Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס זיכרון SD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה.

הכרטיס זיכרון שלי בפלאפון קרה לו משהו והוא לא מסוגל יותר לקבל קבצים,למחוק את אלה הקיימים (לטובת פירמוט)

מה שעשיתי קודם לכן זה ניסיתי לשמור את כל המידע שיש על הכרטיס על המחשב ולפרמט אותו,עשיתי את הפירמוט,הוא הראה לי שסיים אבל בעצם כשאני ניכנס שוב לכרטיס זה מראה לי את אותם קבצים.

אתמול עשיתי טעות נוראה,משום מה הטלפון אחרי שהוגדר לצלם על כרטיס זיכרון היה מצלם על הזיכרון של המכשיר לבד,את כל התמונות שצילמתי העברתי מהתיקיה של הזיכרון של המכשיר לזיכרון ה SD,הכל היה בסדר,הועבר הכל,ראיתי שהכל עובד...

היום אני ניכנס לראות משהו במכשיר ושמתי לב ששום תמונה לא נשמרה :| ואני לא מצליח למצוא שום נתון.

עוד ניסייון שעשיתי הוא להעביר את המצלמה לכרטיס זיכרון (שוב) ולצלם תמונה,זה מצלם ושומר,אחרי כמה זמן פשוט "מאבד" אותה ולא רואים זכר.

יש דרך כלשהיא לבדוק אם הכרטיס הזה נדפק ? כי נראה לי בדקתי את רוב האופציות,יכול להיות שהוא נעול מאיפשהו מלהימחק ולהוסיף מידע ?

כבר דיי השלמתי עם העובדה שאני צריך להחליף אותו,די חבל לי כי הוא 64GB. של סאנדיסק.

Scan Speak

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אתה קורא אותו?

יש לך קורא ייעודי למיקרו SD או שאתה מכניס אותו לכרטיס גדול יותר?

פורסם
מישהו יכול להסביר לי איפה ב SD CARD יש מצב הגנה על הכרטיס ? אין לו שום סוויץ' או משהו...

תראה בצד שמתי תמונה עם חץ אדום

homebrew_sdcard.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חברה כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

יש לי כרטיס SD CARD MICRO,ויש לי מתאם שאני מכניס את הכרטיס הזה לתוך DOK שהוא ניכנס לחשב דרך USB.

ניסיתי לפרמט דרך המכשיר את הכרטיס וגם לא נותן,רק בתוכנה שPASSAT הביא לי זה מראה שהכרטיס מוגן ויש לבטל.

Scan Speak

פורסם

תחילה, נקה את המגעים מעט(עם חומר יעודי או סתם לפחות להעביר אצבע).

תנסה לקרוא אותו בצורה אחרת, למשל לשים במתאם שצירפו ולהכניס לקורא כרטיסים.

פורסם

אני לא הייתי לוקח סיכון, העבר את החומר אם אפשר, זרוק את הכרטיס לפח ותקנה חדש.

לא שווה את הסיכון של איבוד חומר ומידע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי המידע עצמו אני לא דואג כבר...יש לי את הכל מגובה במחשב.

באסה שהכרטיס הזה אפילו שנה לא החזיק וככה נפדק...זה עוד של חברה טובה.

ביררתי קצת באינטרנט ואמרו לי שיש לכרטיסים האלה כמה מהירויות תגובה/העברה,במכשיר שלי אני כן הרגשתי שהוא עובד יותר לאט עם הכרטיס הזה כי כשאני מוציא אותו המכשיר עובד חלק.

אתם אומרים יש משמעות למהירויות האלה גם על עבודת המכשיר ?

ואיך החברה TRANSCEND בכרטיסי SD MICRO?

Scan Speak

פורסם

יש לי טרנסנד SDHC של 16GB במצלמה, עבר אלפי, אם לא עשרות אלפי מחזורים של כתיבה וקריאה ועדיין פיקס.

גם במצלמות ברכב יש כרטיסים שלהם ועובד טוב. כנ"ל בסלולר של אבי ועובד כראוי (כרטיס ששימש אותי בעבר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק לחדד נתון לגבי כרטיסי SD-

הקלאס שלהם (2,4,6,10 וכולי) שאמור לכאורה להגיד כמה מהיר הכרטיס-

לנתון הזה יש משמעות מאוד ספציפית, והוא מתייחס אך ורק למהירות כתיבה של קבצים גדולים (סרטים, תמונות) , רציפים (יעני סיקוונסיאליים),

ולא קריאה רנדומלית (קריאה של קבצים קטנים שמרכיבים תוכנה, לדוגמה).

יצא לי לעשות בדיקות השוואה בין משהו כמו 10 כרטיסים השבוע, ובאופן הזוי הכרטיס עם הקריאה הרנדומלית הכי טובה היה בכלל 8 ג'יגה קלאס 4.

כמוכן לגבי קלאס 10 - מדובר בתקן שדורש יכולת עבודה בוולטאז' נמוך יותר מהמתח הדיפולטי,

מה שאומר שרוב המכשירים לא יהנו בכלל מהתכונות שלו, זאת אומרת במידה ובמחשב הוא מהיר, זה לא מחייב שהוא יהיה מהיר בפלאפון \ מצלמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגעתי למסקנה שזה ממש וודו, אין לי תשובה בשבילך :-P

חפש BENCHMARK לכרטיס שאתה חושק בו,

וקח בחשבון את השימוש המיועד...

• תוכן חדש...