Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלמה מפגיעה בצלעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מס' שבועות קיבלתי מכה חזקה בחלק התחתון של הצלעות.

כל האזור התנפח וגורם לכאבים חזקים בזמן שינה על הצד, שיעול התעטשות או נשימה עמוקה.

עשיתי צילום לא נראה שבר או סדק רק שטף דם מהמכה.

מישהו מכיר דרכים שיכולות לזרז את ההחלמה מהפציעה?

פורסם

תנסה לאפשר לעצמך (עד כמה שניתן) מנוחה ולא להתאמץ עד כמה שניתן.

מכה בצלעות (גם ללא שבר או סדק, גם מנסיון אישי וממה שביררתי) - לוקח לה להחלים זמן דיי רב (בהשוואה למכות באיזורים אחרים).

בקש מהרופא לרשום לך משככי כאבים במידה והכאב בלתי נסבל.

תרגיש טוב !

alfa 156 2.5.

פורסם

בצילום כמעט אף פעם לא רואים שברים בצלעות, אולי אם תעשה מיפוי יראו את נקודות השבר.

אין משהו מיוחד, בעיקר מנוחה, ובמידת הצורך שיכוך כאבים. זה ימשיך לכאוב לך שבועיים שלושה,

ואולי קצת יותר. לצערי מנסיון ;-)

החלמה מהירה!

פורסם

אושרי, מהניסיון שלי רואים יפה מאוד (יש לי כבר רקורד של 9 צלעות שבורות. מהן 5 בפעם אחת ואת כולן ראו יפה).

אין מה לעשות חוץ מלנוח ולהיזהר לא להצטנן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני התרסקתי על הצלעות בסנובורדינג בחו"ל, במשך כמעט חודשיים היו לי כאבים וחודש שלם כאבים חזקים בזמן שינה, יכלתי לישון רק על הגב, בכל שיעול או התעטשות רציתי למות, קיבלתי תרופות בחו"ל שלא עזרו ואמרו לי שאין מה לעשות, גם בארץ הלכתי לרופא ונאמר לי שרק הזמן ירפא את המכה.

אין באמת מה לעשות מלבד לחכות שזה יעבור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פעם התהפכתי עם אופניים וחיבקתי סלע. החלמה לקחה כמה חודשים אבל לא הפריעה יותר מידיי ביום יום.

היום המצב קצת שונה יש נפחיות שאחרי שבוע וחצי מסרבת לרדת.

הבעיה והסיבה שאני שואל היא שבאוגוסט אני אמור לטוס לחופשת גלישה שעם כאבים בצלעות תהייה בלתי נסבלת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מאז הפגיעה עבר מעל חודש וחצי ואני עדיין מרגיש כאב כאשר אני ישן או לוחץ על הצד שנפגע.

מה שיותר מטריד אותי זאת נפיחות בצלעות שלא יורדת. מישהו נתקל בתופעה?

פורסם
אושרי, מהניסיון שלי רואים יפה מאוד (יש לי כבר רקורד של 9 צלעות שבורות. מהן 5 בפעם אחת ואת כולן ראו יפה).

האם אחד שנשברו\נסדקו (מה המונח?) לו הצלעות (לא משנה כמה),עם הזמן כמובן זה מתאחה ומתרפא - האם נשארות צלקות\סימון כלשהו שקרה פעם?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קודם כל במיפוי עצמות רואים את זה.

שנית, הרבה פעמים זה מתאחה עקום.

פורסם
מאז הפגיעה עבר מעל חודש וחצי ואני עדיין מרגיש כאב כאשר אני ישן או לוחץ על הצד שנפגע.

אני ממליץ לעשות מיפוי עצמות. שטפי דם אמורים לעבור אחר חודש, מה שאומר שכנראה ישנה בעיה בצלעות. קורה שיש שבר קטן, שלא רואים בצילום, והוא גורם לשטפי דם חוזרים ונשנים [למשל, צלע שנשברה מעט ובתנועה מסוימת פוגעת בכלי דם].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק עכשיו ראיתי.

כששברתי חמישייה לקח לי כחצי שנה עד שהרגישות ירדה וכשנה עד שנעלמה כמעט לגמרי.

פורסם

אאל"ט רופא משפחה יכול לתת הפניה למיפוי עצמות. הסבר לו את הסיטואציה. קח בחשבון שמדובר בבדיקה לא הכי כיפיית. מזריקים לך חומר רדיואקטיבי לדם באמצעות צנתר, ואתה צריך לשכב כמה דקות עד שיצלמו אותך [אתה יכול להביא ספר/עיתון או משהו בסגנון. אסור לך לעשות את הבדיקה עם מכשירי מתכת].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בקשר לנפיחות, שים קרח ותילחץ כל הלילה!! מצטער, הייתי חייב..

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...