Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין C1 ל Mii עבור נסיעות יומיומיות בדרכים הרריות מפותלות.

Bulbulum
שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב חדש עבור נסיעות יומיומיות מאזור קרית מנחם בירושלים לבית שמש דרך צובה ובחזרה - 30 קילומטר בכל כיוון של ירידות, עליות ועיקולים חדים. בינתיים נראה שה Seat Mii ו Citroen C1 הכי מתאימות לצרכים וליכולות שלי.

מה יש לכם לומר על הרכבים האלה? האם הם יוכלו את העליות? האם הם יאכלו את העליות?

יש המלצות לרכב חדש אחר באותו טווח מחירים (60-70) עם אפשרות מימון וכל הג'אז הזה?

למי שרוצה להמליץ על קניה מליסינג: אני לא מתנגד לרעיון, אבל גם נראה לי שהוא דורש הרבה יותר מאמץ וחקירה כדי לא להתאכזב בסוף. אם אתם רוצים להמליץ על ליסינג, אז כוונו אותי לדגם ומקום ספציפי וגם נמקו למה זה עדיף לי על רכב חדש.

נ.ב.

יש עדיפות ספציפית לרכבים עם תיבת הילוכים אוטומטית או כל דבר אחר שהוא לא ידני. אני אשקול רכב עם גיר ידני רק אם ממש ממש כדאי לי שהוא יהיה שלי.

עוד הערה: ה Mii נראת מרשימה מאוד מבחינת הספק וצריכת דלק בקטגוריה הזאת.

תודה לכולם :borg:

עריכה אחרונה על ידי Bulbulum
נ.ב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אוהב אף אחת מהן בגלל פתח המיזוג המרכזי שאין בהן - אבל אם כבר, אז עדיף את הMII, כי הC1 עתיקת יומין (הוצגה ב-2005) ועומדת להיות מוחלפת בדגם מוצלח בהרבה.

אם אתה הולך על משהו משומש וזול בהרבה, אז רק C1 כי הMIII זה רכב חדש ואין כמעט משומשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנוסעים מאחור דווקא סביר,מקדימה המזגן ממש טוב לפחות ב C1/107,הסיאט צריכה להיות זריזה יותר,2 הרכבים נחשבים למאוד חסכוניים,יש פה כמה בעלים של הסיאט שמדווחים על צריכה דומה ל107,קח בחשבון רק שיש 2 אחריות לסיאט,אבל היא זולה גם.

תעשה נסיעת מבחן על שתיהם.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכלס, אף אחד משני הרכבים האלו לא ממש מתאימים לנסיעות בין עירוניות הרריות. כן, שתיהן יסעו את הדרך הזאת ואפילו יגיעו. אבל שתיהן מיועדות לנסיעה עירונית ולא לנסיעות כאלו.

אבל אם הייתי צריך לבחור אחת, הייתי בחור בסיאט מיי. גם בגלל המנוע החזק יותר וגם בגלל התנהגות הכביש הבטוחה יותר. היא פשוט מרגישה יציבה יותר על הכביש, ובין השורות של ההודעה שלך נראה לי שזה חשוב יותר. פתחי המיזוג המרכזיים הם אכן בעיה, או לפחות עלולים להיות כזאת. ממליץ לך לתאם נסיעת מבחן ברכב לשעות הצהריים ביום חם, ולהרגיש בעצמך. יש אנשים שפחות רגישים לעניין הזה ויש כאלו שיותר.

אבל אני באופן אישי, הייתי לוקח את הסכום הזה וקונה סוזוקי סוויפט 1,500 סמ"ק או מאזדה 2. לשתיהן יש מנוע חזק הרבה יותר שלא יתקשה להתמודד עם העליות. אם הייתי רוצה לחסוך הייתי קונה ניסאן אקו-מיקרה אוטומטית משומשת מליסינג, שצריכת הדלק שלה דומה מאוד לזאת של המיי הידנית למרות שהיא אוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. אני קונה רכב חדש בטווח מחירים של 60-70 אש"ח.

לטענתך - כוונתך שאין פתח מיזוג באמצע הפאנל? האם זה מונע קירור סביר של הרכב?

כן, זה מונע קירור סביר שלך בזמן שאתה יושב ברכב ורוצה להתקרר.

יש אנשים שזה פחות מציק להם - יש לך כאן בפורום בחור מאילת שנשבע שזה לא מזיז לו.

ברוב המבחנים שבוצעו לרכבים האלה עלתה חולשת מאוורר המזגן כסוגייה מציקה, ואני מניח שמי שחם לו ביולי אוגוסט וסובל מזה - עדיף לו להמנע מהרכבים הנ"ל.

לא כל מה שמתאים לאירופה מתאים לישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי ניסיון רב עם ה 107,לנהג או לנוסע אין בעיה,מאחור סביר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הייתי ממליץ לך על היונדאי i10 ברמת גימור Insight שנכנס לתקציב שלך.

בין 2 ההתלבטויות שלך אני חושב כמו יתר החברים שהגיבו לך כאן על המיי למרות ש-2 שנות האחריות שמציע היצרן והתחושה של רכב ערום וזול שהיא מספקת היו גורמים לי להעדיף אופציות אחרות ממנה (כמו ה-i10 שהצעתי לך).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין יונדאי, ה insight נשמעת לי אולי קצת חלשה לצרכי עם 66 כ״ס לעומת ה 75 כ״ס של ה mii.

ה supreme החזקה יותר של יונדאי נראת קצת רעבה מדי לדלק לעומת אחרות בקטגוריה.

בכל מקרה, בהחלט תודה. אני שמח להמלצות על רכבים אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...