Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הקלאץ שלי עושה רעשים משונים ללא לחציה עליו, אך בלחיצה הוא מפסיק להשמיע אותם.

לאחר חוות דעת של מכונאי הוחלט להחליף את הקלאץ' (האוטו עבר 134Kׂ).

המחיר- 800 עבודה. הקלאץ'- 2500 חדש, אך המכונאי הציע לי לקנות משומש בסביבות ה 600 ש''ח.

עכשיו אני לא מבין גדול במחירו של החלק ואשמח לעזרה וחוות דעת על המחיר, ועל כדאיות קניית חלק משומש.

תודה רבה.

פורסם

נשמע מוזר, לדעתי לך למוסך אחר לקבל חוות דעת נוספת. באיזה מנוע מדובר? יש דגמים שם הקלאץ "הפוך" ואז הוא יקר יותר. בזמנו בפולו 2002 מנוע 1400 עם 75 כוחות סוס החלפתי קלאץ תחליפי בסביבות 1300 כולל מעמ ועבודה. מהיכן אתה בארץ?.

פורסם

נכון, שכחתי לציין זאת- מדובר בקלאץ' הפוך. (לכן העסק יהיה יקר יותר?)

המנוע הוא 1400 מדגם AKK.

ברגע שאני מחליף רק מיסב, לא עדיף להחליף גם קלאץ' מכיוון שהגיר כבר פתוח?

אני מאזור חדרה.

פורסם
נכון, שכחתי לציין זאת- מדובר בקלאץ' הפוך. (לכן העסק יהיה יקר יותר?)

המנוע הוא 1400 מדגם AKK.

אני מאזור חדרה.

לדעתי כדאי, תרים טלפון למוסך רון ותנסה לדבר איתו. כמו כן ממליץ לך לבדוק בחנויות חלקי חילוף באזור שלך מה המחיר של קלאץ' לרכב שלך כדי שתהיה בטוח שאתה לא משלם יותר.

פורסם

אני מאזור חדרה.

אם המחיר של החלק הוא 2,500 ש"ח והחלק תקין ואין איתו כל בעיה, אני אישית לא הייתי מחליף.

פורסם

אם אני זוכר נכון זהו מצמד DUAL MASS לכן מחירו גבוה.

הרם טלפון למוסך רון שהומלץ לך כבר הוא ידע לתת לך נתונים מדויקים יותר

דעתי היא שאם לא הוחלף מצמד ברכב בעבר ואתה מתכוון להחזיק בו לפחות שנתיים שלוש לערך , החלף את כל הסט במלואו .

פורסם

בדיוק מה שקרה לי בקורדובה הידנית שנת 2000 עם מנוע AKL.

אני קיבלתי הצעה באוטוצ'יקו ירושלים ב1200+ מע"מ.

מיותר לציין ששלחתי את הרכב להיות פחית קולה.

גם גיר וגם קלאץ הלכו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• ספונסר פורום
פורסם

המצמד ברכב שלך עם המנוע המצויין מדגם AKK הוא מצמד רגיל 200 ממ ,לא מצמד הפוך .מצמד כזה של חברת לוק גרמניה כולל הרכבה ומוביל מיסב לחץ עולה אצלנו 2000 שח כולל מעמ .שים לב ברכב הזה יש צורך בהחלפת מוביל מיסב לחץ בכל החלפת מצמד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...