Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו אלטו אוטומטית שנרכשה ב ינואר 2012 כחדשה מהחברה תמורת סכום של כ 72K ש"ח.

הרכב נוסע כ 8000 ק"מ בשנה, והוא משמש את אמי לנסיעות מאוד קצרות והוא עונה על כל הדרישות שלה.

השאלה היא תאורטית כי איננו מתכוונים להחליף את הרכב.

כרגע המחירון של האלטו לאחר שנתיים וחצי עומד על כ 25K פחות ממחיר הרכישה ולבטח לא ישתנה בהרבה עד לסוף השנה השלישית.

אז השאלה היא עד מתי יהיה משתלם להחזיק את הרכב? כי הרי את ירידת הערך הגדולה כבר ספגנו.

לפי החישוב שלי יהיה משתלם לנו להחזיק את הרכב אפילו עד לסוף חייו כל עוד אין תקלות, ובהתחשב בטווה הנסיעה הנמוך לאחר 10 שנים הרכב יעבור כ 80K ק"מ.

מה דעתכם, האם ההשערה נכונה, או לא לצפות לאמינות מהסוזוקי אלטו?

פורסם

להחזיק ברכב עד שלא יענה על צרכיכם - אם מפאת התישנות ותקלות, ואם מפאת שינוי הצרכים.

כל רכב חדש שתרשו במקום האלטו יאבד מערכו יותר מהאלטו עצמה, ורכב שעשה בקושי 20000 ק"מ יכול להחזיק עוד הרבה שנים בלי בעיות מיוחדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב הוא לא השקעה כלכלית, בשום מצב לא יוצאים מורווחים.

היתרון של רכבי המיני היא שמירת ערך מצויינת לצד מחיר עלות נמוך (יחסי) כרכב חדש.

מרוצים מהרכב? תמשיכו איתו עד שיגיע הזמן להחליף. לא מרוצים ורוצים להחליף? פרסמו הודעת מכירה.

האם לצפות לאמינות? האלטו הוא רכב פשוט, עם מוניטין טוב, עם מכלולים מכניים פשוטים ועמידים ונטול אלקטרוניקה מסובכת. לי זה נשמע כמו מתכון מנצח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שיימאס לכם מהרכב, תפרסמו אותו באחד ממוסד הסטודנטים הקרוב למקום מגוריכם.

רכב תמיד יירד, היתרון של רכבי המיני היא שהירידת ערך קטנה בגלל הערך הנמוך שלה.

אגב, כבר ספגתם גם ירידה בגלל ההוזלה של האוטומטית ל-65,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כפי שאמרו לך, את הירידה המשמעותית כבר ספגתם וכעת לעניות דעתי יהיה משתלם להחזיק את הרכב כל עוד הוא מספק אתכם.

במצב נורמלי רכב תמיד יאבד מערכו אך כעת הוא יאבד מערכו פחות אלא אם כן יהיו שינויים משמעותיים נוספים בתחום רכבי המיני

כמו למשל אלטו אוטומטית חדשה שתימכר ב 50K וזה ירסק לך את מחיר המכירה (כמובן שאף אחד מאיתנו אינו נביא וכך אפשר לומר לגבי

כל רכב).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סתם בשביל הקטע...

האלטו כרגע על36K ק"מ - בסוף שנה זו היא תסיים 5 שנים על הכביש עם כ40K ק"מ, והרכב יהיה שווה כ50% משווי הרכישה...

אני כבר רואה את הרכב הזה ממשיך לעוד 5 שנים כאלה אצלנו...

• תוכן חדש...