Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Go Fast Videos

Moti - Miata R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם (או שלא), מחקתי את כל התגובות הנוגעות ללמה מוטי לא כותב בעברית. אתם מוזמנים להתייחס לסרטים באתר עצמו. אני אתחיל בכך שכל חובב רכב באשר הוא חייב להוריד את הסרט CLIMB DANCE שנמצא בתוך סרטי הראלי באתר הזה. לינק לסרט הזה כבר הופיע כאן בעבר אבל מי שלא ראה - חובה לראות! סרטון פשוט נפלא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם אוסיף למה שרוני אמר וממולץ מאוד מאוד גם הסרט עם הפורשה

911 Turbo Porsche Rally Cras

סרט מדהים נהיגה מדהימה עניין של חוסר מזל\ניווט לא נכון.

פורסם

:grin: !Climb Dance is definitely one of the best racing movies in the world

I actually drove up the pikes peak with the BMW M3 that I used to have, not a

race but still got into a "spirited" driving mode and went about half the corners sideways, it's beautiful and I was fortunate to have a nice sunny day and a clear weather all the way to the top... it was amazing to see how much power the car lost between the bottom of the mountain and the top

On the race track section, there are a few of the tracks that I'm racing at - willow springs, buttonwillow, thunderhill and sears point (infenion), gotta love living in California

.Moti

פורסם

איזה סרטים חבל על הזמן!!!!:razz:

רק יש חיסרון קטן שאני לא מצליח לפתור יש כמה סרטים באתר שאני לא מצליח להוריד,המדיה פליר עולה ישר,איך אני יכול להוריד את הסרטים האלה?

תודה רבה MOTI:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את זה גם כדי לתת אפשרות לאנשים שפספסו להוריד את הסרטים וגם כי יש לי סרטון על המחשב שאני חושב שהגיע משם אבל לא מוצא לינק אליו ברשת כרגע. בכל מקרה הנה הוא

בדומה לסרטון עם המיני המטורפת (שהיה דיון שלם באם היא הנעה אחורית או קדמית), כאן מדובר בהפגנת יכולת של קייטרהם סופר 7 בג'ימקאנה. כאן כבר אין ויכוח בנוגע לסוג ההנעה :wink:

השליטה של הנהג ברכב כאן פשוט מדהימה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...