה. טוב, כנראה שזה טיבן של קלאסיקות - להיות מעל הזמן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין שרק עכשיו שמתי לב עד כמה "מנועים קדימה" (שאקסודוס העלה כאן) הוא לגמרי Jane's Addiction. בפזמון גדג' נשמע לגמרי פרי פארל. לא שיש בזה משהו רע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)
אין כזה דבר "הלהקה הכי טובה"

:mm_yeah:

קשה לשים את האצבע על להקה אחת טובה (כמו שקשה לומר מיהו הגיטריסט הכי טוב. ז"א אחרי הנדריקס. וג'ימי פייג'. וגילמור. ובלקמור :lol:)

מה זה טובה? עותקים שנמכרו? הופעות מפוצצות? חידוש? הצלחה בחו"ל?

אבל כן, הדוגמאות שנתת הן בעיני המובילות בארץ.

כוורת- שהביאה צליל חדשני שלא היה עד אז בארץ, עם שלושה גיטריסטים ששניים מהם הם בין הטובים לדעתי בארץ (צ'רצ'יל ודני), צליל רוק רך בסגנון פולק אמריקאי וקטעי פרוגרסיב (למרות הכל, התמנון האיטר, צפוף באוזן).

תיסלם- שהלכה על ה"ניו ווייב" ששלט בתחילת שנות ה80, עם כל החבילה שמסביב למוזיקה.

היהודים (רק התקליט הראשון)- שהביאו סאונד חדש שגרם לרוק להישמע טוב בעברית.

הצ'רצ'ילים- גם הם, בתקופתם, יישרו קו עם סגנון ששלט באנגליה ובארה"ב ולא התפשרו, והצליחו גם בחו"ל (באנגליה לא אהבו את השם אז הם החליפו ל"ג'ריקו ג'ונס")

אלעד, ומי לדעתך להקת הרוק הטובה ביותר בכל הזמנים? חוץ מלד זפלין

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

אני לא מבין איך הזנחתם כאן את ארקדי ומיכה. נכון שהמילה רוק היא משהו נוסף למוסיקה שלהם שמחברת גם צלילים נוספים אבל החברים של נטאשה ב2.5 אלבומים מנגנים אחלה רוק. עם כל הכבוד ליהודים, לדעתי איכות הטקסטים אפילו גבוהה יותר. נכון, אל-יהוד איז קלאסיק רוק קיקינג אנד סקרימינג אבל לטעמי האישי (אוהב את שתי הלהקות) הכתיבה של מיכה והלחנים של ארקדי מתעלים מעליהם. באשר ל-מי הכי טוב פור אבר אנד אבר, כוורת לוקחת בהליכה. הכמות העצומה של הטקסטים הכישרון והגאוניות שבהלחנה והעיבוד של כל כך הרבה אנשים שיצוקה לתוך 3 אלבומים מזוקקים היא ללא מתחרים. בשבילי הם בהחלט יושבים על אותו המדף עם הגשש החיוור. תרתי משמע.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נטשה מאד מגוונים. אני למשל מת על רדיו בלה בלה, יצירת מופת לדעתי, ופחות על היתר.

לגבי סחרוף (וגם פורטיס) - בהחלט תותחי על.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ישראלית או זרה?

זרה

וד"א, שכחתי את "תמוז". להקה של אלבום אחד, אבל איזה אלבום!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
כמו שקשה לומר מיהו הגיטריסט הכי טוב. ז"א אחרי הנדריקס. וג'ימי פייג'. וגילמור. ובלקמור

ן

AL DI MEOLA מה השאלה בכלל?

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנועים קדימה של אלג'יר ללא ספק אחד האלבומים הישראלים המעולים.

אחרי ששמעתי אותו בפעם הראשונה הרגשתי כמו אחרי הפעם הראשונה שראיתי את רקוויאם לחלום או שמעתי את images and words של דרים טיאטר.

פשוט בעיטה לפרצוף. בקטע טוב , כן?

חוץ מהם, אני מאוד אוהב את הג'רפות. הם פשוט הגרסה הישראלית של הדורז. לראות אותם בהופעה חיה בכלל תענוג.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

+1 לאורפנד לנד. אין ספק שמביאים הרבה כבוד בעולם למרות שפחות מוכרים בארץ.

מביאים מטאל אחר ומיוחד מאוד, לטעמי. כל השאר לא ראוי להזכיר.

פורסם

אני לא מעריץ ממש של היהודים (יש משהו מכני מדי בהופעות שלהם לטעמי), אבל הם בכל זאת די טובים במה שהם עושים, מה גם שהם מגייסים פשוט את הנגנים הכי טובים שאפשר למצוא בישראל. כמובן שכמו שכתבו כאן, אורית שחף מוסיפה איזה משהו ייחודי לסאונד שלהם והיא באמת אחלה זמרת.

מוניקה סקס גם אחלה להקה, למרות שהם יתר סוג של פופ, אבל גם עושים מעולה את מה שהם עושים.

אם נצא קצת לרגע מנישת רוק לגמרי, אני מאוד מחבב את פקנשטיין ואת הדג נחש. שתיהן עושות אחלה של פאנק \ היפ הופ, גם לעיתים על גבול הרוק.

בשורה התחתונה אני חושב שיש בארץ המון נגנים מוכשרים ולא מעט להקות קאברים מוצלחות, אבל מעט מאוד להקות מקומיות מצליחות טובות.

הבעיה העיקרית שלי עם חלק ניכר מהלהקות הישראליות זה יותר מדי סולנים \ זמרים שנשמעים כמו עברי לידר או יובל בנאי. יש משהו בווייב שהם מייצרים שאני פשוט לא מסוגל להתחבר אליו. סוג של ניסיון להציג "רגש", שלא ממש תופס אותי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רוקפור, לפני שאלי לולאי עזב.

נקמת הטרקטור, מהגדולים בהחלט. מקוריות ומוזיקליות שלא מוצאים הרבה ברוק.

החברים של נטשה ברדיו בלה בלה. מאסטרפיס.

המכשפות, שהשאירו שני אלבומים נהדרים.

אלג׳יר, פונץ׳, סטלה מאריס, מוניקה סקס, איפה הילד, כרמלה גרוס ואגנר... לא אצא מזה ולא מוכן לדרג. יש רוק ישראלי, או לפחות היה.

(לא מתעלם בכלל מתיסלם, כוורת, תמוז וברוש, זה פשוט לא נגמר).

*בונוס לחובבי היהודים: את אופרת הרוק מאמי אתם מכירים? הידעתם שהייתה הפקה מחודשת לפני אי אלו שנים עם ערן צור ואורית שחף? חפשו ביוטיוב. ראיתי את זה בלייב פעמיים, היה מדהים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם מדברים על להקה, אז היהודים הם ללא ספק הלהקה של כל הזמנים. את כוורת אני מכבד מאוד, אבל פחות מתחבר לסטייל שלהם.

עוד אמן שלא לקחו פה בחשבון הוא דודו טסה.

תמיד הייתי מודע לשירים שלו, לסולואים היפים ולמילים העמוקות, אבל ביום שהלכתי להופעה שלו, הבנתי כמה הוא פרופורמר ענק!

• תוכן חדש...