Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לעסק שלי רכב סנג'ר - קרי לא רכב צמוד.

נסועה של כ- 30,000 ק"מ לשנה, כולל נסיעות מהמרכז לגולן ולדרום הרחוק.

מי שישתמש בו יהיו העובדים שלי

אני לא מחפש לדחוף להם רכב כמו אלטו ידנית אלא משהו נעים יותר להעביר בו את היום ושיסחב קצת יותר

מדרג החשיבות: לא צרפתיה, אמינות, צריכת דלק, עלויות תחזוקה וכמובן לפחות מנוע 1.4, אוטומט.

שנתון בסביבות 2010, לא הרבה מתחת. לא מפריע לי לקנות ליסינג.

אודה על רעיונות

A3

A4

פורסם

תקנה להם יונדאי אקסנט/קיה ריו.

גם אם הם ינסו להרוג אותה היא לא תמות :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סיריון תעשה יופי את העבודה הבעיה היא רק למצוא אחת כזאת שמורה

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

30 אלף ק"מ בשנה, הייתי מחפש רכב דיזל או היברידי.

לצורך העניין אפשר לשקול הונדה ג'אז היברידית או לפתוח את הראש קצת, לצאת מהמגבלה של "לא צרפתי" ולחפש סיטרואן C3 פיקאסו עם מנוע HDI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא אמרת תקציב.

ברמת העיקרון אתה יכול לקנות בשנתון הזה גרנדה פונטו, דייהטסו סיריון, סוזוקי ספלאש\סוויפט וגם קיה ריו\אקסנט.

אם מדובר ברכב שעומד לספוג התעללות, עדיף ללכת על משהו פשוט ועמיד - ואני הייתי מחפש קיה ריו\אקסנט. רחוקות מלהיות חסכוניות בדלק, אבל יש בהחלט סיכוי טוב שאם תטפל בצורה שוטפת, הרכב ייסע וייסע ולא יעשה צרות מיותרות, גם עם 30 אלף ק"מ בשנה וגם עם עבר ליסינגי.

פורסם

I20 גם יכולה להיות אופצייה, 1.4 אוטמטית שנהגתי עליה לא פעם למרחק 200 ק"מ , צריכת דלק של 1ל14 בין עירוני.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...